Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה אני אלך לשמוע אותו, אך בכל זאת לפני זה רציתי לשמוע חו"ד מאנשים שיש להם או ששמעו אותו ויכולים לשתף אותי. הסאבים היחידים שיצא לי לשמוע עד עכשיו זה 305C וקנווד 3009... אז מעניין אותי לדעת איך הוא בהשוואה אליהם.

פורסם

בקיצור, לא התאפקתי ונסעתי לחנות לשמוע את הסאב הנ"ל... מה אגיד לכם, כרגע אני עם ה305C ובהשוואה אליו האינפיניטי נשמע הרבה יותר רך וחלש למרות הנצילות היותר גבוה. אני אישית אוהב באס עוצמתי וחזק והפיוניר שלי בהחלט נותן אחד כזה. אגב, המחיר שלו בסה"כ יותר יקר ב200 ש"ח מהפיוניר. האמת התבאסתי וציפיתי להרבה יותר.

פורסם

הרפרנס לא בדיוק "מייצגים"...

ואם אתה מחפש "רעש" זה לא אצל אינפיניטי.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אם אתה רוצה סאב שרק עושה בום בום בלי שום איכות בצליל אז תקנה את הסאב הכי זול והכי למשמל קליפורניה בום אז זה כל מה שהוא יוכל לעשות רק תשמע בומים...הצליל לא יהיה עמוק בכלל

פורסם

אני לא מחפש לקנות סאב, יש לי את ה305C ופשוט שקלתי להחליף אותו באינפיניטי הזה... עכשיו אחרי ששמעתי אותו והתאכזבתי, אני כבר לא מחפש להחליף.

פורסם
אני לא מחפש לקנות סאב, יש לי את ה305C ופשוט שקלתי להחליף אותו

באינפיניטי הזה... עכשיו אחרי ששמעתי אותו והתאכזבתי, אני כבר לא מחפש להחליף.

איפה שמעת אותו באיזו חנות??

דרך אגב שמעת אותו אצלך ברכב, או ששמעת אותו כשהוא מותקן בחנות או משהו כזה...?

SPL - 143.6DB

"

פורסם

שמעתי אותו אצל מתקין בצפון, אצלי ברכב. (חיברתי אותו במקום הפיוניר.)

פורסם

סדרת המוצרים שנקראת Reference היא הסדרה הזולה והפחות טובה של אינפיניטי.

אם אתה רוצה להבין מה הופך את אינפיניטי לחברה עם שם כ"כ טוב נסה להקשיב לסאבים(ובכלל לרמקולים השונים) מסידרת Kappa... הרבה יותר טוב.

 

מוטי, אקס בעלים של סאב אינפיניטי Reference.

פורסם

האינפיניטי הוא טיפה פחות נציל. לעומת הפיוניר.

 

אבל בתיבה מתעימה. עם מונו בלוק אמיתי, שנותן בראש הסאבים שלהם מצויינים, הראפארנס פחות, אבל גם סבבה.

 

לי אישית יש(למכירה) את הקאפא פארפאקט, אחד לפני ה VQ (הכי גבוה). והוא על מונו של לאנזר מפרק לך את האוטו. (1200D) הישן.

 

סאב חד, מדוייק, עמוק, ** מצויין. **

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

×
×
  • תוכן חדש...