Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף לא ראיתי כלובים, אבל כעקרון המתקן שבו מוחזק הצמיג אמור להחזיק אותו בחוזקה בדיוק נגד מקרים כאלה.

כניראה העובד ז"ל לא אבטח את המתקן עד הסוף והצמיג נשאר קצת משוחרר ולכן הג'אנט השתחרר מעוצמץ הפיצוץ.

פורסם

יש כלובים השאלה היא אם משתמשים בהם .

כבר היו מקרים מזעזעים יותר של מוות בצורה דומה......אבל כל אחד יותר מקצוען מהשני ולא צריך בטיחות...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בחיל האוויר חייבים ללבוש מסכה בשעת מילוי אוויר לגלגל המטוס.זה לא ממש יעזור למקרים כאלה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מסכן...איזה ביש מזל.

תאמין לי, אם ג'נט של משאית קופץ בעצמה לפנים של מישהו זה יכול להרים אותו גם לגובה 10 מטר.

פורסם

חבר של אבא שלי ניפח אצל אבא שלי בעבודה גלגל של העגלה שהוא עובד איתה (אני מתכוון לעגלות הקטנות שמעמיסים עליהן ארגזים), הגלגל התפוצץ לו הוא עף אחורה קיבל זעזוע ושבר את היד בגלל גלגל בגודל של דיסק, אני לא רוצה לחשוב מה קורה עם צמיג של משאית, מפחיד ביותר..

פורסם
נראה לי שקצת הגזימו עם ה7 מטר באוויר....

זה לא מסתדר לי.

טוב ,כשדיברתי על מקרה מזעזע התכונתי לחייל בג'וליס שעף עליו חישוק מגלגל של משאית (נראה לי ריאו)

הוריד לו ת'ראש ועשה חור בגג של ההנגר .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

שירתתי בסדיר בסדנא של חיל חימוש,ותמיד,אבל תמיד,היינו מנפחים גלגלים של ריאו או D-500 בכלוב.

לא פעם ולא פעמיים הטבעת היתה עפה,רק שהיא היתה נישארת בכלוב.

כשהטבעת עפה,היא עושה את זה בעוצמה אדירה,שיכולה בקלות להרוג אדם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...