Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב ספורטיבי בתקציב דל - אלפא33/ספרינט/306 1.9/אופל קדט ...

מה אתם אומרים? תקציב של עד 10 אלף בערך... קצת גמיש... תלוי ברכב..

אלפא 145/146 ? 33? ספרינט ? ALFA

פיז'ו 309 1.9 ?

אופל קדט - יש כזה רכב ספורטיבי 5 דלתות וראיתי גם GT .... OPEL KADET

גולף GT\GTI דור ראשון.. מהישנות.. GOLF

לנצ'יה אינטגרלה? הרכב שרד עד היום? LANCIA INTEGRELA

אילו רכבים ספורטיביים יש בתקציב של 10 עד 15 גג...

רכב שיתן הרבה פאן!!! משהו מהיר.. מפלצת...

אשמח לקבל פרטים כגון צריכת דלק משוערת ? ביצועים? אמינות? מחיר הרכב ותחזוקה? ודברים שימושיים נוספים...

אני מקווה שהנושא הזה ישמש עוד נהגים שמעוניינים ברכב ספורטיבי בתקציב דל...

תודה רבה ושבוע טוב.

fast......

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אינטגרלה?????

15K ש"ח??????

מאיפה נחתת עלינו??

גולף GTI דור 1, אין פשוט אין, אם תמצא יהיה לך יותר מזל משכל (בלי כוונה לפגוע, זה ביטוי).

וגם לא במחירים האלה.

אלפא 33 1.7 אולי תמצא, אבל איפה הכסף לביטוחים, אחזקה, דלק, יישור קו וכו'...

לדעתי או שתיסע באוטבוסים ותחסוך קצת יותר כסף ואז שיהיה לך 25 תקנה אוטו ספורטיבי.

או שאם אתה ממש חייב אוטו אז תצטרך להסתפק באיזה פיאסטה או משהו בסגנון, רכב ספורטיבי

בתקציבים האלו פשוט אין, אתה יכול לקנות205 GTI ב8K אבל הסכום כסף שתצטרך להשקיע בה יהיה

פי 3 לפחות...כדי שתיסע בסדר...

תחשוב על זה.

פורסם

ב15K אפשר לקנות כל רכב שציינתי, עזוב את האינטגרלה... לא מאמין שיש שריד לרכב כזה.. אולי בודד..

יש לי כרגע רכב... ו10K-15K כמובן שלא כולל ביטוח וכו'.. רכב נטו..

פיאסטה?!

אשמח אם תוכל לענות על מה ששאלתי במקום להסתלבט עליי...

fast......

פורסם
אלפא 145/146? הרבה מעבר לתקציב.

33? לא ממש ספורטיבית, מנוע טוב, אבל שילדה שונה משל הסוד האגדית.

ספרינט ALFA? דווקא מפורסמת עכשיו למכירה אחת שנת 85 שמבוססת על שילדה של סוד.

פיז'ו 309 1.9 ? יש בודדות בארץ, קשה לי להאמין שתמצא ועוד בתקציב שלך.

אופל קדט - יש כזה רכב ספורטיבי 5 דלתות וראיתי גם GT .... OPEL KADET. לא מכיר, חכה לאחרים.

גולף GT\GTI דור ראשון.. מהישנות.. GOLF. אתה אופטימי, אני מחפש כבר שנה וחצי.

לנצ'יה אינטגרלה? הרכב שרד עד היום? LANCIA INTEGRELA. לנצ'יה דלתא עוד אפשר למצוא,

אבל אינגטרלה? תכפיל את הסכום שלך פי 5-6.

אני מבין שאתה נהג חדש.

מה אתה מחפש ברכב ספורטיבי? תאוצה? אחיזה? הגה מתקשר? פוזה?

אתה צריך לקחת בחשבון שרכבים כאלו עברו חיים בהרבה יותר קשים מרכבים רגילים (כולל תאונות),

ורוב הסיכויים שיהיו במצב שידרוש ישור קו רציני יותר עם חלקים שקשה יותר להשיג מאשר רכבים רגילים.

לאחר הישור קו שעלותו עלולה בקלות להגיע למחיר הקניה של הרכב, רק אז תתחיל להנות מהתכונות של הרכב כמו כשהוא יצא מהמפעל.

עצתי, חפש רכב משפחתי כמה שיותר פשוט, ללא טורבו, הזרקה וכל שאר הדברים שעלולים לגרום לחור רציני בכיס,

אבל עדיין שומר על יומרות ספורטיביות. פג'ו 309 1.6, 205 1.4, וגם אלפא-רומאו סוד (שלא רקובה יותר מדי) יכולים לעשות את העבודה.

בהצלחה,

צחי.

No worries 8)

פורסם

אינטגרלה ב15K ? אתה צוחק נכון ? - אין סיכוי שתמצא ועוד במחיר הזה ?!!?!?

צחי למה הצעת לו לא לחפש הזרקה ?

GTA זה הכי אחי .

פורסם

אין רכב ספורטיבי בתקציב דל.

לכל הרכבים שהצעת מכנה משותף אחד - מחיר רכישה נמוך.

מכנה משותף נוסף, שאתה שוכח ממנו - מחיר תחזוקה שותפת גבוה, או יישור קו המתבקש עקב מחיר הרכישה הזול.

מחיר הקניה הוא זניח בטווח הארוך בהחזקת מכונית ספורטיבית (למעט פורשה חדשה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ב15K אפשר לקנות כל רכב שציינתי, עזוב את האינטגרלה... לא מאמין שיש שריד לרכב כזה.. אולי בודד..

יש לי כרגע רכב... ו10K-15K כמובן שלא כולל ביטוח וכו'.. רכב נטו..

פיאסטה?!

אשמח אם תוכל לענות על מה ששאלתי במקום להסתלבט עליי...

תאמין לי שאני לא מסתלבט עליך, כמו שאמרתי בהתחלה ואני ממשיך בזה.

תקנה לעצמך GTI ב-8K ש"ח תצטרך פי 3 להשקיע על יישור קו (תיקונים).

אז אתה צריך להיות עם תקציב יותר גבוה מאשר 15K כדי לקנות רכב ספורטיבי.

גם ביטוחים על רכבים כאלה עולים די הרבה, ורכב ספורטיבי זה לא עסק זול בכלל.

אנשים באים עם גישה כזאת שמאזדה מיאטה 2005 עולה כמו פורש בוקסטר שנת 97

אז עדיף פי1000 בוקסטר, בוא נקנה, אבל צריך להתחשב בדברים אחרים זה לא רק מחיר קניה וזהו.

יש ביטוחים, מחירי חלפים, אחזקה, אגרות טסטים, ועוד הרבה פרמטרים שהופכים את האחזקה

של הבוקסטר להיות יותר יקרה בערך פי 2.5 מאשר המיאטה.

אז תבין שעדיף לקנות גרוטעה כמו פיאסטה לחסוך ואז לעבור לרכב ספורטיבי אמיתי כשיש את המזומנים.

פורסם

309 1.9 קרבורטור כפול - יש למכירה ב10K גמיש.

205 1.4 - אתה מסתלבט?!

אינטגרלה - הרי השאלה הייתה כמעט רטורית... ברור שאם יש כזאת אז המחיר שלה מופקע.. פשוט בגלל שהיא כ"כ אקזוטית חשבתי לנסות לשאול.. אולי מישהו מכיר.. לא עולה כסף לשאול..

ולמי שאמר שאני נהג חדש... אז אני לא.. אני בכביש מגיל 16 עם 50 סמ"ק. היום אני בן 21 עם רישיון ל500סמ"ק. ומכוניות עברו אצלי והרבה.. 1.6 309, אופל קדט 1.6 5 דלתות ספורטיבית למי שמכיר עם מגנזיום והכל.. לא GT - אוטו חזק!, פיאט אונו, וולו 845 לתקופה קצרה, מיצבושי לנסר(לא זז)... וכמובן שנסעתי על כמה רכבים חוץ מאילו שהיו לי... בקיצורו היום הסיפור עצוב.. יש לי סובארו לאונה.. כן.. מה לעשות.. וזה הרכב שאני הכי שונא!!! אני ממש בדיכאון ממנו!! אני אוהב נסיעה ספורטיבית וכמה שאני מתאמץ עם הסובארו... אני לא מגיע.. האוטו דווקא במצב מכני מעולה אבל זה לא זה... כל הישיבה.. הרעש של המנוע.. הסחיבה.. הנוחות... הכל חרא!

מחפש רכב שיתן לי פאן!! כיף!! אני מחזיק כרגע תסובארו.. מבין שרכב ספורטיבי יותר יקר לאחזקה..

אבל מאמין שאני יחזיק מעמד... ואני לא מתכוון לקנות רכב ב10 ולעשות יישור קו ב10.. מעוניין ברכב שכמעט ואין עליו השקעה.. אולי קצת ... ממש קצת איזה 1-3K לא יותר..

אני מחפש רכב ספורטיבי עם אחיזה וחווית נהיגה! שאני ירד מהרכב עם חיוך!

אני נהג קצת... אבל קצת.. מטורף.. ממש קצת.. אוהב לתת בגז.. אני יודע לנהוג.. תיהו רגועים.. לא עשיתי תאונה עד עכשיו.. רק אחד נכנס בי פעם אחת.. לא רציני.. ועם הסובארו אני פשוט לא יכול!! אני מנסה ולא מצליח! אני מתוסכל! זה כמעט הכיף היחידי שעושה לי את זה.. נהיגה.. בקיצר.. או שאני מוצא רכב ספורטיבי בתקציב שלי.. או שאני שופך אותו על SHRINK!

FUCK!

תודה רבה..

fast......

פורסם

למה לי לקנות פיאסטה (נגיד..) אם יש לי כבר עגלה.. סובארו לאונה 1600 - גיר רגיל.. הכל רגיל..

נכון.. בסובארו לא הייתה לי שום תקלה.. ממש כלום! מכנית מעולה! אמין בטירוף! אבל חרא של אוטו..

מה אני יעשה בפיאסטה?! אולי 309 1.6 גיר רגיל כמו שהיה לי... רכב מהנה ! אבל אני מחפש אם כבר רכב יותר חזק...

ד"א ראיתי משהו מגניב כזה שהופך כל רכב לטורבו... פטנט כזה אני יעלה קישור...

fast......

פורסם

טופאק, כל רכב ספורטיבי שתקנה ב-10-15 אלף ש"ח, ידרוש השקעה של אלפי שקלים לאורך השנה הראשונה לתחזוק, וזה בלי קשר לדלק, ביטוח, טסט וכיוצא בזה. תבין שבשנה הראשונה אתה תוציא יותר כסף על תחזוק הרכב (וזה בלי דלק אפילו) מהמחיר שקנית אותו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמה כבר אופל קדט יכולה להיות חזקה?

לפי דעתי אתה מקשקש, אין לך מושג בשיט.

אתה רק רוצה רכב מפלצת כמה שיותר חזק, אם אתה רוצה יש כמה 205 GTI 1900 במחיר כזה, אבל כשחושבים על זה, 205 1900 כבר לא כ"כ חזק ביחס להיום. אתה תסע בערך כמו הונדה סיוויק בתקווה שהGTI עדין לא מתה.

אני חייב לציין שאתה משעשע אותי:smile:

תערוך חיפוש בפורום, יש המון אנשים שמחזיקים מכוניות ספורטיביות שבדיעבד המחירון שלהם לא גבוה, תשאל אותם כמה עולה להחזיק רכב כזה (אני אחד מהם):wink:

בהצלחה, תחפש קדט GT

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• תוכן חדש...