Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אוטו נוח שנכנס לתקציב של 55000K האם יונדאי סונטה נחשב כאוטו אמין ? נוח ? ומהיא הצריכת דלק שלו למנוע 2000 סמ"ק ?

ביצעתי חיפוש ולא ממש מצאתי את התשובות

אני אשמח לקבל תשובות. תודה מראש !

:smilecolr:snipersmi
פורסם

הסונטה המדוברת מודל 2000 מהווה קניה טובה ואטרקטיבית אם אתה מחפש רכב משפחתי בתקציב הזה...

מבחינת מרווח פנים היא ענקית ,תא המטען גדול מאד ושלושה מבוגרים יכולים לשבת מאחור ללא כל בעיה עם המון מקום לברכיים.

לגבי האמינות שלה,היא נחשבת לאחת המכוניות היותר אמינות ששיוקו יונדאי בישראל,החלקים זולים והיא באמת מציעה ראש שקט...

מחירי הביטוח שלה זולים מאד מכיון שלא גונבים אותה והחלקים די זולים,כך שמבחינת הוצאות שנתיות הסונטה בהחלט זולה לתחזוקה מהרבה מכוניות משפחתיות טובות שאתה מכיר.

צריכת הדלק שלה לא נוראית למרות שיש המון אנשים שישר קופצים ומספרים על צימאון מוגבר כשמזכירים את יונדאי באיזשהו אופן.היא תצרוך בערך ליטר לכל 10 ק"מ בממוצע.

נכון שהרכב לא סחיר במיוחד בעיקר בגלל חוסר שיווק נכון של היבואן אבל בדיוק בגלל זה היא נסחרת במחירים נמוכים ונותנת תמורה טובה לכסף...

אני בטוח שיש כאן כאלה שממש חייבים להגיב ולספר עד כמה יונדאי ורכבים קוראנים זה זבל אבל צריך לקחת הכל בפרופורציה נכונה.

נכון שזה לא פאר היצירה המוטורית אבל אבל בסכומים כאלה יש תמורה לאגרה...:wink:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובה.

שמעתי מהרבה אנשים שהצריכת דלק שלה גבוהה .. האם מישהו יכול להגיד לי במדויק כמה היא צורכת ?

וכמה ליטר המיכל דלק ? לפי חיפושים שלי באינטרנט ראיתי שהקיבולת היא 65. מישהו יכול לאמת את זה ?

תודה רבה

:smilecolr:snipersmi
פורסם

צריכת הדלק של מנוע ה-2 נעה בין 7 ל-1 ק"מ.ליטר תלוי בנהג ובתנועה.

הרכב נמכר במחירים נמוכים מהמחירון, ולא מעט בילו בציי רכב.

הרכב מהווה תמורה טובה מאד לכסף, עלויות הביטוח והתיקונים זולים יחסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני יכול להגיד לך שהיא תשתה לך משהו כמו 7 ליטר לק"מ כמו שמעליי אמר

וזה שרשם 10 ליטר לק"מ אין כמעט מצב, מנוע 2000 ידידי, ואני בטוח שהבחור מדבר על אחת אוטומטית.

אך אל חשש כמו כל מנוע גדול בבין-עירוני היא די סבירה..

פורסם
אוקיי אבל מה באשר הנפח של המיכל דלק ? יש למישהו מושג מהו ?

כ- 70 .

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

היתה לי יונדאי סונטה 99 2.0 עד לפני חצי שנה

הצריכת דלק היא בין 9.8 בנהיגה רגועה עד ל 8 בנהיגה ממש פרועה.

נפח מיכל הדלק הוא 65 ליטר אבל מנסיון לא תצליח לבזבז יותר מ 54 ליטר כי המחוג מראה

שכמעט אין דלק לגמרי באיזור הזה.

פורסם

מבדיקה שאני ואבא שלי ערכנו בסונטה שלנו, שנת 2001 אומנם אבל לא נראה לי שנעשה שינוי כלשהו בין 2000 ל2001, הצריכת דלק היא בסביבות ה10, אבל רוב הנסיעות היו בין עירוניות

אז זה תלוי בך, אם הרכב מיועד לנסיעות ארוכות אז סבבה..הוא גם די נוח

הוא גם נבחר לאוטו שהכי מרוצים ממנו בארה"ב, אבל מה הם מבינים מהחיים שלהם:|

• תוכן חדש...