Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להסביר לי את הקטע המטומטם של בעלי רכב שכזה, אשר כן מחליטים לנוע בשעות האסורות? כלומר מה? בקטע של "שופוני" או בקטע הישראלי הקלאסי "למה מי זה השוטר שיעיר לי? למה מי קבע את החוק הזה?" אני לא מבין אותם: אני רואה לא פעם בין 07:00 ל- 09:00 את החיפושית, הוולבו 144 וגם את המרצדס נוסעים להם באיזור רמת גן - תל אביב. לא ברור הקטע שאסור? שאין ביטוח?? למה הם מחכים? שיגרמו לנזק או חו"ח לפציעה או הרג של מישהו/י ויגלו שאין מאחוריהם ביטוח?

אני רק יכול לקוות שהם קוראים את זה ומפנימים.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוב השוטרים לא מכירים את החוק...

יש מספר מצומצם של אנשים שמשתמשים ברכב אספנות כרכב יום יומי ומנצלים לרעה את ההטבות שמגיעות עם התואר...:roll:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

דרך אגב, Pasparto, אני לא חושב שיש רע בכך שאנשים נוהגים ברכב האספנות שלהם ביום - יום; כול עוד הם עושים זאת על פי חוק. אני חושב שתסכים איתי.

הרי מה שעוד עושים אלה הנוהגים בשעות האסורות: הם מתגרים במעט המותרות שהצליח מועדון ה- 5 לשריין עבורנו. אין צורך להעיר דובים ישנים.

פורסם

למקרה שלא הבנת,מסכים איתך לחלוטין!

רכבי האספנות שלי אינם זזים בשעות האסורות...

וכך אני חושב שכל אחד צריך לנהוג.

ג'ורג'

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ג'ורג', אני רואה שמצאת טייפון. תתחדש!

ירחמיאל, הם משתמשים לרעה בהנחה ומנצלים את זה ששוטרים לא אוכפים את החוק, אך ברגע שיפגעו ברכוש או חו"ח בנפש מצבם יהיה רע מאוד, וחבל שאנשים עושים את זה בשביל לחסוך כמה שקלים בשנה!

משכנתא זה קל

פורסם
ג'ורג', אני רואה שמצאת טייפון. תתחדש!

ירחמיאל, הם משתמשים לרעה בהנחה ומנצלים את זה ששוטרים לא אוכפים את החוק, אך ברגע שיפגעו ברכוש או חו"ח בנפש מצבם יהיה רע מאוד, וחבל שאנשים עושים את זה בשביל לחסוך כמה שקלים בשנה!

זה ממש לא "כמה שקלים"...

להחזיק רכב אספנות זו אכן פריבילגיה, וההטבות שבאות איתה הן המחירים הנמוכים. יש כאילו שמנצלים את זה בתרוץ של "חיסכון". מה לעשות, תמיד יהיו כאילו שיגידו "אני משלם מספיק מיסים" ויבריחו לארץ דברים, יש כאילו שיגידו "אבא שלי עשה מספיק צבא בשביל שאני אשתמט" ויש כאילו שנוסעים ברכב אספנות בשעות האסורות... מה לעשות... במדינה שנהגי מוניות אומרים "עזוב אותך, אדום זה ל"ל"..." אין הרבה מה לעשות, ככה זה. בוא ניתנחם בזה ש"אילו יהיו הצרות שלנו בכבישים". :wink:

אגב, ג'ורג', אתה לא נוסע עם המשאית שלך בין 7-9 ? :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

איזה משאית??

אני חובב מכוניות מהירות וכאלה שחסרים להם 2 גלגלים...:wink:

ג.

•  

פורסם

יאללה רחמיאל במקום להטיף מוסר תתחיל להזיז את התחת שלך ושל העמותה שאתה חבר בה.. לשנות את החוק לכל שעות היום מבלי לפגוע בתנאים הקיימים...

נעשה מספיק רעש בהצעת החוק וזה יתקבל... כי הרי אין צידוק בכלל לשעות האלה כי עמוס כל היום...

במקום לבכות ולהטיף אפשר להזיז עניינים....

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
יאללה רחמיאל במקום להטיף מוסר תתחיל להזיז את התחת שלך ושל העמותה לשנות את החוק לכל שעות היום מבלי לפגוע בתנאים הקיימים...

נעשה מספיק רעש זה יתקבל... כי הרי אין צידוק בכלל לשעות האלה כי עמוס כל היום...

תגיד לי לא הודעת לנו קבל עם ועדה (לפני מספר חודשים) שאתה עוזב את הפורום ואותנו הרקובים לאנחות??

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

לידעת כולם לפני כחודש נעצר רכב על ידי נידת תנועה בכביש חיפה הרכב הורד מהכביש ולנהג הוגש דוח הזמנה לבית המישפט

פורסם

אכן תופעה שלילית

שבוע שעבר על כביש 1 בשעה 0725 קרוב לשדה התעופה פיזו 404 שמורה יפה משייטת על 95....

אין לזה צידוק וזה לא חסכון...פשוט יש אזרחים שנוסעים במהירות מעל המותר...שמאחרים בטסט ועושים קומבינות...שעושים שיפורים לא בטיחותיים ברכב... וגם נוסעים ברכב אספנות לא בשעות המותרות

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

ואני לתומי חשבתי שהכרכרה הופכת לדלעת, והנסיכה לליכלוכית בחצות? אלא אם כן השעון שלי מפגר...

7-9 זה החוק לגבי כלי רכב אספנות בלבד, וישאר כך עד להודעה חדשה, מי שרוצה לנסוע בשעות הללו שלא יקנה כלי רכב שמוגדר כאספנות או שלא יהפוך את כלי הרכב שלו לכזה, זו לא חובה למי שאיננו יודע זוהי בחירה.

רוצה להנות מההטבות? ידאג שכלי הרכב שלו יהייה ראוי להן וללוחית רכב אספנות שמחוברת אליו.

מותר לאדם לחשוב אחרת, ומותר לכל אדם להשתתף בפורום אלא אם כן מנהליו חושבים אחרת! גם אם הוא החליט מטעמים שלו בזמנו לפרוש, ומותר ויכול אותו אדם לשפר טון דיבור ולא למשוך אש

כנסו לקישור בחתימה שלי אולי זה ירגיע אתכם???

ערב נינוח

אירית

פורסם

ועל זה נאמר :

ascii stupid question get stupid ansi

תמיד יהיו את אילו שיחשבו שהם מעל החוק, תמיד יהיו כאילו שישקרו, תמיד יהיו כאילו שירמו, זו דרכו של אדם...

אגב, אהבתי את החתימה :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אגב, אהבתי את החתימה :wink:

גיליאם התכוונת לקישור, אזי הוא מתעדכן כל יום, קבלתי אותי מזמי שלנו

אירית

• תוכן חדש...