Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב הגולשים כאן לא מכירים אותי, אבל אני רק יספר לכם שאת רוב שנות חיי גרתי בארץ ובשנתיים האחרונות אני גר בארה"ב, למרות מה שהרבה חושבים לא הכל מושלם פה ויש הרבה דברים להתגעגע אליהם בארץ ,אבל, מאיכות\ רמת השירות, אני לא מפסיק להיות מופתע, וזה נכון בכל תחום ואני אתן כמה דוגמאות מתחום הרכב דווקא.

1. התקנתי רביעיית צמיגי TOYO T1-S על הרכב שלי , וכעבור חודשיים היה תקר באחד מהם, קורה !!

אז אני לוקח את הרכב לאן שקניתי את הצמיגים מתקן את הצמיג ומחכה לחשבון על תיקון תקר, הבחור מביא לי את המפתחות של האוטו ומברך אותי בברכת הדרך, אני שואל מה מו, הוא אומר שיש אחריות מלאה על תקרים ואם לא ניתן לתקן את התקר הם מחליפים את הצמיגים על חשבונם !!!

2. הזמנתי מEBAY סט בלמים הכולל 4 צלחות ברמבו , 4 זוגות של רפידות ו4 חיישנים (במחיר מפתיע).

לאחר שהתקנתי את בלמים, הכל היה תקין ועבד מצוין ועליתי על המסלול מירוצים המקומי, מאותו יום כל פעם שאני בולם יש לי רעידות בהגה, הנחתי שכנראה הדיסקים התעוותו מהחום למרות שנתתי להם להתקרר.

שלשום שלחתי אימייל לספק שממנו קניתי ויום למחרת קיבלתי תגובה: "אנחנו מצטערים על האי נעימות, אנו שולחים לך זוג דיסקים חדשים ללא חיוב".

3. למי שיש נסיון עם סדרה E36 של BMW, יודע שיש להם כמה מחלות מאוד טיפוסיות שלא ראויות למותג איכותי כמו BMW.

חלק מהמחלות הם התצוגת לדים ( LED) של ה OBC והרדיו שנותנים לדאות ולהתעמעם, ולוח שעונים שנוטה לקבל נקודות חשוכות, שמאוד מציקות שנוהגים בלילה , תוצאה של איכות דבק \ הדבקה נמוכה של הFACE לפלסטיק.

גם הפעם אימייל ל BMW OF NA הניב טלפון מיידי מאחד הנציגי שרות האדיבים שלהם, שדאג להזכיר לי שלמרות שהאוטו בן 9 שנים ולא חלה עליו שום סוג של אחריות , הוא מציע שאקפוץ לאחד המוסכי שירות ואקבל חוות דעת ממנהל השירות והערכת מחיר " ואז נראה איך BMW יכולים לעזור לך".

ישנם מקרים נוספים אבל אני חושב שהצלחתי להעביר את המסר ואלי קצת ביקורת בונה למי שזה נוגע לו, כי כל מי שעובד בשירות לקוחות צריך לדעת שהדברים האלו " קונים את הלקוח" ואין לי ספק שאני יחזור למקומות האלו בפעם הבאה שאצטרך.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא רק בארצות הברית, ברוב העולם המערבי.

מספיק כבר להשוות את ישראל למדינות נרומאליות, היא נופלת מהן בהכל.

וזה רק גורם לאנשים להתבאס.

פורסם

למה יש להתגעגע כאן ?!

לתרבות ?

לפוליטיקה ?

לחום ?

לפיגועים ?

לאדיבות ?

לחטטנות ?

לסבלנות ?

לטימטום ?!

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מניסיוני הקצר בארה"ב ונסיון אבי שגר שם.. הדבר היחיד שיש להתגעגע זה החבר'ה... החום של האנשים זה הדבר היחיד שחסר שם חוץ מזה...?

פשוט כלום.. ארה"ב מתעלה על ישראל בכל מובן עליו נדבר!

פורסם

תאמין לי אתהיכול להיות חברו הטוב של גדעון רייכר זה... (ברוח טובה כמובן ידידי :) )

גולן גר שנתיים בארה"ב כפי שהוא ציין והוא נוסע על ב.מ.וו הבווארית הנחמדה M3 מדגםE36

321 כ"ס יתקנו אותי אם אני טועה..

לילה טוב

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם
ארה"ב מתעלה על ישראל בכל מובן עליו נדבר!

אני מניח שאתה מדבר מנסיונך כתושב ניו-אורלינס?

אני מסכים ששירות הלקוחות בארה"ב הוא טוב יותר מאשר בארץ במקרים רבים, אבל אנחנו לומדים ומתקדמים. אם אני משווה את המצב היחסי בשנות השבעים למצב היום, סגרנו הרבה מהפער. לעומת זאת אנו עולים בכמה דרגות על הרבה ממדינות מערב אירופה. יש לי היכרות קרובה עם המצב בנורבגיה (אחת המדינות העשירות בעולם). לקבל שם שירות נורמלי לרכב זה כמעט בלתי אפשרי, התקנת קו ADSL לוקחת חודש, והרפואה אמנם בחינם אבל מתחת לכל ביקורת.

לא חסרות דוגמאות לדברים בהם אנו טובים מאחרים. צריך תמיד לשאוף ליותר טוב, אבל לא להשמיץ סתם.

נמרוד

פורסם
אני מניח שאתה מדבר מנסיונך כתושב ניו-אורלינס?

אני מסכים ששירות הלקוחות בארה"ב הוא טוב יותר מאשר בארץ במקרים רבים, אבל אנחנו לומדים ומתקדמים. אם אני משווה את המצב היחסי בשנות השבעים למצב היום, סגרנו הרבה מהפער. לעומת זאת אנו עולים בכמה דרגות על הרבה ממדינות מערב אירופה. יש לי היכרות קרובה עם המצב בנורבגיה (אחת המדינות העשירות בעולם). לקבל שם שירות נורמלי לרכב זה כמעט בלתי אפשרי, התקנת קו ADSL לוקחת חודש, והרפואה אמנם בחינם אבל מתחת לכל ביקורת.

לא חסרות דוגמאות לדברים בהם אנו טובים מאחרים. צריך תמיד לשאוף ליותר טוב, אבל לא להשמיץ סתם.

נמרוד

מה הקשר ניו-אורלינס? למה נראה לך אם זה היה קורה בארץ המצב פה היה יותר טוב? לא היו בזיזות?

עשה לי טובה.. טבע האדם הוא שברגע שמורידים לו את האקדח מהראש הוא מתחיל להשתולל... בעיקר שמדובר בעניים ומסוממים.

ואני מדבר מניסיון של אבי שגר שנתיים בוושינגטון דיסי...

נימרוד יש משפט ישן שאומר לכל ח*א מתרגלים... אז במקום להסתכל על כל הדברים הרעים שהולכים בארץ ויש כל כך הרבה... אתה מנסה לחפש את המעט הטובים שגם הם מתים בקצב מהיר.

פורסם
תאמין לי אתהיכול להיות חברו הטוב של גדעון רייכר זה... (ברוח טובה כמובן ידידי :) )

גולן גר שנתיים בארה"ב כפי שהוא ציין והוא נוסע על ב.מ.וו הבווארית הנחמדה M3 מדגםE36

321 כ"ס יתקנו אותי אם אני טועה..

לילה טוב

אלירן

way טועה...

זאת M3 אמריקנית.

שזה אומר 240 כ"ס,5 הילוכים, בלי דיסקים צפים מקדימה ועוד הרבה דברים שחסרים לעומת המפרט האירופאי.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

אני מוכן להתערב שאם היו נותנים גרין קארד למי שרק רוצה, 80% מהאנשים פה היו בורחים לחו"ל.

20% מהציונים היו נשארים בכל מחיר.

אבל אז היו אוכלים אותם פה...והמבין יבין.

לגבי שירות...בארץ אין דבר כזה.

פורסם
way טועה...

זאת M3 אמריקנית.

שזה אומר 240 כ"ס,5 הילוכים, בלי דיסקים צפים מקדימה ועוד הרבה דברים שחסרים לעומת המפרט האירופאי.

אכן... אבל לגרסא האירופאית היה רק 286 ולא 300 ומשהו.. ציטוט מmotortrend.

"For '95, the M3 coupe used a 3.0-liter 24-valve DOHC inline-six-cylinder engine. This sonorous, rev-happy powerplant made 240 horses at 6000 rpm, with max torque coming in at 225 lb-ft at 4250. This was less than the 286-horsepower Euro-spec motor, but significantly better than the standard 325is' 189-horse six."

בגרסא העכשיו גם הM3 האמריקאית "נופלת" ב10 כ"ס... 343 באירופה לעומת 333 בארה"ב

פורסם

לא כל נותני השרות בארץ גרועים.

יש לי ניסיון מצויין עם חברת האינטרנט 012, שפתרה לי את התקלות ברשת האלחוטית בבית. גם לאחר שהם החליפו לי פעמיים חלקים (לחלקים יותר יקרים, ללא חיוב נוסף) ונפתרה התקלה, ביקשתי מהן ליצור איתי קשר כל ערב בשבוע הראשון, ע"מ לוודא שהרשת עובדת חלק - כך היה. ומאז הם מתקשרים אלי פעם בשבוע (עבר חודש) כדי לוודא שהכל בסדר.

אני חושב שבחברות הגדולות מתחיל לטפטף נושא "תודעת השירות".

שבוע טוב לכולם,

צבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...