Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב לאשתי הנסיעות שלה הם ברדיוס של 20 ק"מ לא יותר מכיוון שזה יהיה רכב שני.

והתקציב שלי עומד על 30000 וההתלבטות שלי היא בין אקסנט לקאיה מנטור או ספיה.

העניין הוא שאני רוצה רכב עם שנה כמה שיותר גבוהה שיהיה יחסית אמין וחסכוני ונפח 1500.

העדפה שלי היא אקסנט אבל הן קצת יקרות מידי עבורי.

השאלה שלי היא האם מישהו מכיר את המכוניות קאיה מנטור או ספיה האם הם כדאיות ?

בגלל שהם קצת יותר זולות מהאקסנט.

ראיתי שגם הלאנוס זולה האם כדאי ? האם היא חסכונית בדלק ? כי אפשר לקנות שנה גבוהה עם כל התוספות.

אשמח לקבל תשובות למייל שלי

[email protected]

פורסם

ציינת גם בכותרת דיהו לאנוס שזאת אופציה לא רעה ונותנת תמורה טובה למחיר ואם לטפל בה ותקנה אותה ממשהו שטיפל בה טוב לא צפויות בעיות

קאיה לא הייתי חושב אפילו אקסנט נותנת תמורה פחות טובה למחיר והיא לא ממש מוצלחת

וגם הפלסטיקה בה ממש על הפנים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

פרגן לאישתך עם משהו שניתן לקרוא לו "כלי רכב מודרני"

.

הרכבים הללו לא אמינים, לא בטיחותיים, וניתן עוד למצוא הרבה לאווים נוספים.

רד קצת בשנה, קנה סופרמיני מודרנית יחסית , שתהיה עדיפה בכל הפרמטרים על הזוועות הנ"ל.

לפחות תדע שאישתך לא נוסעת בגרוטאה.

רכבים בתחום הזה? פולו שנת 98 בערך, קליאו B מתחילת שנות ה2000 וכו' וכו'...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ציינת גם בכותרת דיהו לאנוס שזאת אופציה לא רעה ונותנת תמורה טובה למחיר ואם לטפל בה ותקנה אותה ממשהו שטיפל בה טוב לא צפויות בעיות

קאיה לא הייתי חושב אפילו אקסנט נותנת תמורה פחות טובה למחיר והיא לא ממש מוצלחת

וגם הפלסטיקה בה ממש על הפנים

האם אתה מכיר מישהוא שיש לו לאנוס , בערך שנת 2000 2001 האם היא זוללת דלק?

איך המזגן עובד טוב ? ובכלל האם הוא ממליץ

פורסם
.

הרכבים הללו לא אמינים, לא בטיחותיים, וניתן עוד למצוא הרבה לאווים נוספים.

רכבים בתחום הזה? פולו שנת 98 בערך, קליאו B מתחילת שנות ה2000 וכו' וכו'...

לא אמינים - על פי מה אתה קובע?

לפי מיטב ידיעתי וקריאתי (ללא ניסיון בהנ"ל) , הלאנוס והאקסנט מאוד מאוד אמינות !

את הלאנוס רכשו הרבה ציי רכב גדולים בגלל המחיר והאמינות!

מסכים איתך לגבי הבטיחות הירודה וההתנהגות העוד יותר ירודה (חלק מבטיחות ללא ספק).

אני לא חושב שפולו 98 תהיה אמינה יותר מאקסנט 99-2000 או לאנוס 2001-2000 .

מה כל כך מודרני בפולו 98?? (תקן אותי אם אני טועה , אבל זה הצורה כמו שלך נכון??)

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

לאבא שלי הייתה קאיה ספיה מודל 98 במשך שנתיים והאוטו לא הפסיק להפתיע לדעתי אוטו לא רע בכלל בטח ביחס למחיר המגוחך שנדרש עליו, האוטו נמכר בגלל ש"המזגן חלש מידי" לדעתי טענה לא ממש צודקת ובטח שלא מספיקה כדי למכור אוטו ממש נחמד אבל מי שקנה אותה הרוויח.

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

שלום לכלום.

זה לא נכון להגיד על האקסנט שהיא לא אמינה, זה רכב פשוט במלוא מובן המילה.

חסרונות לא חסר לה כמו לקאיה ולדייהו.

לגבי צריכת דלק האקסנט האוטו' שותה הרבה יחסית למנוע (1.5).

הפלסטיקה באקסנט לא משהו אבל אם מוצאים אוטו שמור מסתדרים.

בברכה בן.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

לחבר שלי יש קאיה מנטור וזהו אוו דיי זול, אמין,נוח,ואני בטוח שחלפים גם זולים, לחבר שלי יש 1.8 והיא שתתה יחסית קצת דלק.

אני יודע מחברי בעלי הספיות,שהן לא אמינות במיוחד, וממש לא בטיחותיות!.

אני ממליץ לך , שתקנה לאישתך אוטו קטן וקצר, כמו דייהטסו שרייד 1.4/3 עם שנתון גבוה, אוטו אמין מאוד!,זול לתחזוקה, וחסכוני בדלק. ואישתך עושה כולה 20 ק"מ. (בנוסף האוטו זול יחסית).

כמו כן , אני יכול להמליץ לך על הסוזוקי בלנו,סוויפט, יונדאי אטוס.

נ.ב.

ואם אתה מעוניין בצרפתיה נחמדה, אני ממליץ לך על הAx שלי שנת 97 ששמורה באמת בקנאות+ מזגן סוס,אוטו נוח ושמור, ומבחינה מכנית- סופר סוס ושמור!.

בהצלחה בקנייה חבר.

פורסם
האם אתה מכיר מישהוא שיש לו לאנוס , בערך שנת 2000 2001 האם היא זוללת דלק?

איך המזגן עובד טוב ? ובכלל האם הוא ממליץ

לחבר שלי יש 2001 ויש לו צריכת דלק סבירה אם תרצה לדבר עם הבן אדם אני יכול לתת לך מספר שלו בפרטי...

הוא מרוצה ממנה מאוד

(היא גם הכי יפה באשקלון מהלאנוסים)

ויש לו דגם 1.6 ייבוא אבל ככה זה אותו הרכב

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

WHY LIKE THIS?

הכללה שלא במקומה...

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

מנסיון לא ארוך עם הלאנוס :

קודם כל זה לא רכב אלה מקרר על גלגלים :-P . המזגן פשוט מקפיא !

הרכב לא ממש נוח , "מתרסק" בכל בור קטן .

אמין בצורה מחרידה (היה רכב חברה , "נאנס" בכל הזדמנות ) .

האוט' די עגלתית וזוללת דלק .

לדעתי הרכב שווה את המחיר שלו .

פורסם
לא אמינים - על פי מה אתה קובע?

לפי מיטב ידיעתי וקריאתי (ללא ניסיון בהנ"ל) , הלאנוס והאקסנט מאוד מאוד אמינות !

את הלאנוס רכשו הרבה ציי רכב גדולים בגלל המחיר והאמינות!

מסכים איתך לגבי הבטיחות הירודה וההתנהגות העוד יותר ירודה (חלק מבטיחות ללא ספק).

אני לא חושב שפולו 98 תהיה אמינה יותר מאקסנט 99-2000 או לאנוס 2001-2000 .

מה כל כך מודרני בפולו 98?? (תקן אותי אם אני טועה , אבל זה הצורה כמו שלך נכון??)

דווקא האמינות הוא לא הפרמטר שהייתי שם עליו דגש .

הרכבים הללו הם פשוט ברמה או שתיים מתחת לכל שאר הרכבים מכל הבחינות.

אם אתה רוצה בכל זאת :

היחידה שאפשר לומר שהיא בסדר מבחינת אמינות היא האקסנט, כל השאר לא מזדקנות בכבוד... אחרי 3-4 שנים על הכביש הבלאי המוגבר מתחיל להתרחש (אתה מוזמן לבצע חיפוש בפורום)

אני לא חושב שיש סיבה בעולם להתפשר על בטיחות ,איכות והתנהגות כביש, גם במחיר ירידה .

בשנתון

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דווקא האמינות ועלות התחזוקה הם הפרמטרים העיקריים שצריך לשים עליהם דגש בקניית מכונית בסכומים האלה.

עם כל הביקורת על הדייהו לאנוס,היא הוכיחה עצמה כמכונית אמינה מאד וזולה לתחזוקה ששרדה יפה את השנים.

ולראייה,ענקית התרופות טבע ומ.ל.ם מערכות נוסעים כבר שנים ארוכות בלאנוסים.

כמו שלא באים לחפש אהבה בבית זונות,כך לא באים לחפש מכוניות מרגשות או מענגות בתקציב הזה,בייחוד אם מדובר בגירסאות האוטומטיות,מה שמצמצם את ההיצע מאד,ומוריד מהפרק מכוניות כמו הפונטו או הפיאסטה.

נאהב,נישנא,זה מה יש בגיזרת הסכומים האלו,או הרבה מזל לפול על מכונית טובה יותר במצב ראוי,אך ישנה בהרבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני ממליץ לך , שתקנה לאישתך אוטו קטן וקצר, כמו דייהטסו שרייד 1.4/3 עם שנתון גבוה, אוטו אמין מאוד!,זול לתחזוקה, וחסכוני בדלק. ואישתך עושה כולה 20 ק"מ. (בנוסף האוטו זול יחסית).

נ.ב.

ואם אתה מעוניין בצרפתיה נחמדה, אני ממליץ לך על הAx שלי שנת 97 ששמורה באמת בקנאות+ מזגן סוס,אוטו נוח ושמור, ומבחינה מכנית- סופר סוס ושמור!.

אתה מזהיר אותו מהבטיחות של הספיה ומנסה לדחוף לו AX במקום? הסיטרואן הקטנה אולי חסכונית ונחמדה לנהיגה, אבל בכל מה שקשור לבטיחות פאסיבית יש מעו מכוניות מודרניות שגרועות ממנה.

חברים, מכוניות יכולה להיות גועל נפש לנהיגה ועדיין אמינה, זמינה ונותנת תמורה טובה למחיר. האיש לא מחפש הוט האצ', תענו לו לפי הדרישות שלו לא לפי הפנטזיות שלכם.

האקסנט היא מכונית סבירה לחלוטין, וכך גם הלאנוס. הספיה והמנטור פחות טובות. רק שהאקסנט מבוקשת יחסית ומחיר השוק שלה בהתאם, וכך מכונית שעלתה כמו לאנוס כשהייתה חדשה, יקרה ממנה ב-20 אחוז כמשומשת ותיקה. שלושתן דומות מבחינת צריכת דלק, כל עוד מדובר על גירסאות ה-1.5/1.6 ליטר, אבל כולן לא ממש חסכוניות.

אני מצטרף להמלצה על הבאלנו והאטוס, למרות שגם הסוזוקי לא זולה ולא ממש בטוחה. האטוס מצויינת, חסכונית מאוד וזולה לאחזקה. גם לא כ"כ יקרה לרכישה.

פורסם
דווקא האמינות הוא לא הפרמטר שהייתי שם עליו דגש .

הרכבים הללו הם פשוט ברמה או שתיים מתחת לכל שאר הרכבים מכל הבחינות.

אם אתה רוצה בכל זאת :

היחידה שאפשר לומר שהיא בסדר מבחינת אמינות היא האקסנט, כל השאר לא מזדקנות בכבוד... אחרי 3-4 שנים על הכביש הבלאי המוגבר מתחיל להתרחש (אתה מוזמן לבצע חיפוש בפורום)

אני לא חושב שיש סיבה בעולם להתפשר על בטיחות ,איכות והתנהגות כביש, גם במחיר ירידה .

בשנתון

שלא יבינו שאני ממליץ פה על אחד מהמכוניות המוזכרות, בתקציב הזה יש מכוניות ממלצות וטובות יותר (סיטרואן קסארה למשל)אבל קצת מצחיק לשמוע שאתה אומר שלא יתפשר על מכוניות בעלות תוצאות מבחני ריסוק נמוכות,כאשר לרכב שיש בתמונה שלך יש 3 כוכבי בטיחות (עפ"י NCAP)ממש כמו...דיהו לאנוס לדוגמא.

נ.ב הכוונה ללאנוס בעלי כריות אויר.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...