Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדיין לא אספנות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכבי אספנות נסחרים בלוחות מודעות יעודיים...

אבל במקרה שמתי לב לתופעה שנקרא לה רכב לא רוונטי

מתי רכב הופך ללא רלוונטי- (או כשהוא נגנב למוקטעה) או כשהוא נעלם מלוח ידיעות/ מעריב

הBX נעלמה לפני כשנה(אולי יותר)...השבוע שמתי לב שה405 המיתולוגית נעלמה מלוח ידיעות

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
רכבי אספנות נסחרים בלוחות מודעות יעודיים...

אבל במקרה שמתי לב לתופעה שנקרא לה רכב לא רוונטי

מתי רכב הופך ללא רלוונטי- (או כשהוא נגנב למוקטעה) או כשהוא נעלם מלוח ידיעות/ מעריב

הBX נעלמה לפני כשנה(אולי יותר)...השבוע שמתי לב שה405 המיתולוגית נעלמה מלוח ידיעות

אני הייתי עצוב כשה-RD נעלם מה"מוטולוח" ומהמחירון שלהם :|

כנ"ל הקג'יבה מיטו, דוקאטי'ז ישנים וכו'... (מישהו מכיר דוקאטי F1 למכירה :roll: )

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לפני כחמישה-ארבעה חודשים, בדקתי את לוח ידיעות וראיתי שאין שום אזכור לסובארו DL, חשבתי שזה סופו של עידן, שבוע מאוחר יותר היא "חזרה ובגדול" עם 14 מודעות :-D

אולי זה שבוע חלש, יש תקופות כאלה.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

כשזה שבוע רע ללוחות הפרסום זה אומר שזה שבוע טוב לבעלי המכוניות.

אף אחד לא רוצה למכור.

יום טוב:-)

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

זה עדיין כלום.....אני ממש בכיתי שנעלם "דבר לילדים" ו "הארץ שלנו" מדבקות וולט דיסני שחולקו בתחנות סונול, בכל תידלוק... המדבקות המשביתות את הרכב יום אחד בשבוע....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...