Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות מישהו פרסם פה תמונות של המנטה הצהובה מגבעתיים. מסתבר שהרכב היה פעם בבעלות המשפחה שממנה קבלתי את המנטה B ה"חדשה" שלי. אני אשמח אם מישהו יוכל להעלות שוב את התמונות או לפחות לפרסם את האזור שבו עומד הרכב, אני רק מעוניין לצלם אותה בשביל הבעלים הקודמים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מוטי, לא הבנתי את כוונתך, כולה אמרו מגבעתיים.

 

אולי גם לא נסגיר את הצבע ואז נשאל מי מכיר את המנטה שחונה?

אולי גם בלי להסגיר שזאת מנטה.

מי מבינכם מכיר את האוטו שחונה?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יניב -

 

כוונתי הייתה שלא לפרסם את מקום המצאו של הרכב באופן ספציפי - רחוב / מס', בדיוק מאותן הסיבות שאנחנו לא מסכימים לפרסום של לוחיות רישוי גלויות באתר.

 

אין שום בעיה עם זה שפותח השרשור כתב גבעתיים ובגלל זה ההודעה שלו לא נערכה, רק שהוא ביקש מקום הימצאות ספציפי ובדיוק בגלל זה הנחיתי את שאר המשתמשים שלא לפרסם את המקום הספציפי בו הרכב חונה, זה פשוט לא מקובל ומי שיש לו רכב מיוחד צריך להבין את זה יותר טוב מכל אחד אחר.

 

מוטי.

פורסם

אני לא רואה בעיה בפרסום מיקומה של מכונית שעומדת גלויה לכל, חונה ברחוב ציבורי באמצעה של עיר.

הרי חלק לא קטן מהתמונות שמתפרסמות בשרשור "ענתיקות בדרכים" עונה על ההגדרה הזו.

אילו דובר במכונית מכוסה, שברור לחלוטין שלבעליה אין עניין בסקרנים, הייתי מבין את ההקפדה היתרה בפרטיותו.

אני עובר לידה מדי יום, איתי חלק לא קטן מאוכלוסיית גבעתיים.

אני בספק אם בעל המכונית מוכן שכל תושבי גבעתיים יראו אותה, אבל מתנגד בנחרצות שתושבי ערים אחרות ישותפו במידע...

 

מוטי, נא שקול שנית. מכיוון שזה פורום פרטי ולא דמוקרטיה בכיכר העיר, החלטת מנהלי הפורום קובעת, ולא דעתי האישית.

×
×
  • תוכן חדש...