Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר באים מכייון צומת הדר ל- לה גרדיה יש כיכר חדשה יחסית. האיזור עדיין בבניה ותמיד הייתה מותרת הפניה שמאלה למסגר. כעת אסור! כמובן שלא טרחו יותר מדי בלסמן שאסור, אלא הסתפקו בשלט ב' 41 או משהו בסגנון (לדעתי שלט אחד בכניסה לכיכר וזהו). כך שבתחילת רחוב המסגר הצטרפתי לשורה ארוכה (לפחות 5 או 6 רכבים) שחסמו הנתיב מדרום לצפון וחיכו לאדון שוטר שירביץ דו"ח (500 ש"ח!) ובאותה עת גורמים להרבה אי סדר בשעות הבוקר בכניסה לעיר. אני יודע שחטאתי ופשעתי ואני לא מנסה לרגע להתנער מעונש, אבל! 500 ש"ח! כעת השאלה שלי היא: האם יש סיכוי להפחית קצת מהסכום ולבקש להישפט? למישהו יש ניסיון? האם כאשר אטען שהעבירה נעשתה בתום לב (כי באמת לא טרחו יותר מדי לסמן את השינוי בכיכר, לא אתפלא שבכוונה, כדי להרוויח כמה ג'ובות) אגרום לפרצי צחוק של השופט/ת או שאזכה באהדה מינימלית? אגב, חתמתי על הדו"ח שקבלתי אותו אבל לא מבינים כלום מכתב היד של אדון שוטר. עוד משהו: אם אבקש להשפט ולא יצא מזה כלום - האם יש סיכוי שאשלם בסופו של דבר יותר כסף?

תודה מראש.

פורסם

אל תבקש להישפט.

שלח מכתב יפה ומתומצת תסביר שטעית והמצב שלך ככה וככה סביר להניח שזה יעזור מניסיון.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

בטח יעזור - אתה כבר יודע את העבר התעבורתי שלו ואת נסיבות המקרה ואתה קובע שזה יעזור...

ירחמיאל -

גובה הקנס אינו תלוי בשוטר ,הוא נקבע ע"י וועדת הכלכלה של הכנסת , ותודה למר אברהם פורז. השוטר רק ממלא את הסעיף (גם את שלך , אבל מדובר על הסעיף בתקנות) וזהו.

אם עברך התעבורתי אינו נקי , סביר להניח שבקשתך תושב ריקם - אבל שווה לנסות לבקש ביטול על סמך ההנחייה לביטול דו"חות לא קריאים. פנה אל לשכת התנועה המחוזית של השוטר (כתוב בראש הדף).

פורסם

אם אני זוכר נכון, הכל נובע שם מעבודות של נתיבי איילון בצומת להגארדיה, נכון? זה טיעון מצויין, שעקב הבלגאן באתר העבודות לא ראית את התמרור ובהתחשב בעברך הנקי אתה מבקש ביטול/המרה לאזהרה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אם עברך התעבורתי אינו נקי , סביר להניח שבקשתך תושב ריקם - אבל שווה לנסות לבקש ביטול על סמך ההנחייה לביטול דו"חות לא קריאים. פנה אל לשכת התנועה המחוזית של השוטר (כתוב בראש הדף

שמר - האם כוונתך ל "יחידות התנועה במחוז תל אביב" ? לשם לכתוב? ואיך אדע שהמכתב הגיע ליעדו? האם מכתב רשום מוכר משפטית כאישור? ואם פשוט לא אקבל מענה למכתב לאחר בערך, 3 שבועות? יש לך רעיון מה לעשות?

פורסם

ירחמיאל... אם האיזור שם עדיין באותו המצב ואין שלטי אזהרה רוץ וצלם את האיזור...

לך תדע אולי ותבחר להשפט תוכל לצאת זכאי.

פורסם

לך תוריד את התמרור ותראה לשופט תמונה של עמוד ללא תמרור ;-)

עכשיו ברצינות הצומת ידועה כבעייתית ואני שלמדתי עד י"ד בשבח עד שנה שעברה גם כמה פעמים פניתי שם למראת התמרור כי לא ראיתי... (זה לא תירוץ זאת עובדה) יש לך שתי בחירות : האחת היא להישפט ולהגיד שזאת הפעם הראשונה שלך באיזור, ועקב הבלגן של הבניה בצומת לא ראית את התמרור. אין אחריות שיצא מזה משהו במיוחד עקב העובדה שיש גם חץ רק ישר על הרמזור של הצומת.

הברירה השניה היא לשלם את הדו"ח ולשתוק. בהצלחה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
שמר - האם כוונתך ל "יחידות התנועה במחוז תל אביב" ? לשם לכתוב? ואיך אדע שהמכתב הגיע ליעדו? האם מכתב רשום מוכר משפטית כאישור? ואם פשוט לא אקבל מענה למכתב לאחר בערך, 3 שבועות? יש לך רעיון מה לעשות?

1. כן.

2. דואר רשום.

3. מהווה אישור.

4. אם אין מענה , בקש להישפט , או צלצל אליהם.

• תוכן חדש...