Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא ראה, הנה לינק לכתבה של ג'רמי ב-YNET, על תלאותיו בניסיון לקבל מכונית ידנית בליסינג מהעבודה.

אני חייב לציין קודם כל שמאוד הפתיע אותי (גם לטובה) כמות האנשים הענקית שהגיבה לכתבה בתוך יום וחצי בלבד - קרוב ל-300 איש שהגיבו! (ובטח עוד המון שקראו). זה אומר שמאות אנשים מספיק מתעניינים בזה בשביל להגיב, וזה מרשים. למרות שבעצם ב-YNET אנשים מגיבים לכל שטות, אז מי יודע :wink:

ולעצם העניין - כמובן שרבים מהמגיבים דבקו באסכולת ה"מה הוא מתבכיין יש לו אוטו מהעבודה", וזה עוד מילא (אם כי טיפשי ומיותר), אבל מה שעצבן אותי זה שרבים המגיבים שכל חוויתם המוטורית מתמצה בטויוטה קורולה אוטומטית, והם לא מבינים איך: א. מישהו בכלל יכול ליהנות מגיר ידני בארץ, הרי יש פקקים בכל מקום ואין פה מסלול מרוצים או משהו. ב. למה שמישהו ירצה פורד פוקוס או סיטרואן C4? הרי טויוטה קורולה היא המכונית הכי טובה (=הכי אמינה) בעולם!

ואני לא מבין - למה האנשים האלו בכלל טורחים להגיב לכתבה כזאת? בכלל - למה הם קוראים כתבה כזאת? למה הם בכלל נכנסים לערוץ הרכב, אם החלום המוטורי שלהם (אם יש להם בכלל כזה, הרי הם לא נשמעים כאילו זה מעניין את התחת שלהם באיזה רכב הוא נמצא) - הוא טויוטה קורולה!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קראתי ונעצבתי מאוד אל ליבי מהתגובות.

בשיא הרצינות, אני לא יודע מה להגיד מול גל הקנאה, הבורות, ה"מגיע לי גם" וה"אני יודע הכי טוב". פשוט עצוב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אבל מה שעצבן אותי זה שרבים המגיבים שכל חוויתם המוטורית מתמצה בטויוטה קורולה אוטומטית, והם לא מבינים איך: א. מישהו בכלל יכול ליהנות מגיר ידני בארץ, הרי יש פקקים בכל מקום ואין פה מסלול מרוצים או משהו.

זה לא קשור לריבוי הפקקים או לעובדה שאין מסלול מירוצים... אותם מגיבים מתקשים להבין למה גיר ידני עדיין קיים בכלל, למה הוא לא עבר מן העולם ופינה את מקומו לגיר האוטומטי שהוא נוח יותר ודורש פחות מאמץ מהנהג (הנאה מנהיגה? אין דבר כזה.. מכונית צריכה להביא אותך מנקודה לנקודה ותו לא)... הם לא היו מעדיפים גיר ידני בקורולה שלהם גם אם בארץ לא היו פקקים וגם אם היה מסלול מירוצים..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

נורא אהבתי את הכתבה , יש לו סגנון כתיבה מעולה .

רוני אני לא אתפלא אם אותם אנשים שמתפלאים איך להנות מגיר ידני בארץ לא יודעים מזה בוכנה ,תופעת העדר הישראלית , שמעת על זה?

GTA זה הכי אחי .

פורסם

כל כך מוכר לי,

אני: שלום אני רוצה פורד פוקוס ידנית

אחראי רכב: ידני יש רק פיזו 206 1.4

אני: אבל אני רוצה משפחתית ידנית

אחראי רכב: ידני יש רק פיזו 206 1.4

לקחתי פוקוס אוטומטית

פורסם

אחת התגובות שהכי העציבה אותי

"איזה פראייר, מעדיף אוטו בלי הגה כוח ידני בן 10 מאשר אוטו חדש וגדול"

זה בתגובה לזה שג'רמי רכש לאחרונה 106 ראלי, אחת המכוניות סופר מיני המהנות ביותר לנהיגה שאי פעם דרכו על הספלת השחור שלנו ושל העולם כולו...

תרבות מוטורית בישראל? בדיחה גרועה! :(

כן כן, לא לא.

פורסם

זו הסיבה שאותם האנשים מגיבים ב- Ynet ולא ב- CF.

ההקשר היחיד שעולה בראשם כשמדברים על תיבת הילוכים הוא "D" , "R" ובמקרה הטוב גם "P".

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

מילא המגיבים לא מבינים מדוע גיר ידני.........

למה זה כל כל אכפת להם שהם טורחים להגיב ולהשמיץ על דבר שחשוב למישהו אחר? :roll:

תיאוריית הקונספירציה שלי אומרת.....

המגיבים הם בעלי אינטרסים בחברות הליסינג שמעוניינים לבטל את קו המחשבה האינדיבידואלי המשוקץ הזה; בעודו באיבו.

מה לא?

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

תוגבה 38:

שנה. שנה ישבתי במוקד השירות המרכזי של חברת ליסינג גדולה ועניתי לטלפונים של לקוחות עם בעיות שונות. היו גם כמוך, בעצם, הרוב היו כמוך.אנשים שדורשים להיות מיוחדים, לקבל יחס מיוחד, להיות מועדפים, כשהם בעצם מקבלים את השירות שמבסמל את אובדן הייחוד הגדול מכולם, קבלת רכב מצי הרכבים ממקום העבודה. לפני כעשר שנים, אולי פחות, אפילו 5 שנים, כשרוב החברות עדיין החזיקו מנגנון מיושן וארכאי של ציי רכב עצמאיים, קנו ומכרו רכבים, וטיפלו בהם בעצמם, לא היית מעיז לדבר על איזה רכב תקבל, ידני,לא ידני, 5 או 4 דלתות, בצבע כחול או ירוק זוהר, עם ריפודים מחוספסים או הצבע של החלק הפנימי של האגזוז. מרגע שנכנס הליסינג לתמונה, גבולות הדרישות והחוצפה נעלמו כלא היו. "אני לקוח. אני משלם. מגיע לי". את המנטרה הילדותית הזו אתם דואגים להדגיש בכל מצב, מילא אם זה היה בשיחות הסלון שלכם, מילא אם זה היה במאמרים סוחטי דמעות על איך גנבו לכם את הייחוד והחופש להזמין מכוניות ידניות, אבל כשזה מגיע להוצאת תיסכולים על נציגי שירות בטלפון ונהגי חברות הליסינג-אז זה כבר הופל להיות מחליא.

אהבתי את עניין ה"אל תתקשר אם יש לך פנצ'ר". אתם תמיד מתקשרים. תמיד, ותמיד מופתעים לגלות שאם עליתם על דוקרנים ופינצ'רתם את ארבעת הגלגלים (כי בינינו, רכב מהעבודה של אבא, יבוא אליי הביתה פאנצ'רמאכר יתקן הכל וגם ייתן לי ליטוף לראש וסוכריה) שאתם צריכים לשלם את הנזק שעשיתם, כמו כל איש בוגר שצריך להיות אחראי על נזק בלתי סביר שהוא עושה. זה נמשך בלקוחות שמדלגים על טיפולים, ומתקשרים כשהם ב50000 ק"מ להזמין טיפול כשהרכב לא ביצע טיפול מרגע שנרכש, ובלנמיו מנגנים סימפוניה של חריקות בכל רמזור, זה נמשך בלקוחות שמגלים שריטה על הפורד פוקוס שלהם ביום שבת בבוקר לאחר טיול הג'יפים שעשו איתה, ודורשים לדבר עם מנהל השירות בחברת הליסינג רק בגלל שנציג השירות אמר להם בנימוס שלא ניתן בדיוק באותו רגע לקחת להם את הרכב לתיקון פחחות וזה יתבצע רק ביום שלמחרת, כי מה לעשות, המוסך לא פתוח בימי שבת. רגע השיא היה לקוח שהתלונן שכשקיבל את הרכב לא קיבל איתו יחד עם המפתחות מחזיק מפתחות של מאזדה (אף אחד לא מקבל, מה לעשות, ככה זה) , וגם מכתב תודה על זה שהוא מצטרף למשפחת הליסינג שלנו.

בדיוק בשלב שבו הקיא עמד לפרוץ החוצה התפטרתי. איכשהו שכנעו אותי להשאר בחברה ועברתי למחלקה שמתעסקת בניהול מלאי הרכבים החלופיים, אין יותר שיחות עם לקוחות, הידד. חבל שכאן זה לא נגמר. כי ההתמודדות עם לקוחות שכמותך הופכת מעניין אישי, לכאב ראש תפעולי. לקוח שמקבל רכב גישור לשבוע עד להגעת הרכב הקבוע לא מסוגל לנסוע במהלך אותו שבוע ביונדאי אלנטרה, "כי זו עגלה" והוא לא מסוגל לנסוע בפוקוס עם 20000 ק"מ כי היא מיושנת מדי וכבר יצא דגם חדש ולמה לא מביאים לי מאזדה 3!?!?!? הבטיחו לי מאזדה 3!!!!! לא מעניין אותי שזה רק לשבוע!קחו מכאן את הגרוטאה הזו ותביאו לי מאזדה 3, ותעשו את זה מהר, ב15:00 יש לי ילד לאסוף מהגן".

אז אני מניח שאתה מנומס, והדרישה שלך אולי לא מוגזמת (בוא נחשוב כמה זמן היה לקוח עד שהיית מוצא באופן פרטי מאזדה לאנטיס ידנית, להזכירך נמכרו בארץ 16 כאלו). ואתה גם משלם המון ומגיע לך שאנחנו נתאים את עצמנו אלייך כי זה תפקידנו. אבל כדאי שתחשבו, בפעם הבאה שאתם מכלים את זעמכם על הבנאדם שנמצא בצד השני בקו הטלפון, איך אתם נראים, ומה אתם משדרים

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

תגובה 48:

"למה צריך ידני? בשביל ביצועים?

צריך ביצועים מחוץ למסלול מירוצים? לא?

נו אז למה ידני?

רכב כן אמור להעביר נוסעים ממקום למקום וזהו. ביצועים מחפשים במיטה, או בפלייסטיישן, או במחשקי מחשב או במסלול סגור. "

תגובה 203 (ועוד כמה באותו סגנון):

"אתה מעדיף מכונית צרפתית על יפנית ?

כנראה שאתה לא מבין כלום !!!"

פשוט מדהימה רמת השטחיות של אנשים.

תגובה 82: "לתשומת לבך - רכב אוטומטי אמין יותר מרכב עם גיר רגיל"

אולי באמת קיימת פה קונסיפירציה?

ובכלל, יש שם מגמה לקרוא לאנשים שמחפשים רכב ידני "טרבלמייקרים" ואחד אף הגדיל לעשות והציע לג'רמי פסיכיאטר (217).:shock:

פורסם

קראתי גם אני את הכבתה הנ"ל, הייתי תגובה אחת שקוממה אותי במיוחד..

לא זכור לי את מספרה, אבל בכלליות, הבנאדם טוען שמר. ג'רמי הוא חוצפן.

מה הוא דורש בכלל משהו.

הרי, זה לא שהוא משלם על זה או משו כזה.

זה לא שהוא נהג באוטו הזה.

זה לא שהוא נותן את אמונו באוטו שלא יתפרק כשהוא נסע עם הילדים/אישה/חברה.

:?

אור.

פורסם

בעצם מה שהכתבה מעלה, ומה שכולנו פה טוענים...

אין בארץ מגוון! לא משנה אם זה במכוניות, או ברדיו דיסקים לאוטו, או במסכי LCD...

והכתבה ממחישה את זה.

אני זוכר כשאימא שלי רצתה לקנות איביזה - ללא חלונות חשמל בכלל, ועם נפח מנוע 1200 - הסוכן אמר שאין אפשרות... לא מייבאים את זה. היצרן מצידו לא מייצר רכב ללא חלונות חשמל בכלל, כי אין ביקוש לזה... (או שיותר נוח לו וואט אבר...)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...