Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יריד הרכב הגדול- 14-16 בספטמבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומה זה קשור לרכבי אספנות?

רכבי אספנות באמת לא קשורים...

אבל עם קצת חשיבה יצירתית יכלו להיות קשורים ל:

5 שרים

25 חברי כנסת

תקציב של עשרות מיליוני $

וגם הארוע הזה!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

קאטו ברומי אמר תמיד

שאת קרתגה צריך להשמיד...

ואני כבר שנתיים מנסה בכנות

לשכנע לפטור את נכי צהל

מדמי חבר במועדון האספנות

פורסם
קאטו ברומי אמר תמיד

שאת קרתגה צריך להשמיד...

ואני כבר שנתיים מנסה בכנות

לשכנע לפטור את נכי צהל

מדמי חבר במועדון האספנות

למה?

במה שונים נכי צה"ל,עם כל הכבוד(ויש בהחלט כבוד!)מבני תמותה רגילים!?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מסכים עם חן,

יש מקום לדבר על הנחה מסויימת (כמו שלה זוכים סטונדטים, חיילים וכיו"ב), אבל לבטל לגמרי?

(הייתי זורק בדיחה רשעה, אבל אירית הייתה :snipersmi בי)

** חן, בדוק ה"פ.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

יוסי היי

הנושא הוא נרחב ביותר ולכן אומר רק כי בבסיס המדיניות החברתית מונחת התפיסה כי יש לתמוך בשכבות החלשות במקרה הנדון נכים בצורה גורפת, על מנת שרווחתם הכלכלית לא תפגע בצורה משמעותית, אז מדוע למשל להבדיל את נכי צה"ל מהכלל??? במיוחד דווקא הם שמצבם טוב יותר מהאחרים?

תסכים איתי שלמרות שלחלקם אף שמצבם הסוציו אקונומי גבוה וההגדרה של שכבה חלשה לא ממש מתארת אותם ועדיין הם נהנים מאותן זכויות?

עמותה מועדון החמש הנה מלכ"ר ונשענת על דמי חבר קרי תרומות, האם לדעתך נכה צה"ל צריך לקבל פטור מתרומה?, הרי התחביב הזה עם כל הצער הוא לא זול במיוחד, והוא נחשב מותרות, ועל כן זוהי בחירה של היחיד אם לעסוק בו או לא, קצת לא סביר לפטור מישהו מדמי חברות שהם בטלים פי כמה וכמה לעומת ההשקעה בתחביב, זה מחזיר אותי לנושא אחר שדשנו בו לא אחת, אילו שטוענים ש240 ש"ח לשנה כבדים עליהם, בו בזמן שעל חלק בודד מוציאים יותר או על מיכל דלק לשם השוואה.

אירית

פורסם

כולכם צודקים- וככה גם נראה המעודון...

מהקשר עם ארגון נכי צהל ירוויח רק ורק מועדון ה5

עד כמה שזה מוזר זה הפוך על הפוך- פטור לנכי צהל יהיה צעד ענק קדימה למועדון ה5

פורסם

יוסי,

לפי התאורייה שלך צריך לפטור מדמי חבר גם את חברי מרכז הליכוד והעבודה,למשל.

או את גימלאי חברת חשמל ומקורות.

בצורה כזו יהיו למועדון עשרות אלפי חברים...

קשה לי להאמין ש 200 ש"ח יפרידו בינם לבין חברות במועדון.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אירית זה"בבסיס המדיניות החברתית מונחת התפיסה כי יש לתמוך בשכבות החלשות במקרה.."

סתם דוגמא לחוסר הגינות בדיון.מדינת ישראל קיצצה בתשלומי העברה לשכבות חלשות(אפילו לוויקי כנפו)

אבל מסבסדת (פטור חלקי מאגרה) גרוטאות ברזל הפולטות זהום סביבתי...

לכן כדאי "לרדת" מטיעוני צדק הגינות וכו...

ולחזור לעיקר- מה טוב למועדון ומה משרת את מטרותיו...

פורסם

יוסי היי

גרוטאות הברזל כפי שאתה מכנה אותן הם כלי רכב אספנות, שאנשים לא מעטים השקיעו בהן את הנשמה, נסה לשמור על תרבות דיבור נאותה, במיוחד במקום שאתה אורח בו, נושא ויקי כנפו ודומים לה לא רלוונטי לענייננו, כמו גם אם נכי צה"ל הם נטל חברתי כן או לא, זה לא המקום !

הבנתי את הנקודה שלך מזמן, למעשה אתה לא ממש יורד מזה, הבנתי שאתה מטיף לאיכות הסביבה, אתה רואה באספנות כפי שהיא היום איום קיצוני על העולם לפחות ברמה של שואה גרעינית, גם על זה דברנו, אנחנו מנסים בנחלה הקטנה שלנו ליצור מקום חיובי לכאלה שמחפשים מפלט מהמציאות העגומה שאתה בכפיתיות מנסה להחדירה, אנא ממך אפשר לנו להנות מהתחביב, אין ממש צורך שתנפנף כל הזמן בחרב מעל ראשנו, אנחנו מועדון שלא מפלה אף אחד, ואנחנו אפוליטיים, לצערי הרב אין לנו את היכולות הכספיות להיות נדבנים, אולם בדרכנו שלנו אנו תורמים , ותמיד שמחים לתרום לקהילה.

אנחנו משתדלים לקיים ארגון שעד כה, כל שנה עובר ומקבל את כל האישוריים המתאימים ונמצא ללא כל דפי וזאת תחת ביקורת עם זכוכית מגדלת, בשונה להרבה ארגונים אחרים וידועים יותר, שנה טובה ורגועה יותר לכולנו.

אירית

פורסם
אירית זה"בבסיס המדיניות החברתית מונחת התפיסה כי יש לתמוך בשכבות החלשות במקרה.."

סתם דוגמא לחוסר הגינות בדיון.מדינת ישראל קיצצה בתשלומי העברה לשכבות חלשות(אפילו לוויקי כנפו)

אבל מסבסדת (פטור חלקי מאגרה) גרוטאות ברזל הפולטות זהום סביבתי...

לכן כדאי "לרדת" מטיעוני צדק הגינות וכו...

ולחזור לעיקר- מה טוב למועדון ומה משרת את מטרותיו...

סליחה, אתה בטוח שאתה בפורום הנכון ?

"גרוטאות הברזל הפולטות זיהום סביבתי" הן במקרה התחביב שמחבר את כל (או כנראה רק רוב...) האנשים שחברים בפורום הזה. קצת פרופורציות בבקשה - זיהום האוויר שנגרם ע"י שלל הג'יפים שמסתובבים בארץ בתור "סמלי סטטוס" הוא מן-הסתם גבוה הרבה יותר מאלף או אלפיים רכבי אספנות. לפי התיאוריה שלך צריך גם לקצץ תמיכה בתיאטרון בארץ - צריך להעביר את הכסף לויקי כנפו... מדינה צריכה לשמור על שיווי משקל בין דאגה לשכבות חלשות ובין תמיכה בתרבות, ספורט ושאר "מותרות". התחביב שלנו הוא לטעמי לא פחות "תרבות" מהרבה תחומים נוספים שהמדינה תומכת בהם, במקביל לתמיכה שלה בשכבות חלשות, נכים וכו'.

אם הזכרנו נכים, גם כאן אני בדעה שונה משלך - חובת המדינה לתמוך בנכי צה"ל בפרנסה, תחבורה, רווחה ועוד. אבל שמלכ"ר כמו מועדון החמש יסבסד להם תחביב? נו באמת, אולי גם נציע שהם יקבלו הנחות ברכישת חכות דייג, שיעורי טייס, או יאכטות לשעות הפנאי ?

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קובי אתה צודק (חלקית)

ראשית- כולה הצעתי לפטור נכי צהל וזכיתי לתגובה ממש לא עיניינית

שנית- לכל המתנשאים "אוהבי האספנות" מי שמחייה מתים, והופך גרוטאות ברזל מרקיבות

לרכב אספנות זה אני(ראה תמונות) ובעבודה עצמית..בורג בורג..פח פח

שלישית-זה שאני אוהב רכב אספנות (לא רק בפה וקישקושי פורום אלה ממש משפץ!) לא הופך אותי

לפנטי. הרכב הזה מזהם ואני ער לכך ומוטרד מזה.. ונכון האופניים מזהמות פחות והגיפים והמשאיות יותר...

לאירית שאני השלישי שזוכה לתגובה היסטרית ב48 שעות...תנחומי את וודאי עוברת תקופה קשה

ויליס0.jpg

• תוכן חדש...