Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שדרגות משטרה אכן חסינות לדוחות תנועה.

שוטרי אגף התנועה הדגימו לראש אגף החקירות את יכולת המעקב החשאי שלהם.

למבוכתם ניצב דודי כהן נצפה נוהג ב 180 קמ"ש.

עונש הוא לא יקבל כי "הראיות אינן קבילות משפטית".

"ידיעות אחרונות"

4-09-05

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כנראה שדרגות משטרה אכן חסינות לדוחות תנועה.

ל'

גם אם את היית נתפסת, לא היית מקבלת דו"ח.

לא קביל, זה לא קביל.

פורסם

לא שווה לתת לניצב הזה דו"ח ואז אתה כבר תמצא את עצמך מחוץ למשטרה.

אבל בשביל ההרגשה הטובה שווה את זה :)

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

היה לא מזמן קצין בכיר שאינני זוכרת את שמו, שביצע עברת תנועה אך היה מספיק אחראי כדי לתת לעצמו דו"ח על העברה אותה ביצע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נו מספיק... לדעתי חוצפה מה שעשו לו, וגובל בהוצאת דיבה!! אני במקומו, תובע את העיתונים ואת מי שפרסם את זה!

כל עוד הבן-אדם לא נמדד בכלי חוקי וקביל משפטית - הוא חף מפשע!! סתם מכפישים את שמו.

פורסם

איזה בולשיט!

מצלמה פרטית לא קבילה בבית משפט?

אז אתם רוצים לומר לי ששמים פס אחד גדול על כל אלה ששולחים למח"ש תמונות של ניידות על אדום-לבן וכו'?

מושחתים נמאסתם !!!

:snipersmi

172

פורסם

זוכר את התוכנית שעשו "רשיון להרוג" ובו צלמו את הנהג הישראלי במגוון עברות תנועה ושלחו למשטרה לטיפול? עד היום לא נראה כי אף אחד מהם קיבל דו"ח.

ל'

פורסם

נראה לי שאתם לא הבנתם מה לא קביל.

מצלמה קבילה בבית משפט מה שלא קביל זה מדידת מהירותו של אדם ע"י ספידומטר של רכב אחר, כדי לבדוק מהירות צריך מכשיר ייעודי לזה ולא לצלם ספידומטר של רכב אחר.

וליטל את לא יודעת אם טיפלו במי שצילמו ברישיון להרוג או לא אז אל תסיקי סתם שלא עשו להם כלום.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אני לא מסיקה "סתם כי בא לי" הייתה על כך תוכנית מסכמת בה נאמר שהמשטרה לא טיפלה בכל העברות שנשלחו אליה.

ל'

פורסם

זה לא שאני בעד עבירות תנועה אבל לכו תדעו לאן הוא נסע אולי זה היה בעיניני עבודה ?? ותאמינו לי שלניצב במשטרה יש פעמים שהוא צריך קצת אבל קצת למהר אם ללחום ביחידות מובחרות (שייטת,סיירת מטכ"ל) יש אישור לסוע מעל למהירות המותרת ברכב פרטי כמובן בארוע ואם שוטר עוצר אותם לא רק שאסור לו לדעת יותר מדיי פטטים על הסיבה שהוא נוסע כלכך מהר אלה גם חייב לתת לו ליווי . אז אני מניח שלניצב במשטרה יש הצדקה למעשיו

אני לא חושב שיש צדק במדינה יש לי מכר שמתנדב במשטרה רק כדי שכאשר עוצרים אותו לא יתנו לו דוח

ולא תאמינו עובד יופי!!! הוא מראה לו את תעודת המתנדב במשטרה אחרי זה הם משחקים את המשחק האהוב בארץ "מכיר את???" ולאחר שמסתבר שאישתו של אח שלו יש לה אחות שחברה של אחד שהיה עם בן דוד של השני בצבא

הוא אומר לו שלום חיבוק ואף אחד לא נגע בניירת בכלל...

אז אין צדק אבל התקשורת נטפלת לדרגות בכירות

לא ראיתם אף פעם שיירה ממשלתית טסה על הכביש ? הם ממש אבל ממש לא קרובים למהירות המותרת

למה עליהם לא כותבים כלום??? כי כאן הסיפור ברור לכולם שר חשוב בדרך לקבינט בטחוני אחרי הפיגוע שהיה אתמול בלילה (חס וחלילה)

אז מה לניצב במשטרה אין דברים חשובים מספיק??

תחשבו על זה

פורסם

באותה מידה אתה חושב שגם שוטרי מתנ"א דוגמת אחד שנסע היום עם הוואנים המשטרתיים האלה יצא מכיכר דה-שליט (הרצליה פיתוח) אחרי שהוא נסע מרחק של איזה 200 מטר ברחוב חד סיטרי ואז נכנס נגד כיוון הכיכר ישר למסלול שלי (באתי להכנס לכיכר) וכמובן שאני צריך לבלום לאדון שבא מולי באיזה 60-70 קמ"ש בגלל שאיזה ילדון באיביזה לא עצר להציג לו רישיון?

בתפקיד לא בתפקיד, אני לא רואה סיבה הגיונית לסכן את שאר משתמשי הכביש אלא אם כן מדובר בעברה חמורה כמו שוד בנק רצח וכד', אם הייתי עוד 20 מטר יותר קרוב לכניסה לכיכר סביר להניח שהוא היה נכנס בי חזיתית (0 שדה ראייה) והילדון עדיין היה בורח לו כמו שאני די מתאר לעצמי שאף אחד לא יקים מחסום בשביל בדיקת רישיונות.

בברכה,

אבי.

פורסם

lynx, אתה נותן המון קרדיט למשטרה פה, ולא ממש בצדק... כולנו נתקלים כל יום בשוטרים עבריינים שלא יקבלו דוחות על העבריות שהם מבצעים, בלי הצדקה.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...