Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בדרכי הביתה מהבסיס, בכביש גהה לכיוון צפון, באיזור של גשר קוקה קולה, עמדה לה בצד ימין של הכביש סיטרואן דה-שבו, שהבעלים החליף גלגל לרכב.

הרכב עצמו מכוסה ל-ג-מ-ר-י בדשא, חוץ מהפנסים ומלוחות הרישוי, על הגג יש לו כל מיני עצים, עציצים ופרחים שונים ומשונים. היה מצחיק לראות אותו מרכיב את הטסה-כר דשא על הגלגל שהחליף.

מישהו יודע של מי הרכב המוזר/מיוחד הזה? האם נעשו דברים נוספים לרכב הזה חוץ ממראה חיצוני?

גל.

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם

גם אני ראיתי את הרכב בחניון של השרטון בתל אביב והוא די ניראה כמו דה שבו (אני לא מבין גדול, אבל אין לי מושג איך ניראת סיטרואן וויזה) וזה הדבר בין ההכי מצחיקים שראיתי בחיים שלי, אבל כל הכבוד לו על ההשקעה...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

עזוב נחנק, תחשוב מה הוא ירשום: "גידולי הדשא הרבים על הרכב מפריעים בזיהויו, אני נעלץ להוריד את הרכב מהכביש עד שיוצג אישור מהגנן על תקינות המרכב"

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

חחח

כן ראיתי אותו כמה פעמים ב"בונו" בקדימה וב"סגה פרדו" בתחנת דלק באלונית.

רכב אדיר! איזה מצחיק זה לראות אותו...

הוא חיבר לו בצדדים גם עדניות של פרחים עם תפוזים ודברים כאלה בתוכם וכתוב עליו משפטים משהו כמו לשמור על הטבע או משהו כזה... הזוי ביותר :?

פורסם
זה לא דה-שבו, זה סיטרואן ויזה, והוא גר באזור עמק חפר.
היי שמיל

הוא התכוון לסיטרואן דשא-בו....

והנה אופנוע עם "פוזה"

bike.bmp

ורן שושנים נראה לך שהמפכ"ל יסכים???

CorvettePoliceFlames.jpg

זוכרים את שירשור האספן השרוט???

EngineTable.jpg

ליל מנוחה

אירית

• תוכן חדש...