Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

זה אני, אותו אחד שהיו לו מליון דרישות מהרכב שהוא רוצה לקנות וגם אני, כמו כולם, למדתי להתפשר ולאחר מחשבה ארוכה, חשבתי כל כמה מאפיינים:

* התקציב שלי הוא גג 40 אלף ש"ח נטו למכונית.

1. מכונית בעלת גיר ידני

2. חלקים לא יקרים וביטוח לא שוחט - לא יודע לציין מספרים, אבל נקווה שהנקודה הובהרה :)

3. זריז - אני לא מעוניין באוטו ספורט, אני מעוניין במכונית שטיפה תרגש אותי, שיהיה לה קצת אופי ספורטיבי, משהו כמו 100 כ"ס או כמה שיותר קרוב - מקווה שאני לא נשמע כמו ילד קטן, אבל כך אני מתאר הכי טוב את המכונית שאני מעוניין.:?

4. אמינה

5. שנתון כמה שיותר גבוה - רצוי סביבות ה-00.

*. אני לא מעוניין בחברות פיאט, רנו ובדגם פיאסטה - עוד הפעם, בלי שום קשר לגזענות, לא הטעם שלי.

אחרי מחשבות ארוכות, חשבתי על איביזה 00 1.6 100 כ"ס ידני - אני רק רוצה לציין שעברתי על כל שרשרת החיפוש ולא פסחתי אפילו על הודעה אחת, אך עדיין אשמח לשמוע את דעתכם עליה ואם יש משהו אחר שעונה על הדרישות שלי הוא יותר ממוזמן להציע לי.

אשמח לכל תשובה, כי אני כל כך מבולבל ואפילו די מיואש מכל העסק, שאשמח לכל עזרה שהיא.

פורסם

1. עניין החלפים הוא גבולי אם אתה הולך למוסך של היבואן, אך בהחלט ניתן למצוא בשוק חלפים במחיר סביר.

2. האיביזה אינה בעלת אופי ספורטיבי ואני בספק שהיא תרגש אותך. עם זאת אין סיבה שהיא לא תסחוב ובסה"כ מדובר במכונית סבירה שאין להימנע מרכישתה (בשל העובדה שכבר קראת שרשורים לגביה ובשל העובדה כי לא מדובר ברכישה שיש להימנע ממנה אינני רואה מקום להרחיב בדברי).

פורסם

רגב לא רע בכלל+שנתון גבוהה ולגבי סחיבה הוא בפירוש לא עגלה 100 כוח סוס באוטו כזה זה לא כל כך מעט....

ואם אני טועה אני אפילו אשמח שיתקנו אותי

אביתר.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

היתה לי איביזה 01 כזאת. ההספק לא גבוה מדיי, לא נדבקים למשענת, אבל בהחלט מספיק.

גם בנסיעה עם מזגן ובעליה לא מרגישים כמעט ירידה בכח.

פורסם

לדעתי בחירה טובה מאוד יחסית לתקציב.

סביר להניח שזה מה שאני הייתי בוחר (רצוי צהובה , 3 דלתות)

איכות הרכבה טובה, אמינות טובה, בטיחות טובה , מנוע לא רע בשביל רכב סופרמיני...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פולו 16V שנת 98/97 או רגילה שנת 00

אולי סקודה פאביה תיכנס לתקציב, צריך "לשאול" את לוי יצחק...

נ.ב. יש מצב שפיג'ו 206 שנת 99-00 תיכנס בתקציב, צריך לבדוק כי הן שומרות על הערך לא רע בכלל.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תראה, על פולו שמעתי רק דברים טובים מבחינת הביצועים והאמינות, אבל החלקי חילוף שלה כל כך יקרים שאני לא יכול להרשות לעצמי. חבר של ידידה שלי הוא בעל פולו והלכה לו מנורה ועלות חדשה שלה היא בסביבות ה-1000 ש"ח.

על סקודה פאביה חשבתי, אבל יש לי רק תקציב של הגירסא החלשה שלה ולא של ה-16V (שאלתי את יצחק:))

לפיג'ו בשנים האלו שמעתי שיש גם לא מעט בעיות והתקציב שלי נכנס ממש בלחץ לגביה ולא יהיה לי הרבה כסף ליישור קו.

עכשיו אני חושב גם על שרייד. אני באמת מבולבל :(

פורסם

שרייד בכלל לא בליגה של כל המכוניות שהוזכרו בשרשור הזה.

גם לא של רנו ופיג'ו שאותם אתה לא רוצה...

שמע, מכיוון שאתה רוצה 100 כ"ס אז הרכבים היחידים בסדר גודל הזה שמתקרבים ל100 כ"ס הם:

א) פולו 16V בעלת 101 כ"ס

ב) איביזה 1.6 / קורדובה SX 1.6 בעלת 100 כ"ס

ג) רנו קליאו B בעלת ה98 כ"ס.

כל השאר פשוט לא מתקרבות למספר הנ"ל.

בהנחה שאתה לחוץ על מעל שנת 00 ולא רוצה רנו , אז הגעת למסקנה הנכונה : איביזה.

אם אתה מוכן להתפשר על שנתון, קח 16V שנת 99 או 98 וסע לשלום.

(אני יודע שהמחירון של 97 הוא 34 והמחירון של 00 הוא 46, כלומר 98-99 נופל בתחום שלך)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בפולו ובאיביזה אלו בדיוק אותם חלקים.

לצורך העניין : על כל חלק בפולו ,ולו הקטן ביותר, מוטבע גם לוגו של פולקסווגן וגם לוגו של סיאט.

לא יודע מה הסיפור של הפנס אבל זה נשמע לי מצוץ.

בכל מקרה, אין הבדל בין אחזקת פולו לאיביזה, ומנסיון של 4 שנים, החלקים לא כאלו יקרים כמו שעושים אותם.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לגבי החלפת מנורה ב1K זה עצוב ואפילו מצחיק אם הוא החליף אותה במחיר שנתנו לו כי אני יודע שכל מנורה באוטו עולה לי סביבות ה2 שקל פלוס מינוס

לגבי האחזקה לא יודע איך יש שוני גדול בין פולו לאיביזה כי זה אותו המפעל!

כשהרכבתי לדוד שלי דיבורית באוטו פירקתי את הדש בורד ובכל מקום היה מותבע סיאט פולקסווגן סקודה

(יש לו פאביה)

ולא רק על חלקי הפנים אז נראה לי מחירים דומים

לגבי ביטוח זה משהו אחר המקיף על פולקסווגן יקר יותר

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני לא נכנסתי יותר מדי לביפור של הפנס, כי הפחד של המחיר הרתיע אותי.

אם מה שאתה אומר זה נכון (ואני לא אומר שלא), אז אני בשמחה אתחיל להתעניין גם בפולו. נראה מה יהיה עם הביטוח :(

• תוכן חדש...