Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרצדס שנת 89 SL300 (החולם שלי...) במצב חיצוני די קשה מצב מנוע לא ידוע פנים הרכב במצב סביר, והיא ללא טסט מספר שנים. ניירות לא מופקדים.

תודה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על מנת לקבל תשובה רצינית צריך לתת המון פרטים נוספים:

כמה זמן אין טסט?

הגדר מצב קשה?

מנוע עובד, תקוע, אוכל שמן ,אין מנוע?

תמונות של הרכב מבפנים ובחוץ?

תאונות בעבר?

בעלות?

צמיגים?

חשמל?

התקני בטיחות?

בקיצור לקנות רכב זה החלק הקל, להחזיק אותו במצב טוב ובצורה חוקית הרבה יותר קשה...

לפני הכל בדוק כמה יעלה לך ביטוח והמשך משם...בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן, תודה על התגובה המהירה...

אני לא יודע כרגע יותר פרטים ממה שמסרתי בגלל זה השאלה

אני לא יודע מה מצב המנוע אבל הרכב עם חורי חלודה במכסה מנוע, מכסה תא מטען, בפח מאחורה ובגג...

אגב, עדיין לא דיברתי עם תדהר

פורסם
רן, תודה על התגובה המהירה...

אני לא יודע כרגע יותר פרטים ממה שמסרתי בגלל זה השאלה

אני לא יודע מה מצב המנוע אבל הרכב עם חורי חלודה במכסה מנוע, מכסה תא מטען, בפח מאחורה ובגג...

אגב, עדיין לא דיברתי עם תדהר

כך בחשבון שחלק מרצדס יקרים להחריד, במיוחד בשנתונים הנ"ל... בדוק גם את מצב הריצפה, לגבי חורים! ורצוי לקחת מישהו שמבין.... אחרי בדיקת העלויות הבסיסיות, ביטוח וטסט (כולל כמה ידרש להביא את הרכב למצב שעבור טסט) לא תוכל להעביר בעלות בלי טסט. לכן רצוי לגבות משפטית את חלקו של מי מהצדדים בעיסקה, בעליות התיקון והשיפוץ עד למכירה והעברת הבעלות כמו כן ברכב יקר שווה לבדוק ברשם החברות באם הרכב אינו מעוקל או רובץ עליו חוב לפני שמשלמים אגורה! רק אז תוכל לחשב כמה עוד ידרש להביא את הרכב למצב שיספק אותך... להערכתי ורק על סמך התיאור שלה הרפתקה לא זולה בכלל-

אם הכוונה לתדהר מבית זרע, הרי שביקרתי אותו וראיתי את האוצרות שלו, לצערי לא הצלחתי להשיג כלום עדיין...רן

פורסם

היי.

מניסיון שלי הבירוקרטיה מכשילה ומייאשת.

אתה יכול למצוא כזו בשנתון נמוך יותר במחיר ממש אטרקטיבי ויפות לא חסר.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

שווה למי ?

כלכלית - זה אף פעם לא שווה. שיפוץ כזה יעלה לך עשרות אלפי שקלים ואולי אפילו יותר.

אם אתה אוהב את האוטו אז זה יכול להיות שווה, אחרת חבל על הזמן והכסף.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

האמתי שראיתי היום את הרכב מקרוב, בבדיקה ראשונית עולה:

הרכב ללא טסט (לפי המדבקה) משנתו השלישית לחיו, וכנראה עדיין יד ראשונה, חורי החלודה בגוף הרכב בגודל של אגרוף, מספיק גדולים כדי להבחין בבירור שיש לרכב מנוע והוא ניראה די שלם. מבפנים הרכב שמור ביותר, וכיוון שלא היה אוויר בגלגלים לא הצלחתי לראות מה מצב הרצפה.

אם אכן אין לרכב טסט 13 שנה, כמה תעלה פחות או יותר האגרה שלו.

והרכב הוא מרצדס SEL300 ולא כמו שציינתי בעבר...

חבר טוב שלי בעל מוסך, יש לי קרוב משפחה שהוא בתחום הפחחות וצבע הרכב. לי שי ניסיון בריפוד פנים רכב, חוץ מהנ"ל במה כרוך עוד שיפוץ הרכב? (חוקי, תיקונים...)

רן, איפה אתה גר? אולי אני אסע איתך לבן אדם פעם ניראה מה יקרה כשמפעילים קסמים של אנשי מכירות.. ;-)

בתודה,

דימה

פורסם

משהו פה חשוד ביותר...רכב בן שלוש במחיר הזה שנעמד צריך לבדוק טוב טוב בציציות

הערכה שלי בעיה משפטית סבוכה או רכב מעוקל...בדוק בשבע עיניים-רן

פורסם
משהו פה חשוד ביותר...רכב בן שלוש במחיר הזה שנעמד צריך לבדוק טוב טוב בציציות

הערכה שלי בעיה משפטית סבוכה או רכב מעוקל...בדוק בשבע עיניים-רן

יש מצב שהרכב הוא של שגרירות או משהו... יש לו את החורים האלה של הדגלים בצדדים...

אני יגיד לך למה לי זה לא נראה חשוד- הרכב עומד בהרצליה פיתוח.

בתודה,

דימה

פורסם

אלא אם אנחנו בשנת 1992 הרכב כבר לא בן שלוש...

הוא לא עבר טסט מאז שהיה בן שלוש...

זה לפחות מה שהבנתי מהתגובה

פורסם

הרכב ללא טסט (לפי המדבקה) משנתו השלישית לחיו, ייתכן שקרה לו משהו רציני לאחר שלש השנים שמנע את האפשרות הריאלית והמוצדקת כספית לתקן/לשפץ. האם לך יהיה כדאי?וכנראה עדיין יד ראשונה, חורי החלודה בגוף הרכב בגודל של אגרוף, מספיק גדולים כדי להבחין בבירור שיש לרכב מנוע והוא ניראה די שלם. מבפנים הרכב שמור ביותר, וכיוון שלא היה אוויר בגלגלים לא הצלחתי לראות מה מצב הרצפה.

אם אכן אין לרכב טסט 13 שנה, כמה תעלה פחות או יותר האגרה שלו.13 פעם מחיר של שנה.

חבר טוב שלי בעל מוסך, יש לי קרוב משפחה שהוא בתחום הפחחות וצבע הרכב. לי שי ניסיון בריפוד פנים רכב, חוץ מהנ"ל במה כרוך עוד שיפוץ הרכב? (חוקי, תיקונים...)שני המודגשים הם אלה שלא כדאי לעבוד איתם. השיפוץ בעזרתם יהיה לרוב יקר יותר . . .

רן, איפה אתה גר? אולי אני אסע איתך לבן אדם פעם ניראה מה יקרה כשמפעילים קסמים של אנשי מכירות.. ;-)

בתודה,

דימה

עכ"פ, ההחלטה שלך. אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

הרכב ללא טסט (לפי המדבקה) משנתו השלישית לחיו, וכנראה עדיין יד ראשונה, חורי החלודה בגוף הרכב בגודל של אגרוף, מספיק גדולים כדי להבחין בבירור שיש לרכב מנוע והוא ניראה די שלם. מבפנים הרכב שמור ביותר, וכיוון שלא היה אוויר בגלגלים לא הצלחתי לראות מה מצב הרצפה.

אם אכן אין לרכב טסט 13 שנה, כמה תעלה פחות או יותר האגרה שלו.

חבר טוב שלי בעל מוסך, יש לי קרוב משפחה שהוא בתחום הפחחות וצבע הרכב. לי שי ניסיון בריפוד פנים רכב, חוץ מהנ"ל במה כרוך עוד שיפוץ הרכב? (חוקי, תיקונים...)

בתודה,

דימה

אני גר בי-ם ואם תגיע איתי יש סיכוי גדול יותר שלא תיראה עוד את בעל הרכב...:-) רן

פורסם

אבי, תודה על הדאגה אבל כרגע אין לי מושג מה האגרה השנתית של הרכב, ולכן אני מנסה במקביל להתיעצויות עם גורמים שונים לאתר את בעל הרכב.

החבר עם המוסך כמעט אף פעם לא לוקח לי כסף על תיקון חוץ ממקרים שצריך לשלם על חלקים

(ותיקנתי אצלו כל רכב שהיה לי עד עכשיו)

דוד שלי צובע לי ולחברים שלי מכוניות במחירי עלות חומרים בלבד (הוא לא ישמח שאני מנדב מידע כזה אבל רכב שלם הוא צובע לי ב700 ש"ח).

ואני לא יקח לעצמי כסף על עבודה.

תודה,

דימה.

פורסם
אלא אם אנחנו בשנת 1992 הרכב כבר לא בן שלוש...

הוא לא עבר טסט מאז שהיה בן שלוש...

זה לפחות מה שהבנתי מהתגובה

הבנת נכון

פורסם

דימה, אני חושב שכדאי לך לעזוב את זה בצד, חלום או לא חלום.

רכב שעמד 13 שנה ידרש לחידוש רוב הצד המכאני, לא זול היות ומדובר במרצדס, לריענון קוסמטי, גומיות/חלונות וכן מערכת מתלים וברקסים, שלא נדבר על 13 אגרות שיעלו יותר מ14,000 שקל.

:?

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...