Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוק נהג חדש

*אפרת*
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר לחוק החדש שיש לנהגים חדשים על הגבלת מספר האנשים שרשאים לנסוע ברכב של נהג חדש ללא מלווה . יש שמועה שהחוק הזה הוקפא ואין הגבלה . מישהו יודע אם זה נכון ?

>

פורסם

החוק לא הוקפא, ואם שוטר יתפוס אותך מסיעה יותר מ2 את עדיין תקבלי על זה את העונש הרגיל..

זה הכי לא נחמד שאני יכול להיות!

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

***עריכה - אין צורך לצטט את ההודעה מעל . צביקה , אתה מדביק את הצעירים כאן ********

ומאיפה אתה בטוח כ"כ רק ליתר ביטחון .

בעיקרון שאלו אצלנו מזמממן שוטרים בקריה מה יקרה אם מסיעים מעל ל-2 אנשים הם אמרו ששום דבר . אבל עכשיו חברה שלי אמרה שהחוק הוקפא אבל אני חושבת שזאת שמועה

פורסם

ראשית אני עוקב יום יום אחרי החדשות ואחרי חדשות הרכב במיוחד, ואם היו מקפיאים את החוק אז זה היה רשום ומפורסם.

שנית לא מזמן חבר שלי נתפס מסיע יותר מ2 נוסעים, ויש לו הגבלה, והשוטר עשה לו הרבה בעיות עם זה (באמת טוב שהזכרת לי אני אשאל אותו מה עשו לו בסוף..)

בכבוד רב

לאון חבקין

פורסם

אני יודע שפעם תפסו את חבר שלי ואמרו לו שפעם ראשונה שתופסים זה 250 שקל כנ"ס ואחרי זה נותים לך שלילה או פסילה.

אבל זה בולשיט כי שאלנו כמה שוטרים ואם אפילו לא יודעים על קיומו של החוק.

ואצלי בחבר'ה החוק מחייב כמעט את כולם להסיע רק 2 אנשים.

אבל לי נראה שהם פשוט לא שמים --- על החוק.!

:-)

crazy... citroen ZX.

למכירה j-b weld יש לי שלוש חבילות.

פרטים בה"פ

פורסם

תראי זה לא הוקפא , אבל עצרו אותי כמה פעמים לבדיקה שלי רישיון ולא יחסו חשיבות לכך שיש לי אוטו מלא נוסעים (כן אני בחוק) אז שכל אחד יעשה את השיקולים שלו אם לקחת או לא . בהתחלה הקפדתי אמנם

GTA זה הכי אחי .

פורסם

********עריכה , גם אתה פטור מציטוט ההודעה שמעליך.

בכבד קצוץ

שמר *********

זה רק מחזק את מה שאמרתי..

בכבוד רב

לאון חבקין

פורסם

החוק בתוקף עד ינואר 2006, אז יקיימו נציגינו בכנסת ישבות וסיכומים לגבי החוק והשפעותיו, ויקבע מה עושים האלה (נשאר או עף) להזכירכם אם יתפס נהג חדש (פחות משנתיים עם רישיון או מתחת לגיל 21) עם יותר מ2 נוסעים חוץ ממנו ברכב ישלל רישינו שכן הוא מפר את תנאי הרישון שלו-זה החוק היבש שרוב השוטרים לא מקיימים או לא מודעים לו אבל הזהרו, החוק קיים ומספיק שוטר אחד בשביל שתקבלו שלילה על המקום.

1.8T 8)

פורסם

החוק לא הוקפא ולא כלום. אם אתה רוצה שלילה לשנה- לך על זה... אם לא- חכה 3 שנים

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

החוק לא הוקפא, זה שרוב השוטרים לא יודעים עליו זה משהו אחר

יש שוטרים שלא יעשו כלום, יש שוטרים שייתנו קנס ויש שוטרים שייתנו הזמנה לבית משפט

פורסם
החוק בתוקף עד ינואר 2006, אז יקיימו נציגינו בכנסת ישבות וסיכומים לגבי החוק והשפעותיו, ויקבע מה עושים האלה (נשאר או עף) להזכירכם אם יתפס נהג חדש (פחות משנתיים עם רישיון או מתחת לגיל 21) עם יותר מ2 נוסעים חוץ ממנו ברכב ישלל רישינו שכן הוא מפר את תנאי הרישון שלו-זה החוק היבש שרוב השוטרים לא מקיימים או לא מודעים לו אבל הזהרו, החוק קיים ומספיק שוטר אחד בשביל שתקבלו שלילה על המקום.

מאיפה שמעת שזה התאריך של הישיבות?

לפי מה שאני הבנתי זה חוק נסיוני לשנתיים, והישיבה תתקיים בנובמבר 2006

• תוכן חדש...