Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב של 22 אלף ואני מתלבטת בין שני רכבים

פונטו או רובר 214..מה כדי? והאם הרובר מצדיקה את התדמית הנוראית שהדביקו לה או שלא?

נאמר על הרובר כול כך הרבה דברים בפורום אבל לא הצלחתי ממש להחליט לטובה או לרעתה...ומה צריכת הדלק שלה?

ואם כבר פונטו איזה דגם הכי מוצלח?

תודה רבה!!!

:-)
פורסם

עדיף סיריון , אבל מבין ה2 שאת הצעת עדיף פונטו, חלקים הרבה יותר זמינים וזולים משל הרובר ואמינות מוכחת לטובת הפונטו....

תסתכלי בחתימה שלי אולי זה יעניין אותך....

haters will hate

• אחראי פורום
פורסם

ב-22 אלף תוכלי למצוא פונטו משנה מתקדמת או לחילופין, שנה מוקדמת

אבל דגם חזק ומאובזר (75HSD, SX) אני לא בטוח במחירון אבל לדעתי

מודל 95-6 אפילו ייכנס בתקציב. הכוונה כמובן לרכב פרטי - מהשכרה תמיד יהיה יותר זול.

לאמא שלי הייתה פונטו 60 כ-5 שנים, היא הפתיעה באמינות, היתה נוחה ,

זריזה וחסכונית מאוד ובכלליות רכב די מוצלח.

וגם לחבר הייתה 75SX מודל 96 והוא היה מאוד מרוצה ממנה עד שנכנסו בו והשביתו אותה...

את הרובר אני לא מכיר מניסיון אבל גם אני שמעתי את כל סיפורי האמינות שלה.

אולי עדיף להתרחק מרכב שהדעות שונות ומשונות לגביו.

בהצלחה!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אהלן מור,

ראשית תקציבך נאה מדי כדי לקנות אחת מהמכוניות הנ"ל, יש אופציות טובות ואמינות יותר כגון רנו טווינגו ידנית וקטנה בעלת מנוע 1250 סמ"ק, מאזדה 121 ידנית אמינה להפליא, שרייד 1.3 16V ידנית שתהיה גם מהירה וגם אמינה ועוד אופציות מעניינות וטובות יותר מהרובר והפונטו.

האם את נעולה דווקא על שני הדגמים האלה, או שפתוחה להצאות.

כידוע לי, כרגע יש לך פיאט אונו, ממה את לא מרוצה בה?

אשמח לעדכון,

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם
בלי לחשוב פעמיים רובר 214 .....

אולי רכב עם חלקים קצת יותר יקרים אבל אמינות וביצועים גבוהים יותר משל הפיאט

צריך לחשוב גם קדימה, למכור רובר זו חתונה קתולית!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

הרובר הנל לא ממש מוצלח מבחינת אמינות והוא יצור מלא של רובר לעומת זאת לדוגמא מכונית כמו רובר 620SI זה ייצור מלא של הונדה ואין צורך לבקר במוסך רובר כלל ואם משהו אז יש מוסך הונדה

דרך אגה 22K עולה הרכב הנל אבל הוא בכלל לא חסכוני ויש עליו לא קצת הוצעות

מה שכן הייתי הולך על ניסנים לא יודע איזה אבל תבדוק לפי המחירון כי ניסאן ממש אמין יפני והורכב ביפן לא באיזה מאלזיה

או טויוטה קורולה גם תבדוק איזה שנתון נכנס לך בתקציב

אלה המכוניות המומלצות אך אם אתה אוהב קטנות אז יש לך את השרייד שהוא אמין וחסכוני ויש לך את הסיריון

ואם אתה נעול על 2 הדגמים האילו אז הפונטו תהיה בחירה חכמה יותר

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
שרייד 1.3 16V ידנית שתהיה גם מהירה וגם אמינה ועוד אופציות מעניינות וטובות יותר מהרובר והפונטו.

עם כל הכבוד לשרייד מה בדיוק מעניין בה יותר מאשר בפיאט פונטו? או לחילופין המאזדה 121?

אשמח לפירוט.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

אוטו אמין מאוד ובנוסף חסכוני בהוצאות

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

הפונטו חסכונית ואמינה..!! נסיון של 3 שנים עם אחת שנת 98 ו-100K ק"מ מהשכרה- 0 תקלות.

לחבר יש כרגע רובר 214 כחודשיים, נקנתה כיד ראשונה שנת 98 עם 163K ק"מ ב-21K בנתיים לא היו תקלות, יותר מפנקת מהפונטו, יותר מהירה ומאובזרת. פחות חסכונית וחלקים יותר יקרים.

פורסם
בלי לחשוב פעמיים רובר 214 .....

אולי רכב עם חלקים קצת יותר יקרים אבל אמינות וביצועים גבוהים יותר משל הפיאט

נכון מאוד אחלה מכונית הרובר הזו מנסיון של חבר

הרובר הנל לא ממש מוצלח מבחינת אמינות והוא יצור מלא של רובר לעומת זאת לדוגמא מכונית כמו רובר 620SI זה ייצור מלא של הונדה ואין צורך לבקר במוסך רובר כלל ואם משהו אז יש מוסך הונדה

בתקופה שקראו לה 214 היה בפנים מנוע 1400 של הונדה עם 103 כ"ס

אופנוען

פורסם

מנוע ה 1.4 מעולם לא היה של הונדה.

ל 216 מנוע 1.4 מקורי של רובר מסידרה K,שהופיע לראשונה ברובר 100 הקטנה,שהיתה מתיחת הפנים של המטרו.

דווקא המנועים האלה נחשבים לטובים ואמינים למדי.

ככלל,האמינות של הרובר 216 כלל לא רעה,בייחוד בדגמים הידניים.

תמיד לשמועות יש נטייה להיות יותר קיצוניות מהמציאות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מנוע ה 1.4 מעולם לא היה של הונדה.

ל 216 מנוע 1.4 מקורי של רובר מסידרה K,שהופיע לראשונה ברובר 100 הקטנה,שהיתה מתיחת הפנים של המטרו.

דווקא המנועים האלה נחשבים לטובים ואמינים למדי.

ככלל,האמינות של הרובר 216 כלל לא רעה,בייחוד בדגמים הידניים.

תמיד לשמועות יש נטייה להיות יותר קיצוניות מהמציאות.

שים לב! 216 הייתה עם מנוע 1600 שלא ידוע לי מאיפה הוא בא בדיוק רק שזכור לי בעיות אמינות במערכת הקירור. 214 למשך כמה שנים הייתה עם מנוע 1400 של הונדה עד שהוחלף הדגם לרובר 200 ואז כבר החליפו (אין לי מושג לאיזה דגם כי בנקודה הזו כבר האוטו כבר לא היה אצלנו והפסיק לעניין אותי)

אופנוען

• תוכן חדש...