Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חבר שלי נעצר לפני כמה ימים על ידי שוטר בכביש בין עירוני בשעת לילה וקיבל דו"ח על נסיעה במהירות גבוהה מהמותר.

לפי התיאור של חבר שלי הרכב היה הונדה (אקורד אולי) בצבע כסוף שעמדה בצד הכביש, והשוטר סימן לו לעצור לאחר שחבר שלי התקרב.

השאלה שלי היא האם ישנו מכשיר שמאפשר מדידת מהירות של רכב בשעת חשיכה ומתן הדו"ח במקום (כלומר הנהג מקבל את הדו"ח במקום ולא בדואר)?

פורסם

בוודאי.. ניתן לצלם בלילה באותו המכשיר ששוטרים מצלמים בו ביום.

ההבדל היחיד הוא שמרחק המדידה, לפי החוק, בין השוטר לרכב צריך להיות קטן יותר.

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

תשובה שגוייה לחלוטין. לתשומת ליבך.אם אתה לא בטוח - אל תענה.

1. עצירה ע"י שוטר כאשר השוטר במצב נייח משמעה אקדח לייזר.

2. אקדח לייזר אינו מצלם. בגלל זה השוטר עצר אותו. לו הייתה מצלמה - עדיף היה לשוטר לשלוח לבחור את התמונה בדואר ולא לבזבז זמן ברישום דו"ח.

3. מרחק המדידה המקסימלי,נכון להיום - הינו 300 מ' . גם ביום וגם בלילה.

4. ההגבלה בשעות החשיכה הינה מדידה בשטח מואר בלבד. מדידה בשטח לא מואר אינה קבילה.

פורסם

אני מנחש שהוא נעצר באילון נכון?!

באילון יש הונדה אקורד כסופה שמשמשת כ"מחלק דוחות"

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

וואלה לא באיילון אלא בדרך מדימונה לירוחם...

והאם כל קטע הכביש מהמקום שבו הרכב הנוסע נתפס ועד למקום הימצאו של השוטר אמור להיות מואר?

תודה.

*דרך אגב אני לוקח בערבון מוגבל את הטענה שזאת הונדה שכן חבר שלי לא בדיוק מומחה בזיהוי רכבים וזה קרה בכלל בלילה אז בכלל... מה שכן הרכב לא היה רכב משטרה לבן אלא רכב סמוי.

פורסם

ועוד שאלה, איך השוטר יודע מה המרחק מהרכב? האם מכשיר המדידה מראה את המרחק ככה שהשוטר יכול לתפוס את הרכב בשניה שהוא במרחק של 300 מטר?

פורסם

כשהמכשיר "מלייזר" הוא כותב מה המרחק.

השוטר יודע כמה זה 300 מטר ויודע איפה מותר ואיפה אסור לו לממל"ז.

איפה שאסור לו, הוא מקווה שהצד השני - לא יודע.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...