Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקבל את הרישיון שלי עוד חודשיים ורציתי לראות מה אתם ממליצים לי לקנות.

התקציב שלי יהיה בערך אני מאמין 75K +-.

אני רוצה אוטו ידני. שיהיה ספורטיבי. כמובן שיתאים לי כי אני נהג חדש.

האפשרויות שעלו בראשי תגידו מה דעתכם-

רנו קליאו ספורט.

גולף\ פולו ג'י טי אי.

הונדה פרלוד.

פיג'ו 106 ראלי.

במוו 328.

אלפא רומיאו.

תנו דעתכם על האפשרויות.

תודה יום טוב.

JUST DRIVE IT

פורסם
התפזרת ליותר מדי כיוונים

106 ראלי ובמוו 328?!

WTF

חח תשמע אני לא מבין בזה כ"כ יש לי חבר עם 106 ראלי מדהימה אז התאהבתי באוטו והוא בכלל המליץ לי על 328....

JUST DRIVE IT

פורסם

פולו GTI זה מתאים לנהג חדש.

גם יאריס T ספורט תהיה בחירה טובה.

הכי חשוב להשאר בפרופורציות ולא לקפוץ מעל הפופיק.

ב.מ.וו 328?? הנעה אחורית חזקה = לא בריא לנהגים חדשים. :roll:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

תתחיל עם פיאסטה דינאמיק 1250 סמ"ק ידני ותחזור להתיעץ אחרי שתסיים עם הנהג המלווה.

כל הרשימה שציינת לא בשבילך בשלב זה, חבל על המכוניות....

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
תתחיל עם פיאסטה דינאמיק 1250 סמ"ק ידני ותחזור להתיעץ אחרי שתסיים עם הנהג המלווה.

כל הרשימה שציינת לא בשבילך בשלב זה, חבל על המכוניות....

מסכים עם כל מילה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לדעתי YARIS T . רכב חביב לנהג המתחיל. מהנה , קטן ,זול , חסכוני (יחסית) וגם קוראים לו טויוטה (יש אנשים שזה עושה להם משהו -מחירון, אמינות ושאר ירוקת :twisted: )

כמו כן ברשד צודק , אני לא הייתי ממליץ לתת לנהג חדש רכב "ספורט" , הנהג החדש בטח גם צעיר ברוחו ובמעשיו , כאשר אותו צעיר מקבל רכב ספורט ביד הוא חש שהרכב שלו כל יכול והוא חוצה גבולות!

בשביל רכב ספורט צריך ריסון עצמי! בכלל כאשר נוהגים צריך תמיד לדעת לרסן!!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
אלפא רומיאו.

לא יכולת להיות יותר ספיציפי? :shock:

אתה נהג חדש?

יש מלווה?

השלט הצהוב עדיין תקוע בעוכריך?

סע ביינתים במשפחתית.

אחרי שתקח קורס שילמד אותך קצת יותר מאיך לעבור מנתיב לנתיב (ויש לך את הכסף אני רואה), תחזור לדבר על מכוניות ספורטיבית.

(ואני לא אומר את זה בכוונה לפגוע, אלא למען אריכות ימיך. ברצינות)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
לא יכולת להיות יותר ספיציפי? :shock:

אתה נהג חדש?

יש מלווה?

השלט הצהוב עדיין תקוע בעוכריך?

סע ביינתים במשפחתית.

אחרי שתקח קורס שילמד אותך קצת יותר מאיך לעבור מנתיב לנתיב (ויש לך את הכסף אני רואה), תחזור לדבר על מכוניות ספורטיבית.

(ואני לא אומר את זה בכוונה לפגוע, אלא למען אריכות ימיך. ברצינות)

לוקח את העצה שלך ברצינות תודה... הבעיה שעל 2 המכוניות המשפחתיות שהייתי מאוד רוצה לסוע (אאודי A6 חדשה ולנד רובר דיסקברי חדשה) אין להם ביטוח לנהגים חדשים כלומר עד גיל 21 אני לא יכול לנהוג עליהן...

JUST DRIVE IT

פורסם

למזלך ניתברכת בתקציב מאוד מכובד בשביל מישהו בגילך, אבל בכל זאת, המלצתי היא שתלך על משהו יותר רגוע בתור אוטו ראשון. אני הייתי הולך על הגולף או הפולו, או גרסאות רגועות יותר של הצרפתיות למיניהן.

בטח שלא הב.מ.וו... הנעה אחורית (עם די הרבה כוח במנוע המסויים הזה) בתור אוטו ראשון זה לא רעיון טוב במיוחד..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

קליאו ספורט.:? (לא אמרנו שעדיף לא לקפוץ מעל הפופיק?)

בעלי קליאו מהפורום יכולים לתת לך חו"ד על הרכב הזה,ובעיקר להסביר לך שזה לא בשבילך!..(בינתיים)

אתה עוד נהג בחיתולים (בלי להעליב), מה הלחץ לקפוץ עכשו על מכונית של 170 כ"ס? :roll:

תתחיל בקטן,תצבור נסיון,ואז תתקדם לדברים רציניים יותר.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
קליאו ספורט.:? (לא אמרנו שעדיף לא לקפוץ מעל הפופיק?)

בעלי קליאו מהפורום יכולים לתת לך חו"ד על הרכב הזה,ובעיקר להסביר לך שזה לא בשבילך!..(בינתיים)

אתה עוד נהג בחיתולים (בלי להעליב), מה הלחץ לקפוץ עכשו על מכונית של 170 כ"ס? :roll:

תתחיל בקטן,תצבור נסיון,ואז תתקדם לדברים רציניים יותר.

או קי תודה על העצה אז איזה מכונית כן תתאים לי?

JUST DRIVE IT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...