Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיהטסו סיריון - מספיק טוב ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ראשית מחמאות על האתר והפורום :smile:

אני מעוניין לרכוש רכב קטן, אוטומט במחיר של עד 40,000 , לאחר בירורים הגעתי למסקנה

שרכישת דיהטסו סיריון תהיה החלטה טובה ( מודל 2001 או 2002 ) .

אני קצת מוטרד מנפח המנוע (1000) , הרכב אמור לשמש נסיעות בתוך ירושלים ולא אמור לצאת מתחום העיר, ירושלים ידועה בעליות שלה, לכן אני לא יודע אם הרכב יהיה מספיק טוב.

דרך אגב, היום מכרתי דיהטסו שרייד שנת 92 , נפח מנוע 1300 , והוא די ענה על הדרישות מבחינת כח מנוע, האם עליי לצפות לירידה בביצועי המנוע במידה וארכוש סיריון שנת 2001 ?

אשמח גם לקבל הצעות לרכבים נוספים, אני די מבולבל מכל כך הרבה הצעות לדגמים שונים.

נ.ב. דיברתי היום עם סוכנות למכירת רכב בראשון לציון, שם נאמר לי שהם מוכרים דיהסטו סיריון מליסינג במחיר מחירון, שאלתי איך זה שהם לא מורידים מחיר כנהוג לרכבים מליסינג, לטענתם מכוון שהשוק של הרכב הזה כל כך טוב, כך שאין להם סיבה להוריד מהמחירון, מוזר לא ?!

תודה

שמיר

פורסם

הסיריון 1.0 זריזה בכבישים עירוניים 60 כ"ס על 815 ק"ג, לא יודע בקשר לאוטומטית .

אם אתה מתגורר בירושלים , ומעוניין לרכוש אוטומטית דווקא , עדיף שתקנה את הסיריון 1.3

רכב מאוד אמין , קל לתחזוקה , הנהיגה עצמה לא נוחה , הדבר הראשון שהייתי מחליף שם זה את הכיסאות שלה , הם כמו קרש

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

ברור שלא , זה רכב מצויין מבחינת תצרוכת דלק , אחזקה זולה , ביטוח זול ,טסט זול , אמינות גבוהה

כיסא, זה לא בעיה , פשוט מחליפים את הכיסאות למשהו אחר, זוג רקארו למשל :wink:

פורסם

לא חייבים להחליף מושבים. נהגתי עליה והם סבירים לחלוטין. המכונית עצמה בסיסית אך חמודה מאוד ומהווה קנייה מצוינת לדרישות שלך. קנה את ה-1.3 ובכלל תהיה מרוצה מהביצועים (103 כ"ס!)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

1. בנוגע לסוכנות למכירת רכב - אל תקנה מהם, יש דיי והותר פרטיות במצב חדש כמעט, ככה שאין טעם בכלל להתעסק איתם.

2. בנוגע לנסיעה מאשדוד לאילת - אם הרכב תקין לא אמורה להיות שום בעיה, במידה וזה לא משהו קבוע, במידה ואתה מתכנן ליסוע כל יום אילת-אשדוד הייתי שוקל משהו אחר (לא כי הרכב לא מסוגל, פשוט מטעמי נוחות ונינוחות).

פורסם

הסיריון קצת קשיחה, אבל חוץ מזה , ל1.3 לא תהיה שום בעיה להגיע לאילת ולירושליים ולאן שלא תרצה , המנוע הוא בעל 103 כ"ס ל1.3 ומרגיש ונוסע זריז למדי.

ה1.0 לעומת זאת , זה כבר עגלה במיוחד , ואני מאמין שבמיוחד אם הבחור גר במקום כמו ירושליים , אפילו בתוך העיר המאמץ למנוע יהיה גדול.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הידניות 1000 סמ"ק ממש לא עגלות , הן סוחבות אותך בעליות /ירידות ולאן שצריך , במינימום צריכת דלק

יחס הספק/משקל משחק בסיריון תפקיד חשוב

60 כ"ס / 815 ק"ג

פורסם

היא לא עגלה במישור אבל ה1.0 קצת חלש בשביל עליות טובות לעומת זאת ה1.3 בקלות

תחפש 1.3

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

שלום.אם לא מצאת סריון 1.3 למכירה הייתי ממליץ לך לשים את ידך על איזה שרייד טובה מאותם שנתונים. הרכב בעל מכלולים דומים מאד,אך מרגיש אחרת.תנוחת הישיבה עדיפה בהרבה למרות שגם בשרייד לא מדובר בכיסאות "אורטופדים".מכיוון שנהגתי רבות על שתי המכוניות,{לשעבר עובד בחברה להשכרת רכב}

אני ממליץ יותר על השרייד-יותר יציבה,יותר מרווחת,ויותר נוחה.לשאלתך הראשונה-כן אוטו ששייך לחברה ולא משנה לאיזו מטרה:ליסינג,השכרת רכב,חברות פרטיות וכו וכו,מאבד במחירו כמו שמצויין במחירונים השונים,ושלא יספרו לך אחרת.ואם כבר ציינת זאת שים לב למקוריות הרכב ברשיון כי רבות ממכוניות אלו היו בעבר שייכות לחברות השכרה\ליסינג בשל אמינותם הרבה.

בהצלחה!!

פורסם

הסיריון 1000 תהיה קצת חלשה בעליות של ירושלים. אין שום סיבה למה לא לקחת את ה 1300.

כמו כן, אם לא סיריון - היפנומטיות (פחנועיות) הקבועות של הפורום: דייהטסו שרייד, טויוטה סטרלט, דייהטסו YRV ואולי גם סוזוקי איגניס.

בכל מקרה, רכב יפני-פחנועי-אוטומטי = להגיע ממקום א' לב' במינימום הוצאות + מסג' חינם לאורך כל הדרך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מאיפה היתחלנו ולאן הגענו...

לבחור תקציב של 40,000 שקל והוא מחפש מכונית אוטומטית.

מה שמוציא מהמשחק את ה YRV האיגניס והסיריון 1.3.

סה"כ הסיריון 1.0 מציעה ביצועים סבירים,כל עוד הדרישות לא גבוהות במיוחד.היא לא תהייה ראשונה בכל רמזור,אך גם לא מעכבת את התנועה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...