Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם יש לי מערכת של פיוניר 80mp ויש לי מגבר של וולקן 800 וואת שמרים סאב של רוקפורד פאנץ הישן 200 ארמס ואמרו לי שהוא 400 וגם מרים לי רמקולים אחוריים של פיוניר 300 וואת 80 ארמס ועכשיו אני רוצה להביא קונפוננט אז אני יכול להשאיר את המגבר על הרמקולים האחוריים ועל הקונפוננט ולסאב להביא מונובלוק ??? או ש יש משהו יותר טוב? ואיזה קונפוננט ואיזה מונובלוק שווה להביא לא יותר מ 1200 שקל ביחד עם הקונפוננט 600-600 ? ומה אתם אומרים על מורל פלוס 110 ארמס שווה ??? תודה מראש מחכה לתשובות

פורסם

רגע בוא נעשה קצת סדר : כרגע יש לך מגבר וולקן, סאב של רוקפורד רמקולים אחוריים והד יוניט

אתה רוצה להביא קומפוננט לקדימה, ומונובלוק שירים את הסאב (מונובלוק בשביל סאב 200וואט ? ממש ממש לא צריך)

הצעה שלי : תביא דוטק לקדימה, תשים אותם על המגבר של הוולקן,

ואת הסאב תשים בגישור גם על המגבר,

את האחוריים תחבר למגבר בהד יוניט.....

ישאר לך 200 שקל...במקביל תפרסם את הוולקן הזה למכירה, ואם יתנו עליו 400\500 שקל, תוסיף את ה200 שנשארו לך בצד ותגרד עוד איזה 100\200 שקל.....וב900 שקל תביא מהדיוטי פרי JBL GTO 75.4 שירים את הקומפ כמו שצריך.....ושיפרק לך את הסאב

פורסם

עתיד התכוון שאת האוברוליים מאחור אתה מחבר להגברה הפנימית של ה ר"ד .

את הקומפוננט העתידיים ל2 יציאות מתוך ה4 במגבר וולקן.

הסאב נישאר בגישור .

בעתיד באם תימכור ותגרד עוד מזומנים ותגיע לאלפיה -תוכל לרכוש את הJBL מהדיוטי פרי שמוצהר 104*4

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אבל מהמערכת לא יתן כמו מגבר אולי אני יביא פשות מגבר מונובלוק? ועל הקדימה ואחורה אני יחבר את וולקן שנותן טוב מאוד

פורסם

כמו שכבר עתיד אמר והזכיר ואני מצטרף לדעתו-בישביל סאב 200RMS ממש מיותר להביא מונובלוק..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...