Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מה המודל העיסקי של השכרת רכבי ספורט טהורים (פרארי ושות')?

האם זה מתבצע על בסיס ימים, שעות, ק"מ וכו'?

ובכלל, למישהו יש מושג בנוגע למחירים?

תודה מראש לעונים,

צבי

פורסם

עלית יקרים מאד.

יש בסוכנויות מקומיות רכבים כמו פורש, וגם לחברות הגדלות יש לפעמים מה להציע במחירים שפויים.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

אתה יכול לצור קשר עם הסוכנות ולהזמין.

ורצוי לשריין לעצמך את הרכב כמה זמן לפני...

זה עדיף מאשר להגיע לסוכנות ולדרוש רכב מהיום למחר. :roll: (מה שלא תמיד מצליח...)

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

רכב ספורט? פרארי ודומיה הייתי מגדיר כרכב אקזוטי למדי. רכב בשביל שתבין, פרארי "פשוטה" עם הגבלת קילומטרז' מאוד נמוכה (משהו כמו 100 ק"מ ליום) יכולה לעלות בקלות כ-3000-5000$ ליום לדגמים "העממים" ועד ל7000-8000$ ליום לדגמים יותר יקרים. אני אישית הייתי יורד מזה אלא אם כן יש לך יותר מדי מזומנים בכיס.

ניתן להשכיר רכבים קצת יותר עממים דוגמת המרצדס SLK. הבימר Z4 וכו' במחירים יותר הגיוניים של כ-450 יורו ל

שבוע (לפעמים יותר לפעמים פחות-זה בערך המחיר). לגבי סוכניות, נסה בכל הסוכניות האירופאיות הגדולות דוגמאת Sixt וHertz. במידה והנכם בעלי כרטיס זהב באמריקן אקספרס (זהו כרטיס מיוחד ללקוחות מועדפים אשר מוציאים עשרות אלפים בחודש בחיובים על הכרטיס) תוכל לנסות את המוקד אשר מטפל רק בלקוחות אמריקן אקספרס בעלי כרטיס הזהב והפלטינום שם תוכל לשכור החל מbmw z4 ועד לפרארי, למבו ומאייבך (תלוי מה אתה מחפש).

אם יש שאלות אני כאן.

Lexus CT200H

פורסם

מכונית ספורט/אקזוטית תוכל להשכיר בעלות שפויה רק אם אתה מעל גיל 30, ומציג 2 כרטיסי אשראי, שאחד מהם לפחות הינו כרטיס זהב. אחרת - העלות והביטוח גבוהים מאוד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מנסיון של עבודה במוקד של סיקסט, אין לך שום סיבה להתקשר בקשר לרכבים אקזוטים למוקד בארץ, אלא רק להזמין דרך סיקסט גרמניה - דרך האינטרנט.

סיקסט בגרמניה באמת אדירים ויש להם היצע אדיר של מכוניות.

לנהוג על "מכונית מיוחדת" כמו שהיא מוגדרת אצלהם - אתה חייב להיות מעל גיל 24 עם שנתיים רישיון(גיל מצטער על הנקודה הרגישה ;)), וחיייב בהצגת 2 כרטיסי אשראי.

לא חובה שאחד מהם יהיה זהב/פלטינום/בלה בלה בלה. לפחות זאת המדיניות של סיקסט.

אלעד

פורסם

במקרה יש לי מחירון של חברת השכרה באמריקה שהשכרנו בה וויפר R\T, קבל רשימה של מכוניות שיש שמה, אם מישהי מהם תעניין אותך אני ארשום לך מחיר וכו'.. (שתקבל מושג פחות או יותר על מחירים)

אז ככה:

פרארי 355, 348

וויפר GTS ,R\T-10 ,SRT10

פורשה 996 קבריולט, בוקסטר

קורבט 05 קונברטיבל, 06

הונדה S2000

בימר Z3, Z4

פליימוט' פרוולר

מרצדס SLK320

יגואר XK8 קבריולט, X טייפ

1968 קמרו SS קונברטיבל

1968 GTO קונברטיבל

1959 קאדילק

AC COBRA (רפליקה)

לינקולן נוויגייטור

פורד אקספודישן

האמר H1 (גג רך), H2

מיצובישי אקליפס ספיידר, גאלאנט

קרייזלר PT קרוזר קבריולט, סברינג קבריולט

דודג' קאראבן

ג'יפ רנגלר

פורד מוסטנג קבריולט

פורסם

תרגיש חופשי להעלות את המחירון

מי וידע אולי הטיול של אחרי הצבא יעבוא מתאילנד לאיטליה..

שבוע שבועיים של נהיגה ברכב "איכותי: יכול להיות מעניין!!!

בתודה

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם
יש לי מחירון של חברה פרטית יחסית די זולה שמשכירה את הדברים הללו באיטליה וגם טלפון דוא" וכו..

להעלות לך?

בבקשה...

• תוכן חדש...