Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שהיו עוד הרבה כמוני שפתחו נושא על זה (כן חיפשתי...)

הפאגוג' (אם כך כותבים ) ,רועד בצורה קשה כאשר אתה שומעה מוסיקה ,יש לי סאב ברמה נמוכה יחסית ,אבל הפאגוג' רועד והורס עוד יותר את השמיעה.. וחיזוק מספר אולי יעזור אבל לא משמעותית

האם יש משהו שאפשר לעשות לפני אפשרות האיטום???

וכמה עולה איטום של פאגוג' ???

תודה רבה

מתן

פורסם

אכן יש בעייה. מניסיון שלי עם כיוון מערכת בסופר לנסר, סאב בבגאז גורם לרעידות קשות של

הפח, עד כדי כך שהפח מנגן בעצמו.

צריך להקשיח ולהכביד על הדלת. איטום הוא הפתרון הכי פשוט.

אפשר גם לזפת את הדלת, ועל זה להדביק לבד. לשיקולך (רק קח בחשבון שזה חרא של פתרון)

יש גם חומר שדובר פה בפורום עליו שמיוצר בארץ ומשמש כעיקרון לאיטום של גגות, זה יכול לעשות

את ההבדל הרצוי, וגם אם אני לא טועה דובר שהחומר הזה אכן עוזר+גם שומר על עצמו.

Race Smart

פורסם

אין ממוצע.

איטום בגאז' יכול להיות בין 500 בערך לאוריג'ינל (לא זוכר ב100% מחיר, סביבות האיזור הזה)

ובאיזור האלפייה לבאלק של אקסטרים, והשמיים הם הגבול.

מצאתי רק את הקישור לאיטום שתי דלתות, ככה לסבר אוזניים.

בקישור - DYNAMAT ORIGINAL לאיטום 2 דלתות

http://www.need4sound.co.il/Product.asp?Pid=d11&Cat2Cat1ID=3323&Cat2ID=0

Race Smart

פורסם

שלום

גם לי יש בבג'ז סאב וגם לי הוא רוקד בטרוף... עקרונית הטוב ביותר זה דינמו X אבל החומר + עבודה זה +- 1000 שקל.. שזה סכום יפה מאוד של כסף... (לי לפחות) עקרונית שווה לחסוך.. זה מה שאני עושה..

ועד אז תעבוד הם בסאב ברמה נמוכה.. (4-)

המשך יום נעים!

פורסם
שלום

גם לי יש בבג'ז סאב וגם לי הוא רוקד בטרוף...

רוקד עד כדי שסיפק במיפגש מסלול למירוץ פלאפונים... :lol:

אבל, ככל הידוע לי זאת בעיה נפוצה ביפניות, וגם, באלפא 33

SENA לשעבר

פורסם

מה זה דינמו X?

אני מכיר דיינמאט אקסטרים...

בכל מקרה יש פתרון זול למקרים קיצוניים, כשצריך רק לחזק את הפח. זה נקרה פזקר אם אני לא טועה, תנסה לחפש, היה מישהו שעשה את זה ונתן ביקורת טובה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

ד"א, עוד פתרון די זול, מכוער ביותר אבל זול, לפרק את הבגאז, לפזר את שכבה של פוליארטן מוקצף..

מדובר בהשקעה של 45 שקל סה"כ... לדעתי יכול להיות נחמד..

Race Smart

• תוכן חדש...