Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך המגבר הזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[חיקוי של בוס]מגבר חמוד מאד להתחלה . שווה את ה300 שח .יכול להרים בצורה נחמדה סאב עד 250RMS ו2 אלמנטים נוספים של עד60RMS כל אחד ...כמה הציעו לך אותו ועל מה אתה הולך ומתכוון לחבר אליו?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אני מחפש מגבר נחמד עם מחיר סבבה שיספק לי איכות טובה שאני יוכל לחבר לו סאב ושתי רמקולים.

הציעו לי את המגבר הזה(http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^349,'normal_sales')) שווה או לא?

תודה.

המגבר הנ"ל אינו BOSS מקורי, הוא מגבר סיני הנמכר בחנויות בשם Super Sound.

pic_276.jpg

pic_5526.jpg

פורסם
[חיקוי של בוס]מגבר חמוד מאד להתחלה . שווה את ה300 שח .יכול להרים בצורה נחמדה סאב עד 250RMS ו2 אלמנטים נוספים של עד60RMS כל אחד ...כמה הציעו לך אותו ועל מה אתה הולך ומתכוון לחבר אליו?

הוא עולה 630 ש"ח.

פורסם

לי היה אותו בתחילת דרכי, הייתי מרוצה .

הוא היה מזיז לי סאב של פיוניר 305C יפה מאוד ורמקולים של פיוניר 40RMS.

שווה אבל לא במחיר הזה .

400-450 500 גג גג גג.......

פורסם
הוא עולה 630 ש"ח.
אכן עולה כך בחנות ברשת [בין 550-650] . מכר שלי הביא אותו ב300 בקרטון ..צריך לדעת לחפש טוב מציאות ..

בכל אופן בתגובתי התכוונתי שהוא שווה את ה300 שח ,דייהנו מעל ל400 שח לדעתי זה לא משתלם להשקיע עליו ביחס לתמורה וביחס לכך שהשאיפה שלנו+מנטליות בישראל זה תאכלס לקנות במחיר הזול יותר מהמחיר הזול ...

פורסם
אכן עולה כך בחנות ברשת [בין 550-650] . מכר שלי הביא אותו ב300 בקרטון ..צריך לדעת לחפש טוב מציאות ..

בכל אופן בתגובתי התכוונתי שהוא שווה את ה300 שח ,דייהנו מעל ל400 שח לדעתי זה לא משתלם להשקיע עליו ביחס לתמורה וביחס לכך שהשאיפה שלנו+מנטליות בישראל זה תאכלס לקנות במחיר הזול יותר מהמחיר הזול ...

מניסיון שיווקי עם הסופר סאונד, אחוז התקלות במגבר הזה גבוה בהרבה, מאחוז התקלות במגברים מותגיים. גם כאן שולט הכלל, מה שזול- יקר וההמשך ידוע.
פורסם

דווקא לי היה במשך כמעט שנה וחצי מגבר 720 W 4 ערוצים של סופר סאונד [לבן] שהרים סאב ואוברוליים ועשה זאת בצורה חמודה מאד בלי בעיות אף פעם לא ניכנס להגנה גם בווליום גבוהה וגם בימי שרב ועבודה מאומצת וגם לא התקלקל וזאת בניגוד למגברים ממותגים מוכרים יותר בשוק[כדומגת לאנזר וייב]. אני הייתי מרוצה ממנו והתמורה בעיקר לאור העובדה שבזמנו רכשתי אותו ב200 שח שהמחיר הנידרש עבורו היה כ750 שח.

ספציפית לדגם הזה אין לי טענות ואין לי מילה רעה לומר עליו חוץ מרק מילים טובות.

פורסם

רגע אז לא הבנתי.. המגבר שהראתי לכם בתמונה זה זיוף של Boss ???

ואם לא אז שווה לקנות אותו במחיר הזה? אני רוצה לחבר לו סאב של inox 125Rms (מה שיש לי כרגע)

וזוג רמקולים שעדין לא החלטתי איזה לקנות??.?

ואם לא שווה אז יש למישהו הצעה יותר טובה במחיר הזה?.

פורסם

חבל שאתה לא קורא בין השורות..

אני יחזור על עצמי: המגבר אכן חיקוי של בוס [זבל סיני-מהטובים יחסית],לקנות אותו? שווה? הכל עניין יחסי מול המחיר הנידרש ממך לשלם עבורו [מעל 400 שח לא הייתי קונה אותו -אבל זה רק אני אז..]לגבי האלמנטים שלך -את האינוקס הוא יחזיק בגישור כמו גדול המגבר הזה אני מאמין נותן לא פחות מ150RMS בגישור..תוכל לחבר ב2 ערוצים הנותרים 2 אוברוליים,קומפוננטים,קוואקיסאלים למיניהם.

בהצלחה.במחיר הזה אם יש משהו טוב יותר? שוב השאלה הנישאלת היא בכמה הציעו לך אותו..?

פורסם

650 שח הוא ממש לא שווה ...

אין את הדגם הזה לא חיקוי . זה דגם לא קיים וחיקוי של המותג בוס. אין לבוס את המגבר הזה הוא לא מופיע באתר ואין איזכור קטן ביותר אליו.

הגדר תקציב מירבי למגבר?

בנוסף על כך אם דברים לא השתנו אז את המגבר הזה אפשר כניראה עוד למצוא בתחנה מרכזית ת"א באיזור שם אני מעריך ב400 שח ככה ובלחיצה וויכוח מסויים ב350 ..

בהצלחה.

פורסם

המגבר הזה הבוס חיקוי לא תמצא פחות מ420 שקלים, בוקרס מוכרים אותו לחניות שהם עובדים איתם ב420, לכן כול מי שזורק 350 300 הוא חיי בעולם האגדות אי אפשר להשיג במחירים כאילו,

את הפלטיניום הישן, מיובא על ידיי מוצר 2000 והוא נימכר בסיבות ה330 לחניות, כך שאפשר להביא ב350,

את הפלטיניום הגרסא החדשה, שהוא רציני יותר מהישן, אפשר להשיג ב600 שקלים, שדרך אגב

הוא מגבר מאוד חזק יחסית לגרסא הקודמת, מכול המגברים הזבל אני ממליץ עליו.

pic_7088.jpg

תמיר

• תוכן חדש...