Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס שיפוץ רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר שנים התקיים בתל אביב קורס לשיפוץ רכב ישן של מועדון החמש.

הקורס עבר על המערכות השונות ברכב ואין ספק שהיה מאלף.

א-מ-מ-ה,

הקורס כולו היה בתיאוריה בלבד...

האם ישנה אפשרות, רצון והיענות של אנשי הפורום הזה ואנשי המועדון הזה לעשות קורס לשיפוץ רכב ישן עם חלק מעשי.

נכון שכל מי שיש לו רכב ישן, שלא לדבר על רכב עתיק, כבר מכיר ויודע את הבעיות של הרכב שלו טוב לפחות כמו כל מוסכניק, אבל בכ"ז, אני חושב שזה יכול להוסיף הרבה.

אני כאן רק זורק את הכפפה, מתוך תקווה שמישהו ירים אותה. כמובן שאשמח לעזור בכל דבר אפשרי ומי יודע אולי גם לארגן כזה דבר.

המטרה היא לא לעבוד במוסך, אלא להשאר ולעשות את כל הדברים ברחוב, או בחצר הפרטית או במגרש החנייה.

בואו ונרים קורס כזה!!!

קדימה - כל אחד שיתרום רעיון, רצון טוב ונצליח לארגן קורס מעשי כזה (אולי... :lol: )

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
לפני מספר שנים התקיים בתל אביב קורס לשיפוץ רכב ישן של מועדון החמש.

הקורס עבר על המערכות השונות ברכב ואין ספק שהיה מאלף.

א-מ-מ-ה,

הקורס כולו היה בתיאוריה בלבד...

האם ישנה אפשרות, רצון והיענות של אנשי הפורום הזה ואנשי המועדון הזה לעשות קורס לשיפוץ רכב ישן עם חלק מעשי.

נכון שכל מי שיש לו רכב ישן, שלא לדבר על רכב עתיק, כבר מכיר ויודע את הבעיות של הרכב שלו טוב לפחות כמו כל מוסכניק, אבל בכ"ז, אני חושב שזה יכול להוסיף הרבה.

אני כאן רק זורק את הכפפה, מתוך תקווה שמישהו ירים אותה. כמובן שאשמח לעזור בכל דבר אפשרי ומי יודע אולי גם לארגן כזה דבר.

המטרה היא לא לעבוד במוסך, אלא להשאר ולעשות את כל הדברים ברחוב, או בחצר הפרטית או במגרש החנייה.

בואו ונרים קורס כזה!!!

קדימה - כל אחד שיתרום רעיון, רצון טוב ונצליח לארגן קורס מעשי כזה (אולי... :lol: )

רעיון מצויין, אני מעוניין ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ני מוכן לנסות להעביר אותו.

אני מתמחה בכל המכניקה של הרכב. שיפוצי מנועים (גירים קצת פחות- אבל יש כאלה שאני כבר אלוף בהם). אוברולים, מערכות ברקס, וכו.

רק בחשמל רכב שלא קשור למנוע יש לי ידע בסיסי+. ניתן לשלב כמה אנשים שמתעסקים עם מנועים, גירים, חשמל, פחחות ותפירת פח ברתחות co2, וגם צבעים, ואז כל אחד יוכל לשפץ מה שהוא רוצה לבד.

תחשבו על זה ירין

(בינתיים עשיתי אוברול למנועים של: פורד אנגליה\סוסיתה קוביה מנוע פורד, מנוע של טריומף הרלד, מנוע של אופל מנטה 1600, מנוע של סאב 96 1600cc v4, גיפ cj5 מנוע 4300cc שש צילינדר, ומנועים של מכוניות חדשות)

ירין

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני ובת-הזוג (בעלת הרנו 4) נשמח להשתתף בכל קורס מסוג זה :)

יניב מיכאלי

-----------

קלאסיקה: סאאב 96V4 - שנת 1969

פורסם

אשמח לשתתף בקורס מעשי כזה.

יש לקחת בחשבון שהמכוניות מאוחסנות במקומות שונים, ולכן הקורס עצמו יצטרך להיות נייד.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

גם אני אשמח להיות "סטודנט" בקורס...

נ.ב. - יש לי מיני לצורך אימון 8)

פורסם

לנסות לארגן קורס כזה במכללת רופין

הם מעבירים שם קורסי מכונאות סוג 1,2,3 והסמכות, יש להם מוסך וניתן יהיה לבוא עם המכוניות.

אני מכיר את מנהל תחום מכונאות רכב ואני בשלבי אירגון של קורס כזה בדגש על 4X4.

אם רוצים אני יכול לדבר איתו על הנושא הזה, ואולי אפשר גם קורס פחחות בסיסי :roll:

טל

שלי יותר ישן ...

פורסם

במשך כחדשיים אני עוקב אחרי ההודעותבתחומי קורסים ב4 פורומים שונים.

לאור התרשמותי מן התגובות- קיימת התלהבות אבל הצרכים ממש שונים....

מתחזקי החיפושיות ממש לא מתעניינים בנעילת דיפרנציאל של 4X4.....

והמשפצים מתעניינים בפחחות וצבע לא פחות מאשר במכונאות

ולכן לדעתי צריך כנראה לארגן סדרת פרקים (נאמר 15 פרקים) חלקם ברמות מתחילים ומתקדמים וחברי הפורום יבחרו קורסים שמעניינים אותם

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...