Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת אמינות - פג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז למה להתרחק כמו מאש?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לא מבין מה יש להתרחק כמו מאש...

אם מדובר ברכב עם עבר צבאי או עבר מפוקפק אחר - להתרחק כמו מאש. ה205 לא סולחת לבעלים מזניחים.

אם הרכב במצב טוב, לא רואה סיבה לברוח. הקילומטראז' גבוה, אבל בדוק את מצב המנוע ואטם הראש. כמו כן, סרן אחורי שנוטה להתעייף ודאש בורד שעלול להשבר לרסיסים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הפיגו הראשונה שלי היתה מודל צבאי לשעבר עם 380k ונסעה סבבה לגמרי חוץ מקצת חריקות לא היתה איתה שום בעיה במשך תקופה של 3 שנים.

אבל בכל זאת אני מציע לך למצוא פיזו 205 מבן אדם פרטי מאחר שמילא המחירים שלהם לא הכי גבוהים היום, ויש סיכוי שהפיגו מודל הצבאי צריכה יישור קיו שיעלה כמו פיגו מבן אדם פרטי.

אז קח את כל הדברים האלה בחשבון..

יוגב

פורסם

בשנתון הזה, הייתי ממליץ לחפש אקזמפלר שכבר הוחלף בו מנוע.

כמו כן, חפש בפורום. יש עצות בשפע לגבי ה-205 ושווה לדעת הרבה לפני שאתה נכנס להרפתקה צרפתית.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

פג"ו 205 אחת המכוניות המוצלחות והאמינות שאני מכיר!!!

בצבא נהגתי על כלי רכב שנתיים וחצי ו-205 זה אוטו אל פסק!!

היו מכוניות עם 350000 ק"מ שנסעו מצוין ולא החסירו גרם שמן.

טיפולים בזמן ותחזוקה נאותה זה שם המשחק.

אם האוטו טופל יפה אתה יכול לעשות עוד 200000 ק"מ אם תרצה!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

לקרוא ל 205 אחת המכוניות האמינות ביותר שאתה מכיר ... רק אומר שכנראה אתה מכיר מעט מאוד רכבים (205 דיפנדר ואלפא כנראה...)

קיצקצ. ה205 רכב מהנה ונחמד. אמין באופן ביינוני. אם עשו לו טיפול כל שבוע יחזיק הרבה זמן מעמד (בצבא כל שבוע הרכב נכנס לבדיקה וטיפול בזמני ...). קצת הזנחה, קצת נהיגה לא נחמדה, קצת מצב רוח רע או סתם גשם והרכב יכול לעשות בעיות.

הייתי ממילץ למצוא רכב עם פחות ק"מ ומצב ידיים נמוך (לבדוק שבעלות ראשונה היא לא צבא, אולי הרכב יד שלישית ולא ידוע ...)

בהצלחה

פורסם

מיותר לציין שאם הרכב היה בצבא אז מומלץ לוותר על התענוג.

מחיר זול היום, מחיר יקר מחר....

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...