Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות ממפגש סובארו היום-3.9.05

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה לי פעם חלם לקנות "קופשע" שנת 78-79, להשתיל בה מכלולי הינע של טנדר 4X4 ומנוע 1800 טורבו...אז, אני מניח, זו תהיה מכונית "מעניינת"... :)

ואם כבר התוודיתי לעיל, אני אספר שאני כבר חודשיים במסע ומתן עם מישהו לרכישת אחת כזו, קופה הארד-טופ 1600, יד שניה במצב מושלם למדי... לצורך הפרויקט הנ"ל.. מתישהו, אחרי ה-TTS... ;-)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור,זה לא יהיה מעניין כלל...

מיכלולי ההנעה הכפולה של הסובארו מהשנים האלה יועדו לעבירות טובה בשטח ולא לשיפור התנהגות הכביש.

מאד לא נעים לנהוג בסובארו האלה כשמערכת ההנעה הכפולה משולבת,ובכלל הטנדר הוא רכב מסורבל לנהיגה,כשמהנה לנהיגה הוא הדבר האחרון שניתן להגיד עליו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

עידן רב תודות על ההשקעה ,כרגיל תמונות באיכות מעולה שאתה והמצלמה רגילים להוציא.

מקווה שנהינת מהמפגש אי אפשר לומר שלא היה מעניין.

פורסם

אני לא מאמין שלא התעוררתי היום. רציתי להגיע. מצטער שלא יצא.

אוקיי, אז אני מבין שמעכשיו זה יהיה בר"ג נכון? אז נתראה בע"ה במפגש הבא.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יוסי, אוי כמה שאני חיפשתי אותך כמה........שמרנו לך חנייה מיוחדת וניקינו אותה טוב טוב ומי לא בא?

תיארתי לעצמי שלא הצלחת להתעורר,ואיתך כנראה עוד כמה חברים קבועים,וזו הסיבה שמשה ואני

החלטנו במקור לערוך את המפגש בשעה 12.אבל לא נורא יש למה לצפות במפגש הבא רק שבפעם

הבאה צפה השכמה-עד הבית אני יבוא אליך !!!

אגב נצפתה בר'ג הרדטופ חומה אוטומטית(GF),מצב לא הכי בריא אבל יש בשר.

פורסם
היה לי פעם חלם לקנות "קופשע" שנת 78-79, להשתיל בה מכלולי הינע של טנדר 4X4 ומנוע 1800 טורבו...אז, אני מניח, זו תהיה מכונית "מעניינת"... :)

ואם כבר התוודיתי לעיל, אני אספר שאני כבר חודשיים במסע ומתן עם מישהו לרכישת אחת כזו, קופה הארד-טופ 1600, יד שניה במצב מושלם למדי... לצורך הפרויקט הנ"ל.. מתישהו, אחרי ה-TTS... ;-)

ליאור.

ליאור מתי אתה מספיק לאכול?

הלואי עלי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ליאור,זה לא יהיה מעניין כלל...

מיכלולי ההנעה הכפולה של הסובארו מהשנים האלה יועדו לעבירות טובה בשטח ולא לשיפור התנהגות הכביש.

מאד לא נעים לנהוג בסובארו האלה כשמערכת ההנעה הכפולה משולבת,ובכלל הטנדר הוא רכב מסורבל לנהיגה,כשמהנה לנהיגה הוא הדבר האחרון שניתן להגיד עליו.

אני מדבר על מכלולי הנעה שבאים מהדגמים החדשים יותר...שנות שמונים המאוחרות... אולי משהו מכיוון של ה-DL 4X4 ... ראיתי אחת כזאת לפני כמה שנים בשוויץ, נהגתי עליה ואין ספק שהחוויה הייתה בהחלט מעניינת...

כאן בארץ לפני זמן לא רק הוסב טנדר ל-4X4 וקיבל מנוע 1.8 טורבו מDL כפולת הנעה עם מנוע 1.8 ליטר טורבו שהלכה לעולמה...

בכל מקרה, מי יודע, אולי אני רק "אדחוף" לה מנוע בריא.. העיקר שההוא כבר יסכים למכור.. :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אתמול בערב כיוונתי שעון לשעה 07:00am הפלתי את עצמי בכח מהמיטה בשעה 07:35am קצת התארגנות ובשעה 8:00 ירדתי אל הסובארו. רוקנתי את אחורי הנסיכה מהשאריות של השוק העתיק. הוצאתי כמה חומרים לטיפול קוסמטי מהמחסן (חומר מיוחד לניקלים, חומר לצמיגים ולפלסטיקים, וחומר לריפודים) עליתי במדרגות ברגל!!! (את האמת, קומה אחת, זה לוקח יותר מהר מאשר במעלית), מילאתי 1/3דלי מים חמים ירדתי חזרה אל החניה. אני מזיז את הרכב למקום שיהיה לי נוח יותר לנקות וכשאני עדין בתוך הרכב אני רואה בחור לבוש לבן וכובע (כמו של מצילים על הראש) עם שני כלבים ע נ ק י י ם האחד שחור והשני לבן. אמרתי לעצמי זהו מהאוטו אני לא יורד!!! ואז אני רואה את הבחור מרים יד לשלום:wave:(אלו סמיילי את היד השניה!!) ובמבט נוסף זיהתי את פניו של גבי יריב האיש והקורטינה(הצהובה למי ששכח). ירדתי מהרכב דיברנו קצת וכשהכלבים "החלו להשתעמם" גבי הלך להמשיך להם את טיול הבוקר, ואילו אני התחלתי לנקות את הרכב: ניקתי את החלונות והשמשות מבפנים. הוספתי מים מהברז לדלי הברקתי את הסובארו מבחוץ, ניקיתי את הריפודים, הברקתי את הניקלים, שמתי חומר מחדש צמיגים ו........ אחרי שסיימתי התחלתי לאסוף כל החומרים החנתי את רכב בחניה הפרטית שלנו עליתי הביתה בשעה 09:15 היתקשרתי לדודו, החבר שהבטחתי לו שאני אקח אותו איתי. הוא לא ענה (הוא עוד ישן). נכנסתי להתקלח, תוך כדי שאני מתלבש הרמתי עוד 2 טלפונים לדודו עד שהוא ענה אספתי אותו בשעה 9:45 בינתים הכנסתי לאחוריים של הנסיכה צידנית עם כמה בקבוקי שתיה. שולחן, דגלים ועוד... נסענו לאסוף את הידידה שלנו שחיכתה לנו וב 10:25 יצאנו ממערב ראשון לכיוון אצטדיון ר"ג. נסיעה במהירות המתאימה לתנאי הדרך:wink: ובשעה 10:38 סיימתי להחנות את הנסיכה מאוחר כהרגלי בזמן האחרון (לא יודע מה קרה לי). הוצאתי את הכיסוי לפני שהחברה הספיקו להבין מה קורה הרכב כוסה. ניתלו הדגל והדגלונים. והוצאו מהבגאז' שולחן וופלים ושתיה קלה, סדר קטן. כמה מילים ולאט לאט הגיעו עוד סובארו ועוד סובארו. נכחו במפגש כ 15 רכבים הגיעו אורי כדי לצלם לנו תמונות למטרה נעלה. החברים שהגיעוף שמוליק ממועדון BMW ידידנו כרמל ממועדון NSU ועוד חברים טובים אורן אסולין. ועידן שהשאיר את המצלמה:mm_mad: בבית ועוד...

כשהגעתי היו אלון עם ה GFT החומה.

רון עם הGLF הבורדו.

אבי גוטמן עם ה סטישן.

אחר כך התחילו להגיע:

אסף עם ה DL 84.

דודי עם הקסטום המדהימה והסובאר הבאמת נדירה.40,000 ק"מ הכול אורגינאל!!!!!!!

אור הגיע עם ה DL 1977.

אלעדי עם הבראט.

ועוד, ועוד...

תודה גדולה לעידן (זה שלא שכח את המצלמה:wink:) וצילם את התמונות המדהימות. חבל שלא יצא לנו לדבר.

היה מפגש מהנה. איכזבו אותי מספר אנשים שהבטיחו להגיע ולא הגיעו וכמו שהתמונות אומרות:

מי שלא בא הפסיד!!!.

אני מקוה שבחודש הבא נעשה טיולון. שיתפוש את שעות הבוקר והמפגש הבא בעוד כחודשיים.

היתנצלות ממי ששכחתי את שמו.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

Hi Moshe

So sorry I could not come to your mifgash, looks like you had lots of fun

Sorry for the English but that's all I have now

See Ya

Irit

פורסם
כבקשתכם.

תמונות.

לצערי, XT לא הייתה שם. אוכזבתי קשות.

יום יבוא ושלי תבוא.

אסף אני לא מצליח לתפוש את דודי משעות הצהרים.

גם אותי הוא אכזב הוא אחד מראשוני המועדון וגם אחד מעמודי התווך שלו.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

תסביר לי אתה, אדון משה אזולאי, שאם במקרה ואני לא שוכח אז אתה בוחן רישוי מוסמך ומכיר את החוקים קצת יותר טוב ממני, איך אתה רוצה שאני אבוא עם מצלמה ללא טסט וללא ביטוח, כאשר אני עדיין "צלם חדש"? :mad2:

ונגיד שהיו עוצרים אותי בדרך ניידת פיתוח ועושה לי בדיקת פילם (או כרטיס זכרון), מה הייתי אומר להם?

"שמע אדוני המפתח יש היום מפגש של סובארו עוד 2-3 קילומטרים מכאן, אני מבטיח לצלם לאט ולהזהר עם הפלאש, תחליק את זה, תוותר לי, תכופף קצת את החוקים"

איזה אינטרסנט אתה! לפעמים אני משתגע ממך! :screwy:

חכה חכה, אנחנו עוד נפגש במעלה של האוניברסיטה בימי שישי...:evilbat:

אגב, העשן שיצא ממערכת הפליטה של ההאודי GT יכל להיות אחלה מסך עישון להשקה, חבל שלא ניצלת את זה.

ועוד דבר:

תתחדש על הבובה, נראית מצויין.:wink:

:-P

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תוכן חדש...