Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש לי jvc rm-rk22- פנל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא כזו;

לא יודע למה אבל כנראה שאחותי האהבלה הרסה את הסי די, וכעת הסידי לא קורא בכלל , הוא עושה בהתחלה כאלה רעשים של סריקה כאילו הוא מחפש משו , ואחרי דקה בערך הוא פולט את הדיסק.

הפנל הזה שווה משו?

אפשרי למכור את הפנל?

כמה יעלה לתקן את זה?

שווה לתקן אותו או לקנות חדש כבר?.

אה, ומה זה קומפוננט (סליהח על הבורות אני לא מבין כלום באודיו והייתי רוצה ללמוד יותר).

בתודה מראש

יקירק.

פורסם

נתחיל מהסוף:

קומפוננט מהמילה האנגלית COMPONENT - רכיב. הכוונה היא לסט של רמקולים שיכול להיות מורכב

מ2 או שלוש רכיבים = רמקולים,בגדלים שונים, שכל אחד מהם מכוון באמצעות מפלג תדרים-CROSSOVER,

להוציא את התדרים אותם הוא מפיק הכי טוב, רמקול קטן-טוויטר-תדרים גבוהים, רמקול בינוני-מיד-תדרי אמצע, רמקול גדול-מידבאס-תדרים נמוכים יחסית(בקומפוננט שני חלקים הוא מפיק תדרי מיד ומידבאס).

זה ממש על קצה המזלג.

כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/announcement.php?f=15&announcementid=6

יש המון הסברים בנושא האודיו לרכב- תתחיל ללמוד, בהצלחה..

לגבי הרדיו דיסק- לא מכיר את הדגם. במידה ומדובר בדגם לא זול, ואתה לא רוצה להכנס להוצאות

מיוחדות, תפרק את הרדיו דיסק ותיקח אותו למעבדה שטכנאי יעיף פה מבט ויראה אם שווה לתקן.

אם מדובר בדגם זול, וגם בלי MP3, אולי שווה להשתדרג, סה"כ היום רדיו דיסק MP3 של JVC עולה

היום באיזור 700 ש"ח חדש מהקרטון.

Race Smart

• תוכן חדש...