Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עושים עם הרעה החולה הזו?

(אני כמובן מדבר על הרעה החולה בבית הבולם)

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=38987

מה עושים?

מוציאים את כל החתיכה ומרתכים מחדש?

או שאפשר למלא בחומר, לשייף יפה לקבלת גובה אחיד ואז לצבוע באדום?

תודה.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

שלום.

הבעיה ידועה ! רק יש בעיה אחת ,עליך לצלם את הבית בולם לפני השיפוץ מיכיון שמיספר השילדה מוטבע שם ולאחר תיקון יסודי אצל פחח טוב הוא חייב לתת לך אישור שהוא נעלץ היה לימחוק את מיספר השילדה .ולאחר מיכן אים הצהרה בשבועה מעורך דין נוטוריוני, יש לגשת לחולון לעמדה מיספר אחד לאישור והפניה להטבעת מיספר שילדה חדש.

למלות אם חומר חבל על הזמן זה לא שווה כלום ולא יחזיק מעמד יש לתקן יסודי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בוקר טוב בני - האם העובדה שמספר השלדה נמצא דרומה משם ואילו הסדק צפונה יותר עובדת לטובתי?

תמונות יותר מפורטות ביום חמישי.

תודה מראש.

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

שלום חברים

יש לי שאלה אני רוצה לעשות פחחות על הטמבונים שלי ואומרים לי שהצבע יורד

רציתי לדעת מה דעתכם

פורסם

ידידי

לפני התשובה כמה שאלות:

1. כמה רחוק אתה יכול (לא רוצה, לא מתכוון, לא חושב,) כמה אתה יכול להגיע עם הפרויקט?

הבהרה הרי שלא מדובר ברכב אקזוטי או נדיר ...אין לי ספק שהוא יקר לך והשיפוץ משמח אותך מאוד אבל...

2. אם יד על הלב היית שם 20000 ש"ח על שיפוץ?

3. מה המטרה האמיתית של השיפוץ שלך, רכב לתצוגה מוזאונית, רכב יום יומי, רכב סופי שבוע?

4. מה היית מעדיף באמת אמינות מכנית, ניקור עיינים, סלון מפואר, רכב משודרג, רכב בטוח,

הבהרה נוספת, כל אחת מהקטגוריות האלה תתקצב את השיפוץ שלך בצורה אחרת ועם סדרי עדיפות אחרים....

אחרי שתגבש לך תקציב, החלטה על כיוון השיפוץ, ובחינה של מערכת היחסים שלך עם מנהל הבנק המשפחה, והשכנים תוכל באמת לבצע שיפוץ כלבבך ללא תיסכול מיותר בהצלחה -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ידידי

לפני התשובה כמה שאלות:

1. כמה רחוק אתה יכול (לא רוצה, לא מתכוון, לא חושב,) כמה אתה יכול להגיע עם הפרויקט?

הבהרה הרי שלא מדובר ברכב אקזוטי או נדיר ...אין לי ספק שהוא יקר לך והשיפוץ משמח אותך מאוד אבל...

2. אם יד על הלב היית שם 20000 ש"ח על שיפוץ?אם אתה מדבר על 20,000 כעלות של שיפוץ מתמשך שבונה את עצמו לאט לאט במשך+עלויות אחזקה שבאות השנים אז בוודאי.

3. מה המטרה האמיתית של השיפוץ שלך, רכב לתצוגה מוזאונית, רכב יום יומי, רכב סופי שבוע? רכב יום יומי+סופי שבוע, בוודאי שלא רכב תצוגה, אני גם לא רוצה אחד כזה.

4. מה היית מעדיף באמת אמינות מכנית כמובן, ניקור עיינים ממש לא, סלון מפואר אני מוכן להתפשר בנקודה הזו, רכב משודרג מאורר על הדש נחשב?, רכב בטוח,

הבהרה נוספת, כל אחת מהקטגוריות האלה תתקצב את השיפוץ שלך בצורה אחרת ועם סדרי עדיפות אחרים....

אחרי שתגבש לך תקציב, החלטה על כיוון השיפוץ, ובחינה של מערכת היחסים שלך עם מנהל הבנק המשפחה, והשכנים תוכל באמת לבצע שיפוץ כלבבך ללא תיסכול מיותר בהצלחה -רן

רק הבהרה קטנה:

היום ביקרתי את הרכב בבוקר, הוא מניע בנגיעה ראשונה, איננו נכבה בעמידה, מערכת ההגה במצב טוב (טוב מאוד אפילו לדברי דודי!) הברקסים חוזקו וכוונו (ע"י מכונאי מוסמך שמורשה לעשות את זה... במקרה הוא גם מהמשפחה :-P.

כמו כן סטאטר חדש נוסף מהשקית פליטונות והוחלפו גם כבל גז וקלאץ' שנמצאו במחסן במצב חדש! :-D

פילטר אויר,שמן ודלק יוחלפו בסופ"ש הזה (אני צריך לרכוש את החלפים)

זאת אומרת שהרכב הזה מוכן לנסיעה, והלוואי והשיפוץ היה נגמר עכשיו, אבל יש לטפל גם במערכת האורות האחוריים שלא פועלת וכמה חורים ברצפה שדורשים טלאים ואת הסדק הזה בבולם שמעיב על הכל.

אז מגיעה לי תשובה? :-P

תודה.

עברתי לכתובת חדשה

פורסם
רק הבהרה קטנה:

היום ביקרתי את הרכב בבוקר, הוא מניע בנגיעה ראשונה, איננו נכבה בעמידה, מערכת ההגה במצב טוב (טוב מאוד אפילו לדברי דודי!) הברקסים חוזקו וכוונו (ע"י מכונאי מוסמך שמורשה לעשות את זה... במקרה הוא גם מהמשפחה :-P.

כמו כן סטאטר חדש נוסף מהשקית פליטונות והוחלפו גם כבל גז וקלאץ' שנמצאו במחסן במצב חדש! :-D

פילטר אויר,שמן ודלק יוחלפו בסופ"ש הזה (אני צריך לרכוש את החלפים)

זאת אומרת שהרכב הזה מוכן לנסיעה, והלוואי והשיפוץ היה נגמר עכשיו, אבל יש לטפל גם במערכת האורות האחוריים שלא פועלת וכמה חורים ברצפה שדורשים טלאים ואת הסדק הזה בבולם שמעיב על הכל.

אז מגיעה לי תשובה? :-P

תודה.

אז ככה

התחל מהאורות, צמיגים וכל החלקים שיעזרו לך לעבור טסט בשלום, אז עבור לשלב הפחחות: ריצפה, בולם, וכל הריקבונות, כולל הניסתרים (לא לשכוח כל הגומיות של החלונות והדלתות... גם מכסה הבגאז' הוא דלת) בכדי שלא נזמין לך מציל בחורף...עבור לריפודי פנים

ואם עדיין נישאר לך תקציב... צבע.

אבל אם אתה רוצה לעשות זאת נכון ....פנה לשירשור של ליאור על איך עושים שיחזור לרכב על פי הספר.... בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

היי, זה סדק?! זה היה נראה לי כמו ריר של חילזון... טוב... תקנה מצלמה יותר קובה, או שתטפל בבעיה הפרקינסון שלך... :wink:

לעניניינו... באופל שהיתה לי (להורים) היה סדק כזה... הלכתי לפחח (ב??ח?ח), והוא שייף את האזור עם דיסק ואחרי זה הלחים את זה עם ברנר...

החזיק כמה שנים טובות, עבר היתעללות רבתי מצידי ומעולם לא ניסדק שוב... גם אחרי תאונת חזית ששלחה את האוטו לבדואי הקרוב תמורת לבנה וזייתים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

צילמתי את זה עם מצלמת "הליסינג" שלי, מצלמת זבל שכזו.

יש לי מצלמה יותר טובה (אני חושב שאפשר לשים לב לאיכות - בשרשור הגרירה והלוחיות רישוי), ביום חמישי אי"ה אני אצלם תמונות יותר טובות.

אין שם סדק רציני, כלומר אין נגיסה חמורה כ"כ שדורשת ריתוך העומק של הפיצוץ הזה הוא 3 מ"מ (מדדתי) בנקודה הכי עמוקה, בגלל זה עלתה לי המחשבה למלא את המקום בחומר, ולשייף לקבלת גובה אחיד.

לגבי הטלאים ברצפה - פה אין מנוס מללכת לפחח, אבל צפיתי את זה.

תודה.

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

לגבי הטלאים ברצפה - פה אין מנוס מללכת לפחח, אבל צפיתי את זה.

תודה.

יש ממש חורים גדולים? שאתה יכול להוציא את הרגליים? :wink:

אתה תמיד יכול לקחת פלטה מעץ מלא ולשים שם... "תמיד רצית ריצפת פרקט, עכשיו אתה יכול!!!"...

:roll:

* (אצלי אפשר לעבור דרך החורים בריצפה!)

גילי

פורסם

לא משהו רציני, חור בגודל של פלאפון מצוי בצד הנוסע האחורי אבל בצד של הנוסע אם פתאום הוא יחליט לרקוע, אני אוכל לפזז את השיר הבא:

Flintstones,

meet the Flintstones,

:roll:

חושב שאכפת לי לשים פלטה? אבל פלטה לא תעביר אותי טסט

:|

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

חושב שאכפת לי לשים פלטה? אבל פלטה לא תעביר אותי טסט

:|

תתפלא... :shock:

בכל אופן, אתה יכול לרתך את זה, צרף כמה עבודות, ולך לאיזה מסגר... זה לא אמור לעלות יותר מידי...

גילי

• תוכן חדש...