Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור מי שהוציא רישיון מה-1.11.04 יוכל להסיע רק 2 אנשים ללא מלווה

עכשיו ברצוני לשאול..

אם מישהו שהסיע יותר מ-2 ומחוייב בחוק הזה ונתפס ע"י שוטר -קיבל משהו?

קנס,שלילה...?

או שזה סתם חוק יבש שמונע מנהגים להסיע יותר מ-2?

אני מבקש שרק אלה שנעצרו וקיבלו או לא קיבלו קנס שיגיבו

תודה מראש

מתן

פורסם

א. תפסיקו לשאול את השאלה הזאת כל שני וחמישי, זה נגד החוק. אם אני אלך וארצח מישהו, אני אוכל לברוח או שאתפס?

ב. תקבל זימון למשפט, וגרוע מזה אם תיפגע או תפגע במישהו במהלך הנסיעה אתה תשלם המון לנפגע.

ג. אני לא מבין מה הדחף לעבור על החוק בשביל להסיע עוד מישהו.

משכנתא זה קל

פורסם

אם כבר למישהו יש בעיה אז זה לך.

השאלה הזאת נשאלת לפחות פעמיים-שלוש בשבוע,נמאס כבר לענות על זה.

תעשה חיפוש!

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

שלום מתן!

עזוב לרגע את הקטע עם המשטרה, ברגע שאתה עושה משהו בניגוד לחוק, הביטוח כבר לא חל עליך.

באותה נשימה אתה גם מפר את תנאי הרישיון שביידיך ולכן הדבר זהה לנסיעה ללא רישיון נהיגה.

קח לצומת ליבך וסע בזהירות.

אבי.:wink:

פורסם

החופש נגמר? לא נראה לי.

עזבו אותכם שטויות אתם לא נוסעים בשביל המשטרה, אתם נוסעים בשביל עצמכם.

אל תעשה שטויות ותנסה להתחכם אתה מסכן את עצמך ועוד רבים, אם אתה שואל שאלה כזאת אני גם לא יהיה מופתע לשמוע שנסעת בלי מלווה.

I feel LEGACY

פורסם

הוא רק מתלהם, הוא לא לוקח בחשבון שאם הוא עושה תאונה עם אוטו מלא אז הביטוח יכסה עליו ועל 2 חבריו ולא על כולם ואז נראה אותו מדבר.

אדון מתן

אם השאלה הזו מטרידה אותך גש לסניף משטרה הקרוב ותשאל את שומרי הסדר.

אתה זה שמטריד עם שאלות ברמה של קושיות פסח ששואלים מידי 24 שעות.

סליחה על היחס אבל זה מתבקש!

יונתן

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

יונתן שלום, טעות מרה בידיך.

כאשר אתה עובר על החוק, בין אם במהירות גבוהה מהמותר בחוק, או הסעת נוסעים יותר מהמותר בחוק וכו', הביטוח לא חל עלייך ולא על אף אחד מיושבי הרכב.

זתומרת - אם הסעת יותר משני נוסעים(באם החוק חל עליך) - אין ביטוח.

אם עברת את המהירות המותרת ונכנסת במישהו, והיה ונפתחה חקירה והובא למקום חוקר תאונות שקבע חד משמעית שנסעת מעל המהירות המותרת - הביטוח לא תקף.

ולפותח השרשור - בצע חיפוש פעם הבאה ולא תמצא עצמך מותקף במטר תגובות סרקסטיות עסיסיות....

פורסם

אחי {אני לא יראה אותו בארוחת ערב...:wink: } יש שוטרים שמקפידים ויש שלא..

אם נעצרת ע"י שוטר שמקפיד תצפה לשלילה.

עבירה על החוק הזה היא כאילו נסעת בלי רישיון ובמקרה של תאונה הביטוח אינו תקף.

פורסם
הוא רק מתלהם, הוא לא לוקח בחשבון שאם הוא עושה תאונה עם אוטו מלא אז הביטוח יכסה עליו ועל 2 חבריו ולא על כולם ואז נראה אותו מדבר.

אדון מתן

אם השאלה הזו מטרידה אותך גש לסניף משטרה הקרוב ותשאל את שומרי הסדר.

אתה זה שמטריד עם שאלות ברמה של קושיות פסח ששואלים מידי 24 שעות.

סליחה על היחס אבל זה מתבקש!

יונתן

אני מכיר מישהו שדווקא ניגש לתחנת משטרה הקרובה והם אמרו שרק נידות של אור ירוק יכולות להעניש אותך על העבירה הזאתי.

פורסם

לא כל עבירה על החוק פוגעת בתקפות הביטוח.

ביטוח חובה תקף כל עוד יש לך רשיון לסוג הרכב הרלוונטי ואתה לא נוהג תוך הפרת תנאי הרשיון (למשל: דרישה למשקפיים, מלווה לנהג חדש, מתקנים מיוחדים לנכים). ייתכן שהסעת נוסעים מעבר למותר היא הפרת תנאי הרשיון, אבל לא בטוח.

עבירות "רגילות" (רמזור אדום, מהירות, נהיגה בקלות ראש, ואפילו נהיגה בשכרות) לא פוגעות בתוקף ביטוח החובה.

ביטוח מקיף הוא קצת שונה, ובנוסף לנהיגה שלא בהתאם לתנאי הרשיון, רוב הפוליסות שאני מכיר גם לא תקפות בנהיגה בשכרות או תחת השפעת סמים. אבל עדיין הפוליסה בהחלט תקפה בעבירות "רגילות".

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ש-ל-י-ל-ה!!!

אוףףף כמה פעמים אותה שאלה לעזאזל?!

נמאס לך מהרישיון? לא רוצה אותו יותר? סע בלי מלווה/מעל 2 אנשים או עוד חצי מליון דברים! מה גם שהביטוח לא חל עליך אז אם חס וחלילה מישהו נפגע.................................... לא מקנא בך...

תריץ חיפוש להבא במקום להוציא את החשק לענות...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תוכן חדש...