Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אתמול בדרך חזרה מירושלים עליתי בטעות על כביש 6 עקב שילוט לקוי שאומר "צפון" ולא מציין שזה כביש 6.

בכל אופן

שמעתי כמה וכמה סיפורים לא נעימים על עיכוב הודעות תשלום ובריונות של הנהלת הכביש

לכן מעולם לא עליתי עליו ולעולם לא אעלה עליו.(חוץ מהטעות הזו)

אני אישית לא רגוע לגביי זה, ולו בגלל אותם מקרים שבהם אנשים לא קיבלו את הודעות התשלום לביתם ועקב כך נוצרו להם קנסות אסטרונומים ביחס לתשלום המקורי.

אז שאלתי היא- תוך כמה זמן אני אמור לקבל את החישוב לביתי?

או יותר נכון- תוך כמה זמן להתחיל לדאוג ולרדוף אחריהם להודעת תשלום?

תודה

-ארז-

פורסם

עשיתי פעם את אותה טעות כמוך, קיבלתי את החשבון תוך שבוע וחצי ושילמתי בטלפון ללא כל בעיה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

בד"כ חשבונות ללקוח מזדמן נשלחים כל 3 חודשים.

יש לך חשש? יש טלפון עם מענה קולי ממוחשב.

תתקשר - תקיש מס רכב ושלם בכ אשראי.

פורסם

בלי פאניקה...

אם אתה לקוח מזדמן יקח הרבה זמן לחשבון להגיע אליך.

רוצה להיות רגוע? באתר של כביש 6 ניתן לבדוק חשבונות פתוחים עפ"י מספר רכב.

כך תוכל לוודא שהם לא באמת מחפשים אותך כרגע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשר לבדוק אם לרכב יש חובות לכביש 6 גם באתר האינטרנט שלהם...

https://kvish6.co.il/asp/join_web/debtors.asp

וד"א - ללקוחות מזדמנים עם קבלה של פחות מ50 ש"ח יכול לקחת עד 3 חודשים להגעת החשבון.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עכשיו ביררתי והודיעו שיש חשבונית פתוחה אבל לא קיבלתי אותה עדיין ובתשלום הם דורשים 6 ספרות אחרונות בחשבונית. כנראה היא בדרך:)

פורסם

גם אני עשיתי טעות כזו,

התקשרתי אליהם, אמרתי להם שהם חוצפנים כי השילוט היה לקוי (רק "צפון") ושעליתי בטעות. בגלל שזו היתה הפעם הראשונה שלי (עם הרכב הספציפי) בכביש 6 - ביטלו את התשלום!

רק אל תשכח לקחת מספר אסמכתא לביטול שלא יעקלו לך את הבית ;-)

פורסם
גם אני עשיתי טעות כזו,

התקשרתי אליהם, אמרתי להם שהם חוצפנים

גם בלי להגיד שהם חוצפנים אפשר לעשות את זה :)

עליתי בטעות על הכביש במקום עם שילוט דיי ברור, והחשבון בוטל שבוע אחרי שפניתי אליהם ואמרתי שעליתי בטעות.

מצד שני, אני נסעתי רק קטע אחד וישר יצאתי, כך שאם נסעת יותר מקטע אחד קשה לי להאמין שהם יקנו את ה"בטעות"..

אגב, את החשבון קיבלתי משהו כמו שלושה חודשים אחרי הנסיעה ולא רדפתי אחריהם. לפעמים קורות תקלות והחשבון לא מגיע, אז אולי כדאי פעם בשבועיים(זמן מקסימלי לתשלום מרגע קבלת החשבון) לברר מה קורה..

פורסם

אני עברתי שם פעמיים ופעם אחת תוך 4 חודשים ופעם שניה תוך ארבע וחצי חודשים .

אחרי ששילמתי את הראשונה אחרי חצי שנה קיבלתי עליה קנס !?!? מ 9 או 12 שקל זה נהיה 60..כמובן שאחרי שעה בירורים בטלפון על חשבוני ביטלו לי את הקנס.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מידיעה,

כל כניסה ראשונה שנרשמת בכביש ניתנת לוויתור ע"י השרות לקוחות שלהם במידה ומוצהר כי הכניסה היתה בטעות.

פעם שניה זה לא יעבוד..

פורסם

אהלן חברים

תודה על כל התגובות

היום התקשרתי למרכז שירות לקוחות של כביש 6 ושם נאמר לי שהחשבון עדין לא נפתח ויקח בין שבוע ל10 ימים כדי שהחשבון יפתח

הומלץ לי על ידי אותה בחורה נחמדה להתקשר שוב בעוד שבוע-עשרה ימים ואכן לציין שנכנסתי בטעות ויצאתי ביציאה הראשונה, והחיוב תשלום יבוטל באופן חד פעמי, כמו שקודמים כאן ציינו.

תודה רבה.

ואם כבר אז כבר- ביטול התשלום מגיע עם אסמכתא כלשהיא? או שפשוט נותנים לך "מילה" בטלפון?

כי "מילה" מההנהלה הזו לא שווה מבחינתי לקליפת שום..

תודה שוב.

-ארז-

• תוכן חדש...