Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שסיימתי את העבודה ירדתי לחניון(פתוח, לא מקורה)

הדלקתי את הרכב נסעתי אחורה הייתי עם רכב דולק ואורות גם

חיכיתי שחבר שלי יזוז מהדרך כדי שאני אוכל לצאת מהחניה

עמדתי כבר בפוזה כזאת של יציאה, עמדתי באלכסון עם מנוע דולק והכל

כמו במצב בתמונה:

http://rotter.name/User_files/nor/431b7d273bf58fd7.jpg

(אני האדום, לא שמתי לב לאפור האמת)

קיצר גלשתי והתחלתי לצאת והסתכלתי על הטמבל הזה שלא יקפוץ לי על הרכב פתאום

ואז הרגשתי בפגעתי במשהו וזה היה קצת מאוחר :|

הנה ככה זה נראה:

http://rotter.name/User_files/nor/431b7da43d0071fc.jpg

קיצר היו בלגנים וזה האשה שם התחילה לצעוק עלי כמו מטורפת חחח

אמרה שנפגעה! וניסתה לעבוד עלי בפנים הזמינה אמבולס

שתבינו, מיד כשפגעתי היא יצאה יפה מאוד מהרכב

אחרי זה שהאמבולנס הגיע היא שיחקה אותה פצועה

בסוף לא פינו אותה, פתאום הרגישה טוב(כנראה שמעה את המחיר של הפינוי)

|V|

הגבר שהיה איתה צילם את הפגיעה מכל זווית אפשרית

החלפנו פרטים, מן הסתם משטרה הגיעה כי הזמינו אמבולנס

האמבולנס נסע וההיא נשארה שם בסוף

המשטרה הגיעה בדקה פרטים כתבה את החלקים הפגועים

(זה היה ממש במהירות נמוכה, אצלי אין נזק בכלל אבל ברכב שלהם כנף ימין יש בה קצת שקע,

פגוש בצד ימין קצת שקע ופנס איתות ימין יצא מהמקום)

ההוא ניסה לשכנע אותי להודות שאני אשם

חברים שלי אמרו לי לא להודות בשום מקרה לא הודתי בסוף...

השוטר אמר לי שמחר בבוקר אנחנו צריכים להגיע לבניין המשטרה ברח' סלמה 30 ביפו לתת עדות.

אני מפחד על הרישיון שלי, הוא בסכנה?(אני נהג חדש)

הפגיעה ממש לא רצינית! פשוט הם ניפחו את כל הסיפור :\)

זאת מכה שניה שאני מעורב בה(יש לי רק ביטוח חובה וצד ג') הראשונה כבר סודרה ועכשיו עוד אחת לצערי

יש יעלו לי את המחיר של הפוליסה?

(בתאונה הראשונה זה היה עם חבר המשטרה לא יודעת מזה)

אני צריך להביא עדים לשם מחר?

מה להגיד? :\ להודות? גרר לא יודע מה לעשות :{

הצילו...

פורסם

אם זימנו אותך למשטרה נראה לי שאתה הולך לקבל שלילה

חוץ מזה אתהא אשם לפי החוק היבש

מי שנכנס באוטו מהצד הוא אשם

פורסם

לא כל מי שמזמנים אותו למשטרה זה למטרת שלילה.

אותי זימנו למשטרה אחרי תאונה עצמית בשביל חקירה.

אני לא יודע כמה הרישיון שלך בסכנה, אל תיכנס לסרטים יותר מידי, אמבולנס הוזמן, יש חקירה, ככה זה עובד.

בהצלחה מחר.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אם אין נפגעים פיזית המשטרה סוגרת את התיק מחוסר ענין לציבור ומעכשיו זה רק ענין לביטוח. האישה רוצה , כנראה ,להוציא כסף מהביטוח כסף על פגיעה פיזית בה אבל אין לה אישור רפואי לכן הסיפור יגמר בהישתתפות עצמית שלך מול חברת הביטוח שלך על פגיעה ברכב שלה וזהו.

פורסם

תראה, לי הייתה תאונה יותר רצינית...

לא עצרתי בעצור ונכנסתי בג'יפ ולא במהירות של רוורס...

לא יכולתי להודות באותו זמן כי פינו אותי באמבולנס אבל ברמת העקרון לאחר כמה ימים הודתי בתחנה שאני אשם...

אין מה לעשות, אל תחשוב שאם לא תודה תצא זכאי.. יחפשו לדפוק אותך יותר.

פורסם
אם זימנו אותך למשטרה נראה לי שאתה הולך לקבל שלילה

חוץ מזה אתהא אשם לפי החוק היבש

מי שנכנס באוטו מהצד הוא אשם

תאמין לי רק בגלל גועל נפש כמוך, הפורום הזה עוד יתדרדר, יאללה נגמר החופש טוס לבצפר..

אין שום קשר בין משטרה לשלילה, שלילה תקבל אם נמצא חשד סביר לכך שנהגת לא לפי חוק, מכה בחניה היא לא משהו שתקבל עליו שלילה ולמען האמת גם לא כל התאונות עם נפגעים נגמרים בשלילה !

תאונה שתעשה בזמן שאתה עושה רייסים עם חבר שלך באיילון, או בעת עקיפה לא בריאה (קו לבן)_ וכו, תקבל שלילה בהחלט.

בעקרון כשיש נפגעים יש משטרה, ויש זימון, ושם יחליטו, למרות שזה נדיר, (לדוגמא, אני עשיתי תאונה, נכנסתי במישהי מאחורה בתאונת שרשרת אני הייתי הרביעי, זומנתי למשטרה וחוץ ממילוי פרטים לא ביקשו ממני כלום, בקושי את הרישיון ..)

בקיצור תהיה רגוע, זה כולה מכה בחניה, לא יגידו לך שום דבר... תודה או לא תודה זה עניין שלך ובטח לא של המשטרה - אלא של הביטוח.

בל נשכח שגם צפצפה יש, והחוק אומר שיש לצפצף על מנת למנוע תאונה - היא לא ציפצפה מה שאומר שיש לה "רשלנות תורמת" , כיון שלא היית במהירות או משהו אלא רק יצאת מהחניה והיא עם הפרצוף אליך (מכה בכנף לא?) מדובר ברשלנות תורמת.

בקיצור תהיה רגוע :) תן לביטוח לשחק איתם ושיהיה לך יום טוב, ולהבא עשה טובה וסתכל ימינה וגם שמאלה, לך תדע מאיפה תבוא הבהמה..

פורסם
תאמין לי רק בגלל גועל נפש כמוך, הפורום הזה עוד יתדרדר, יאללה נגמר החופש טוס לבצפר..

אין שום קשר בין משטרה לשלילה, שלילה תקבל אם נמצא חשד סביר לכך שנהגת לא לפי חוק, מכה בחניה היא לא משהו שתקבל עליו שלילה ולמען האמת גם לא כל התאונות עם נפגעים נגמרים בשלילה !

תאונה שתעשה בזמן שאתה עושה רייסים עם חבר שלך באיילון, או בעת עקיפה לא בריאה (קו לבן)_ וכו, תקבל שלילה בהחלט.

בעקרון כשיש נפגעים יש משטרה, ויש זימון, ושם יחליטו, למרות שזה נדיר, (לדוגמא, אני עשיתי תאונה, נכנסתי במישהי מאחורה בתאונת שרשרת אני הייתי הרביעי, זומנתי למשטרה וחוץ ממילוי פרטים לא ביקשו ממני כלום, בקושי את הרישיון ..)

בקיצור תהיה רגוע, זה כולה מכה בחניה, לא יגידו לך שום דבר... תודה או לא תודה זה עניין שלך ובטח לא של המשטרה - אלא של הביטוח.

בל נשכח שגם צפצפה יש, והחוק אומר שיש לצפצף על מנת למנוע תאונה - היא לא ציפצפה מה שאומר שיש לה "רשלנות תורמת" , כיון שלא היית במהירות או משהו אלא רק יצאת מהחניה והיא עם הפרצוף אליך (מכה בכנף לא?) מדובר ברשלנות תורמת.

בקיצור תהיה רגוע :) תן לביטוח לשחק איתם ושיהיה לך יום טוב, ולהבא עשה טובה וסתכל ימינה וגם שמאלה, לך תדע מאיפה תבוא הבהמה..

תודה רבה על התגובה :]

מאוד עזרת לי!

אני חושב שאני אדבר עם הסוכן ביטוח נראה מה הוא אומר

היא לא צפצפה בכלל, רק שהרכב נעצר שמתי לב שאני נוגע בשלה חחח

כמו שראית בציור הייתי במצב שקצת קשה לראות אם מישהו מגיע

ניסיתי לצאת בכל זאת בגלישה אבל לא הלך :|

פורסם

ואולי עדיף שאם זה רק פחחות בכנף תסגרו את זה בצורה פרטית לא מעורבות ביטוח כדי שלא ידפקו לך את המחיר לשנה הבאה...

אורן, אסקיי לא בבצפר כבר, למרות שככה זה נראה מהתגובה המלומדת, נדמה לי שהוא טיפה יותר מבוגר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
ואולי עדיף שאם זה רק פחחות בכנף תסגרו את זה בצורה פרטית לא מעורבות ביטוח כדי שלא ידפקו לך את המחיר לשנה הבאה...

אורן, אסקיי לא בבצפר כבר, למרות שככה זה נראה מהתגובה המלומדת, נדמה לי שהוא טיפה יותר מבוגר.

תשובה כזו ... אמממ ... שתתאים .. בוא נגיד ... לבנאדם ש... מאותגר שכלית ... שכל מי שנכנס בצד אשם ואם מזמנים למשטרה זה שלילה ..

אז אישית , הייתי מציע למנהלים פה לחשוב על סינון כלשהו ..

פורסם

במשטרה סך הכל תתן את העדות שלך והיא את שלה, כמובן שאתה אשם אבל יש איזה אחוז על כך שהיא היתה צריכה לראות אותך... שניכם תביאו עדות הבוחן ירשום ורוב הסיכויים שתקבל טופס הביתה על כך שהתיק סגור. לי קרתה תאונה, נסעתי בכביש כאשר אחד שיצא מחניה עם שלט תן זכות קדימה לא רצה להביא אותה ונכנס בי... ובגלל שהוא לא הודה כמוך אני צריכה לתקן את הנזק שעומד על 3000 לבד! אני לא רוצה לתבוע את הביטוח שלי כי אז בשנה הבאה אשלם על זה ביוקר... אם הוא היה מודה הרי הוא אשם ב100 אחוז לא הייתי עכשיו משלמת מהכיס שלי את הסכום הזה שכרגע גם ככה אין לי אותו!

פורסם

אני לא חושב שהפרמייה של הביטוח תעלה כ"כ הרבה...זה דבר ראשון.

דבר שני, תשמע, התאונה כבר קרתה, אין לך מה לשנות (רק ללמוד לפעם הבאה לשים לב, טוב טוב, ואולי לכוון קצת את המראות..). תנסה להירגע ותלך למשטרה - תציג את מה שקרה ותקווה לטוב.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
אני לא חושב שהפרמייה של הביטוח תעלה כ"כ הרבה...זה דבר ראשון.

דבר שני, תשמע, התאונה כבר קרתה, אין לך מה לשנות (רק ללמוד לפעם הבאה לשים לב, טוב טוב, ואולי לכוון קצת את המראות..). תנסה להירגע ותלך למשטרה - תציג את מה שקרה ותקווה לטוב.

זה בדיוק מה שעשיתי, מקווה לטוב באמת כמו שאמרת.

תודה רבה לכולם על העזרה, העידוד וההכוונה שקיבלתי מכם :]

• תוכן חדש...