Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מתעניין במיצובישי סופר לנסר משנים 93\94.

השאלות שלי הן:

כל הדגמים מאובזרים? ז"א 4 ח"ח, אזעקה (כנראה), ה"כ, נ"מ וכו'.

איך המכונית מבחינת אחזקה. האם זו מכונית שקל למצוא במצב טוב, והאם יש מחלות מיוחדות (אודה לכם מאוד אם תסבירו לי את כל העניין של הרדיאטור לגיר האוטומטי).

מה הסבירות למצוא ידנית במצב טוב והאם שווה לקנות ידנית (קל למצוא אחת או לא \ סחירות היום או בעתיד).

בכל מקרה איך הרכב הזה בכללי. אפשרי למצוא במצב טוב, הרבה מוצעות למכירה, יפאניות ואמינות מאובזרות (בשבילי מאובזר זה מה שרשמתי מעל) ונפוצות כמו שעם ישראל אוהב אותם? או שעדיף ללכת על רכב אחר (חשבתי גם על סיאט איביזה דור שני).

הבנתי שאין ABS.

יש עוד פרטים שאני אמור לדעת?

תודה, יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יש עוד פרטים שאני אמור לדעת?

תודה, יוסי.

כן.

את מספרי הטלפון של לוחות המודעות של "ידיעות" "לוח מעריב" "העיר" "לוח פוקוס" וכו'.

ביום שנדע שמכרת את הסובארו (כולל צילום רישום העברת בעלות בבקשה) , נוכל להתחיל לייעץ לך.

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75425

ובעיקר זה :

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=610732#post610732

פורסם

בדגם ה GLXI יש ABS.

ורוב המכוניות שנמכרות הן כבר קרובות ל 200K, אבל לא קשה למצוא אחת במצב שמור עם קילומטרז נמוך (זה לא ממש רכב שצעירים חורשים עליו), וכל רכב רביעי בארץ זה סופר לאנסר.

לגבי הגיר הידני, עדיפה בהרבה מהאוט', אבל יותר בעייה למצוא ויש אנשים שדורשים עליהן יותר מהמחירון ("נדירה"), חסכונית יותר, תקבל ביצועים טובים יותר ולא יהיו לך בעיות כמו שיש לאוט' (תכף אני יציין את העניין עם הקולר).

בעניין הנוחות, היא מרווחת, 4 חלונות חשמל ה"כ (לא הכי מתקשר לגלגלים אבל היא בהחלט יציבה) וכל מה שציינת,בגרסת ה GLI אין מד סל"ד , דבר מאוד מעצבן.

ביצועים 113 כוח סוס מהמנוע , מומנט 14 קג"מ, בהחלט אוטו מהיר.

לגבי המחלות, בעיקרון אוטו מאוד אמין, רק כאשר ייצרו אותו, לא תכננו מערכת קירור גיר טובה, ולכן הגיר סובל מבלאי מוגבר ורובם נהרסים בסביבות ה 130K+, את הבעייה הזאתי פותרים ע"י התקנת רדיאטור חיצוני לגיר, שיושב על הרדיאטור הקיים ( עלות קולר + התקנה 300-750 תלוי מאוד במוסך).

לגבי הדלק, היא לא הכי חסכונית.

סה"כ אוטו טוב, מאוד דינמי, נותן תמורה טובה לכסף, רק תבדוק את הגיר ב 4 עיינים.

פורסם

אני בעלים של אחת כזאת כבר שבועיים, עוד לא סיפרתי או עידכנתי כאן, אבל בגדול אני נורא מרוצה מהרכב, לא מתחמם סוחב מצויין, בגיר האוטומטי יש מצב של ספורט שמשהה הילוכים, הידני הרבה יותר מהנה זה בטוח.

רכב מאוד אמין עם חלקים במחיר סביר מינוס, איכותי ומאוד מרווח מבפנים, גדמי ה glxi מאובזרים בנסוף לכל בשעון טורים, בדיפוני בד לדלתות, וב 2 abs. וזה יותר יקר ב 2500 שקל במחירון ולא שווה את זה.

אני קניתי אחד מלוקק ומטופל רק במוסך ניורון מוטורס ככה שהכל מתועד הרכב במצב פיקס, ויש המון כאלו ממשפחות שהן שמורות, לא ערבולושין, כמו שנפתח כאן תרד לפני כמה ימים.

חפש בעיקר בעיתוןמ בסופי שבוע, ככה תגיע למוכרים הנכונים.

תרצה עוד פרטים תשאל כאן או כתוב בפרטי...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

כאן בפורום בלוח מכוניות-מכירה מתפרסמת כעת ניסאן סאני יד ראשונה וידנית. אין לי קשר לרכב הספיציפי אבל מדובר במכוניות טובות ואמינות ואפשר לקחתן כאופציה לסופר לנסר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אם תיתאמץ תוכל לימצוא גם ידנית במצב טוב, אני לא יודע לגבי הקולר ב 700 שח

אני יודע שהוא עולה בסביבות ה 2000 שח כולל הרכבה, ברובם כבר יש קולר לגיר

אז תימצא אחת עם קולר ותחסוך כאבי ראש.

לגבי הרכב די אמין מהיר מאוד (יחסי)(בימיוחד הגיר רגיל)אין לו ביכלל שוק.

החזקה סבירה כמו כל יפנית קצת שותה דלק יותר מיכול היפניות.

עד ליפני כמה שנים היה נחשב הרכב למבוקש ביותר כמו המזדה 323 בימינו.

ביגלל שהשוק הוצף בכאלה המחירים ירדו לצחוק ממש ולכן הרכב שווה.

זהוא אינו רכב שהצעירים מיתלהבים מימנו אלה רכב מישפחתי לכול דבר ולכן אתה יכול לימצוא אחת מושקעת ושמורה.

אם אתה נעול על הרכב אז תיקנה את ה GLXI מניסיון הם נימכרות באותו מחיר למרות ההבדל במחירון.

אל תמהר ליקנות לא חסר כאלה למחירה...

בהצלחה רז...

פורסם
בדגם ה GLXI יש ABS.

ורוב המכוניות שנמכרות הן כבר קרובות ל 200K, אבל לא קשה למצוא אחת במצב שמור עם קילומטרז נמוך (זה לא ממש רכב שצעירים חורשים עליו), וכל רכב רביעי בארץ זה סופר לאנסר.

לגבי הגיר הידני, עדיפה בהרבה מהאוט', אבל יותר בעייה למצוא ויש אנשים שדורשים עליהן יותר מהמחירון ("נדירה"), חסכונית יותר, תקבל ביצועים טובים יותר ולא יהיו לך בעיות כמו שיש לאוט' (תכף אני יציין את העניין עם הקולר).

בעניין הנוחות, היא מרווחת, 4 חלונות חשמל ה"כ (לא הכי מתקשר לגלגלים אבל היא בהחלט יציבה) וכל מה שציינת,בגרסת ה GLI אין מד סל"ד , דבר מאוד מעצבן.

ביצועים 113 כוח סוס מהמנוע , מומנט 14 קג"מ, בהחלט אוטו מהיר.

לגבי המחלות, בעיקרון אוטו מאוד אמין, רק כאשר ייצרו אותו, לא תכננו מערכת קירור גיר טובה, ולכן הגיר סובל מבלאי מוגבר ורובם נהרסים בסביבות ה 130K+, את הבעייה הזאתי פותרים ע"י התקנת רדיאטור חיצוני לגיר, שיושב על הרדיאטור הקיים ( עלות קולר + התקנה 300-750 תלוי מאוד במוסך).

לגבי הדלק, היא לא הכי חסכונית.

סה"כ אוטו טוב, מאוד דינמי, נותן תמורה טובה לכסף, רק תבדוק את הגיר ב 4 עיינים.

תן לי לתקן אותך ..

לי יש GLXI ואין לי ABS

לכבי השאלה:

ממליץ בחום על הרכב

יש לנו את הרכב 7 שנים

למרות מחלת הגיר לא החלפנו אפילו פעם אחת (חמסה חמסה חמסה...)

עכשיו שאבא שלי רצה למכור אותה ,אני קניתי אותה ,ואני בן 18 "צעיר" ואני מת על האוטו !

יש לו עוד משהו שלא אמרו שעושה את האבדל :

יש לו מזגן חולני ! ,באמת אני חושב שבמכונית חדשה מהחברה אין מזגן ברמה כזאת !

אוטו ששוה כל שקל ושקל !!

• תוכן חדש...