Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

דקה לפני הרגע הגורלי (הבטחתי לאשה שעד מחר אנחנו משריינים הכל, מלונות, רכב וכו'...) אני רוצה לוודא אם יש לי אפשרות טובה יותר בהשכרת הרכב.

הרכב יושכר בחלקו השני של הטיול למשך שבועיים.

דרישות הסף הן:

השכרה בלאס-ווגאס, החזרה בLAX

ללא הגבלת ק"מ (אני מניח שנעשה בסביבות ה3K מיילים)

כולל כל הביטוחים

נכון לעכשיו ההצעה הטובה ביותר שקיבלתי לרכב היא מהרץ שדורשים $790 (אחרי הנחת AAA)על מוסטנג קבריו.

לא ממש ההגדרה שלי לרכב ספורטיבי אבל זה הכי fun שמצאתי בלאס ווגאס אצלם (בLA יש להם גם S4 קבריו אבל היא לא ניתן להזמנה מווגאס ובכל מקרה לא ניתנת להזמנה מהארץ עם שובר)

התיכנון הוא להשכיר פורש ליום אחד ולנסוע לhoover-dam איתה, כל זאת ע"מ לספק את ייצר הפורש שבי.

הייתי שמח לשמוע עוד הצעות לפני שאני מוסר את פרטי האשראי שלי.

התקציב כרגע עומד על כ$1000 לשבועיים, יכול להמתח קצת עבור מכוניות מיוחדת במיוחד.

יש לזכור כי אנחנו מעוניינים להחזיר את הרכב בLAX (מה שמסבך קצת עם הסוכניות הקטנות) ולא נסתדר עם הגבלת מיילים (מה שמסבך קצת עם המכוניות הבאמת שוות).

שנינו, אגב, מעל גיל 25.

תורכם.

פורסם

יש המון סוכנויות רכב שמשכירים רכבים אקזוטיים בווגאס

לא זוכר שהיו מחירים כאלה גבוהים , אני זוכר 400 $ על וויפר ,500 על קונטאש

אבל יש להם הרבה הגבלות

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

טיק טוק טיק טוק, הזמן רץ חברים.

סיכום השאלה במשפט וחצי:

רכב מהנה לנהיגה, לקיחה מVegas החזרה בLA, לשבועיים, ללא הגבלת ק"מ ועם כל הביטוחים בתקציב של $1000.

חן חן למתחנחן.

פורסם

סיכום השאלה במשפט וחצי:

רכב מהנה לנהיגה, לקיחה מVegas החזרה בLA, לשבועיים, ללא הגבלת ק"מ ועם כל הביטוחים בתקציב של $1000.

חן חן למתחנחן.

אמרת רכב מהנה לנהיגה

אמרת הונדה S2000

אני בטוח שיש שם אחת כזאת להשכרה

והרבה יותר זול ממה שאמרו פה

בשביל ללקק דבש צריך לאכול הרבה חרא

פורסם

סיכום השאלה במשפט וחצי:

חן חן למתחנחן.

1000$? אין דבר כזה. בקיץ האחרון הייתי בווגאס (עיר מדהימה.. ממליץ בחום לא לחסוך ולישון במלונות היקרים על הסטריפ, זוהי חוויה בפני עצמה).

יש המון סוכניות להשכרת רכב, אני ראיתי אחת גדולה עם המון פרארי, bmw, קורבטים, למבו וכו'.. הם נמצאים בצד השני של הכביש מול מלון אלאדין ומלון פריז. (על הצד של הboardwalk ניו יורק ניורק ומונטה קרלו). מחיר של 1000$ לא תוכל לקבל מכונית ספורטיבית מהנה סגנון פרארי וכו'.. הנושא של הגבלת קילומטר מאוד ברור. אין אפשרות ללא הגבלת קילומטר אלא אם כן יש לך עוד כמה מאות-אלפי דולרים מיותרים.

פרארי תוכל להשכיר כולל ביטוחים עם 250 קילומטר ליום בערך ב10,000$ לשבוע. מכוניות טיפה יותר עממיות יעלו סביב ה-4000-5000$ לשבוע ואילו מכוניות כמו מוסטנג "פשוטות" יעלו כ-800-1500$ לשבוע.. וכן יש הגבלת קילומטרז'. לעומת זאת, בתמורה ל600-700 דולר תוכל לשכור פרארי ל4-5 שעות לטיול נחמד בעיר או ליום שלם תמורת 1000-2000$ בהחלט סכום משתלם ביחס לסכומים אשר ציינתי קודם לכן.

Lexus CT200H

פורסם

גיל, מביקורי האחרון בלאס וגאס ראיתי שם סוכנות "Rent your dream car".

הכל - האמרים, וייפרים וכל מיני צעצועים בצבעים צעקניים.

אבל לא הייתי סומך על להשיג רכב במקום, תמיד עדיף לשריין מראש.

פורסם

לס פול, רכב ממש עצבני אני בספק אם תוכל להשכיר במחיר שציינת לכל משך הנסיעה.

איך אתה מתכנן את הטיול שלך? יכול להיות שאפשר לחסוך לך קצת כסף על השכרה בימים שפשוט לא צריך רכב כמו ימים של שהות בלאס וגאס עצמה (בעיקר אם אתה מתאכסן במלון שהוא על השדרה הראשית - The Strip) פשוט כי אין בזה שום צורך... לאס וגאס היא עיר שאתה מטייל בה ברגל, במוניות (הכל נסיעות קצרצרות) או במונורייל שהוא שירות חינם.

לעומת זאת אני ממליץ לך להשכיר סתם רכב פשוט ונוח לנסיעה לכיוון לוס אנג'לס ולאו דווקא משהו ספורטיבי, כביש מס' 15 הוא כביש ישר ומשעמם עם סלילה באיכות בינונית למדי... רכב רך עם V6 נורמלי יעשה את העבודה כאן כמו שצריך, ואם אתה רוצה לבקר (אני מניח שכן) בסכר הובר, יש לך כמובן את שתי הברירות - או להשכיר איזו מפלצת בוגאס ליום אחד כדי לטייל איתה קצת ובשביל החוויה, או לעשות את זה ביום האחרון שאתה שם וככה להשכיר את הרכב שאיתו תיסע ללוס אנג'לס בלי לבזבז כסף מיותר על ימים שפשוט אין צורך בוגאס עצמה.

בלוס אנג'לס עצמה אתה פשוט יכול להחליף רכב באותה סוכנות אם תיאמת את זה מראש, ה-S4 המדוברת תהיה בהחלט רכב חביב לטייל בו באיזור ואני גם יכול לתת לך קצת הכוונה לגבי LA אם אתה מעוניין.

אגב, אם אתם אוכלים מאכלי ים או בכלל אוהבים אוכל טוב, אל תוותרו על ארוחת ערב בבופה של מלון Bellagio (מרכז הסטריפ), לא זול במיוחד אבל חוויה קולינארית סופנית לגמרי, ראה הוזהרת, התור לכניסה יכול לקחת גם שעה שלמה ולפעמים גם קצת יותר, אבל שווה כל דולר... ארוחת הערב נפתחת בשעה 4 והתור הכי נוראי הוא בין 4:30 ל-7, אם אתה מגיע ממש ב-4 רוב הסיכויים שהתור יהיה קצר יותר, כנ"ל אחרי 7:30-8.

עוד המלצה בוגאס, קח את האישה למופע של Cirque du soleil, חוויה בלתי נשכחת!

שוב, לא זול בכלל אבל משאיר אותך פעור פה למשך כמה שעות טובות... לי יצא לראות את O ואת Mystere ומדובר במופעים מדהימים.

מוטי.

פורסם

אנחנו כנראה נישאר עם המוסטנג לנסיעה הגדולה של Vegas - SF - LA.

בSF הS4 דווקא עולה פחות מבLA ומגיעה ללא הגבלת ק"מ, חשבתי להחליף שם את הרכב אבל במרכז הזמנות בארה"ב אמרו לי שהרכב לא זמין בתאריכים הנ"ל.

אגב, כשאמרתי רכב מהנה לנהיגה - לא התכוונתי לפורש/פרארי/למבוגריני אלא משהו בכוון של גרמניה זריזה כלשהי (משהו בסגנון הS4 שכן איכשהו נכנסת לתקציב)

בכל מקרה - בVegas נשכיר 911 ליום אחד ע"מ כן לנסוע על משהו קצת שונה ואיתו להגיע לhoover dam...

מוטי - תודה על הטיפים,

אנחנו משכירים את האוטו רק בחצי השני של הטיול.

הנה המסלול:

NY - MD - FL - Vegas

ביום האחרון בVegas אנחנו לוקחים רכב לשבועיים ע"מ להגיע משם לSF ולLA.

לגבי הCirque du soleil - הסר דאגה מליבך, אמא של זוגתי (תוצרת לוס אנג'לס, מה שגורם לה לעבור במסלול הקצר ולי - בארוך + בדיקות רקטאליות) כבר קנתה לנו זוג כרטיסים (מתנה ליום הולדת שלי), האמת - אין לי מושג עדיין לאיזה מופע בדיוק.

אנחנו כנראה נלון בstratosphere אם כי אני נוטה יותר בכוון של Luxor. או אולי אפילו הVenitian... בכל מקרה - זה יהיה על הstrip.

תודה על העזרה חברים.

פורסם

אני ממליץ אישית על הבלו מן גרופ, מופע מהמם, מזכיר את מיומנה שלנו, רק פי 24 יותר טוב ועם אווירה הרבה יותר טובה..

כמו כן, אם ממש בא לך להתפנק, לך על המנדליי באיי, מלון אדיר ברמות, אני הייתי שם פעמיים באותה סוויטה (של חבר שלנו), בגודל 300 מטר מרובע בנוי, ופשוט נהנתי בטירוף שם

פורסם

כמה המלצות לווגאס:

א. Treasure island - (נדמה לי שכך קוראים למלון) יש מחוץ למלון כל יום בשעות מסויימות מופע פיראטים משעשע ביותר.

ב. (נדמה לי שזה בווגאס) - אני זוכר שהלכתי עם אבי למסעדה שאתה נכנס אליה, יושב בשולחנות עץ, באמצע יש ארנה ענקית - ואתה אוכל מאכלים שמזכירים לך את ימי הביניים וצופה במופע דו קרב בין אבירים עם סוסים וכו', ממש מענג!

• תוכן חדש...