Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדוד שלי היתה אלפא רומיאו 156 והוא עשה איתה תאונה ופירק אותה עכשיו הוא נוהג על אופנוע ומחפש אוטו חדש. אין לו שם בעיית תקציב ברוך השם אבל הוא בן אדם צנוע הוא רוצה מכונית שלא יסתכלו עליו בצומת ולא לנקר עיניים.

התנאים שלו הם כאלה- ידנית, לא קבריולט, לא גרמנית, לא מנקרת עיניים.

אני המלצתי לו על ההונדה סיוויק טייפ אר שלדעתי מושלמת בשבילו אבל הוא אמר שהוא דואג מזה שמכרו רק 10 כאלה בארץ והוא חושב לפי התמונות שהגיר ממש לא נוח... עוד אפשרויות הן האיבו 8 אבל הוא אומר שהיא ערסית מדי והאלפא ג'י טי החדשה שמדהימה לדעתי...

על מה אתם ממליצים?

JUST DRIVE IT

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל אחד יש הגדרת תקציב כל שהיא, על איזה תקציב מדובר?

מה הוא מחפש ברכב? הנאה מנהיגה? נוחות? בטיחות? ידני + בלי פוזה, OK. יש הרבה מעבר לזה...

גיא.

פורסם

כמו שאמרתי... התקציב הוא לא בעיה... גם אם הוא יראה מכונית שעונה על הדרישות שלו במיליון שקל הוא יקנה אותה אין בעיית תקציב... הוא רווק אין לו ילדים אז הוא מחפש אוטו ידני ספורטיבי בלי הרבה פוזה ודגש על ספורטיבי בלי פוזה!

JUST DRIVE IT

פורסם

ספורטיבי בלי פוזה זה כבר דרישה טובה ועל כן אני מעריך את דוד שלך.

Alfa Gt V6 3.2 32V קרוב ל350K שקל, יש עליה מקדם פוזה גבוה.

Alfa 147 GTA מעל ל300,000 שקל , אם הוא מוריד את הכיתוב GTA מאחור מעט אנשים ידעו על מהותו של הרכב.

ניסאן 350Z אין לי מושג לגבי מחיר היבוא (אם אני לא טועה אפשר לייבא דרך הסכונות) מקדם פוזה עצום .

בוואריות נחשב ? אם כן אז :

במוו M6 מיליון ומאתיים אלף שקלקלים חדשים.

לדעתי , שווה לחכות ולראות אם יהיה בעתיד יבוא של הבררה .

אני במקומו קונה אינטגרלה.

צ'ינג צ'ינג

אסף

GTA זה הכי אחי .

פורסם
ספורטיבי בלי פוזה זה כבר דרישה טובה ועל כן אני מעריך את דוד שלך.

Alfa Gt V6 3.2 32V קרוב ל350K שקל, יש עליה מקדם פוזה גבוה.

Alfa 147 GTA מעל ל300,000 שקל , אם הוא מוריד את הכיתוב GTA מאחור מעט אנשים ידעו על מהותו של הרכב.

ניסאן 350Z אין לי מושג לגבי מחיר היבוא (אם אני לא טועה אפשר לייבא דרך הסכונות) מקדם פוזה עצום .

בוואריות נחשב ? אם כן אז :

במוו M6 מיליון ומאתיים אלף שקלקלים חדשים.

לדעתי , שווה לחכות ולראות אם יהיה בעתיד יבוא של הבררה .

אני במקומו קונה אינטגרלה.

צ'ינג צ'ינג

אסף[/quote

לאסף :

יש שתי אופציות

1 או שאתה עדיין ביסודי - ועוד לא למדת הבנת הנקרא - ואז אתה לא אשם שאתה כותב דברים שלחלוטין לא קשורים למה שהבחור שאל

2. אתה אחרי בית ספר יסודי, ותיכון, ואולי אפילו יש לך רשיון, אבל כנראה אין לך בגרות, כי נכשלת בהבנת הנקרא.

השואל ביקש במיוחד

אוטו בלי פוזה

אוטו שאינו גרמני

מה משני הסעיפים לא ברור לך או לא הסתדר לך בראש כשכתבת את התגובה הזו?

ולשואל המקורי -

מיצובישי יכולים לספק את האיוו כך שתיראה כמו לאנסר רגילה - אם רק יבקשו מהם. אפילו בלבן, עם גלגלים שנראים סטוק ובלי אגזוז מכוער וולגרי.

לסובארו יש את האמפרזה טורבו - מלבדה יש את האאוטבק - בגרסאות החזקות שלהם הם לא מביישים את הפירמה.

אם דוד שלך גם רוצה להתפרע - הייתי שולח אותו לסוכנות של סאאב, 9-5 גריפין מעולם לא נחשבה למכונית חלשה. המון אנדרסטייטמנט וכוח יש לאוטו הזה [ולטעמי הוא אחד המדהימים[

לאלפא לא הייתי שולח אותו חזרה - כי הוא לא מחפש פוזה, ולאלפא יש הכל, כולל פוזה על המכוניות שלהם.

אם אתה שואל אותי - הייתי הולך על הסאאב, אוטו מדהים לטעמי.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בלי פוזה?

אז אין מה לחשוב בכלל על אלפא GT...זה רכב שמושך מבטים מכל הכיוונים.

לדעתי STI תהיה מתאימה...למרות שגם לה יש את הפוזה שלה.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

סלח לי אבל זה שטויות להגיד שאין הגבלת תקציב ושאם הוא ימצא אוטו במיליון שקל הוא יקנה אותו. מי שיש לו מיליון ש"ח להוציא על אוטו (ועוד מאות אלפים על אחזקה) בוודאי לא יעסיק עצמו בזוטות כמו אלפא 156, עם כל הכבוד.

ולעניין - אין מכונית ספורטיבית שאין עליה "מקדם פוזה". אין דבר כזה. אני מניח שהוא מעוניין לצמצם את המקדם הזה כמה שניתן. סיוויק טייפ R בהחלט כן מושכת מבטים אבל באמת מכרו מעט מאוד (מצד שני, הגיר מאוד נוח, למרות מיקומו המיניואני המוזר).

למרבה הצער (או שלא), האופציות הכי טובות מבחינתו דווקא נמצאות בגרמניה, ובמחירים מופרכים למדי. החל מאודי ספורטיביות (שהן אמנם לא ממש הטופ, אבל שיהיה), דרך פולקסווגן (שוב, אופציות מעטות) ועד ב.מ.וו - שאותן ניתן גם להזמין בידני, אם ירצה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני צודק,האופציות הטובות הן באמת מגרמניה...

הדגמים הספורטיביים (M,S4,GTI וכו') דומים לדגמים הרגילים ורוב הציבור בכלל לא יבדיל בינהם ולא ייחס משמעות ל"סתם עוד BMW שעוברת"..

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

אין כזה דבר ספורטיבית ללא פוזה..

כל קונצרן כיום ונותן מראה אגרסיבי וגאנטים גדולים ואיבזור טוב יותר לגרסאות החזקות\ספורטיביות.

פורסם

עם כל הכבוד ל-9-5, היא מיושנת ולא ממש ספורטיבית, למרות המנוע החזק. 9-3 אמנם קטנה יותר אבל תהיה עדיפה, ובכל מקרה שתיהן נחותות ספורטיבית מכמעט כל שאר האופציות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
סלח לי אבל זה שטויות להגיד שאין הגבלת תקציב ושאם הוא ימצא אוטו במיליון שקל הוא יקנה אותו. מי שיש לו מיליון ש"ח להוציא על אוטו (ועוד מאות אלפים על אחזקה) בוודאי לא יעסיק עצמו בזוטות כמו אלפא 156, עם כל הכבוד.

ולעניין - אין מכונית ספורטיבית שאין עליה "מקדם פוזה". אין דבר כזה. אני מניח שהוא מעוניין לצמצם את המקדם הזה כמה שניתן. סיוויק טייפ R בהחלט כן מושכת מבטים אבל באמת מכרו מעט מאוד (מצד שני, הגיר מאוד נוח, למרות מיקומו המיניואני המוזר).

למרבה הצער (או שלא), האופציות הכי טובות מבחינתו דווקא נמצאות בגרמניה, ובמחירים מופרכים למדי. החל מאודי ספורטיביות (שהן אמנם לא ממש הטופ, אבל שיהיה), דרך פולקסווגן (שוב, אופציות מעטות) ועד ב.מ.וו - שאותן ניתן גם להזמין בידני, אם ירצה.

רוני

חח זה לא שטויות תאמין לי שאם הוא רוצה הוא באמת יכול לייבא איזה פרארי או את הזונדה אבל הוא לא מחפש את זה (אבא שלי תמיד אומר עליו- אלוהים נתן שיניים למי שלא אוכל בוטנים) הוא אוהב את האלפא מאוד ומסיבה לא ברורה הוא גם שוקל לקנות אלפא יד שניה... את האיוו אפשר לקבל עם ספויילר מוקטן אבל הכונס אוויר מפריע לו... שחכתי לציין שהוא גם לא רוצה לייבא כי הוא אומר שאם יש בעיה לאוטו אז קשה להביא חלקים.... אני חושב שהוא בכל זאת ילך על גרמנית ויקנה את האוודי אי 3 ספורט מנוע 3.0....... ב.מ.וו הוא לא רוצה...

JUST DRIVE IT

פורסם

אז שייבא את הזונדה ויפסיק להתעסק בזוטות. כונס אוויר מפריע, בעייה של חלקים - נו באמת. אם יש לו כל כך הרבה כסף, שיקנה לו מכונית יוקרה גדולה ומכובדת ליום-יום, וישקיע כמו שצריך באיזו ספורטיבית אקזוטית לסופי שבוע. כל הכסף הזה והוא יתפשר בסוף על A3? בדיחה עצובה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תגיד לדוד שאם הוא כל כך אוהב את אלפא אז למה שלא ימשיך במסורת האלפא , ה-gta 156 תתאים לו בכל קנה מידה אפשרי , סמל"ת יקבלו אותו בידיים פתוחות לרווחה :-D

b.t.w

כותבים

muscle ולא muscel

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

מה הבעיה בגרמניות?

דווקא הן נראות רגילות ומלאות כוח וספורטיביות...

אני חשבתי על ניסאן z350

אבל, שוב זה פוזה ומנקר עיינים, אין רכב ספורט שלא מנקר עיניים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...