Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מגבר 4 ערוצים .יש לי לנצ'יה תמה .מאחורה יש 6985 של פיוניר (בני 10 ולא אני לא מחליף או מוכר אותם) מקדימה 6\4 של רוקפורד 2 WAY .מה דעתכם על PHASE ? אין לי דגם מדוייק ועל SOUND STREAM ? מה הנתון הטכני שאני צריך לחפש כשאני קונה מגבר? כשאני עובר על אתרי האינטרנט המגברים די דומים בנתונים הטכניים.(האתרים של היצרנים ממש קמצנים בחלוקת המידע).

אנא היו סבלניים זו פעם ראשונה שלי פה ובכלל בנושא.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה רדיו דיסק יש לך?

וכמה וואט הרמקולים יש לך היום.

ואתה צריך גם להגביר סאב? או שיש לו מגבר? או שבעתיד תוסיף?

חדש או משומש?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תתן לנו יותר נתונים על הרמקולים שיש לך...

לפי מה שנראה לי אלו רמקולים פשוטים ולכן אתה לא צריך מגבר ב 2000 שקל.

תביא קצת יותר פרטים על הרמקולים ? סוג ? גודל ? וואט נקי ? וכו...

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

יש לי פיוניר 7600 הרמקולים מאחור הם 50 RMS ומקדימה 30 RMS יש סאאס אבל הוא מוגבר ע"י מגבר אחר ויש לו גם קרוס לחיתוך(ככה לפחות אמרו לי). לא הבנתי מה חדש או משומש?

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
יש לי פיוניר 7600 הרמקולים מאחור הם 50 RMS ומקדימה 30 RMS יש סאאס אבל הוא מוגבר ע"י מגבר אחר ויש לו גם קרוס לחיתוך(ככה לפחות אמרו לי). לא הבנתי מה חדש או משומש?

ככה חשבתי, באמת שאתה לא צריך מגבר ב- 2000 שקל בשביל להגביר פיוניר 50 RMS,

ורוקפורד 30 RMS, מגבר של 400-500 שקלים מקסימום יספיק לך.

למרות שאפשר להסתפק ברדיו במקרה הזה.

מה שאתה באמת צריך זה אולי רמקולים אחרים.

איזה סאב ומגבר לסאב יש לך ?

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

בשביל רמקולים כאלו אתה צריך מגבר של 500 שקל. והוא יעשה את העבודה.

הרמקולים לא חזקים במיוחד. אתה צריך מגבר כמו הבוס. זול אמין. ואיכות סבירה.

חבל לשלם 2000 שקל על מגבר שיפרק/ישרוף/יטגן את הרמקולים.

או שאתה רוצה בעתיד לשדרג את הרמקולים?

ותברר יותר על הסאב.

אולי 5 יציאות יתן לך תוצאה טובה. יש משומש עכשיו ב 1000 שקל. משהוא מוכר ביד שניה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

LBC אל תיפגע אבל כל מי שדיברתי איתו אמר לי שלא להתקרב למגברים בסכומים האלה. הרדיו לא מגביר מספיק כי הרמקולים נבלעים באוטו (הם היו מצויינים בפיאט 127) יש לי סאאב של רוקפורד RMS 130 PUNCH עם מגבר של CARROZZERIA שהיא חברת בת של פיוניר.

סאונדמן אני מניח שאני אחליף מכונית (בתמה יש מעט מאוד מקום לרמקולים מקדימה) מתי שהוא ואני מעדיף לקנות מגבר שיחזיק רמקולים יותר חזקים כשאחליף בעתיד. אני לא רוצה לקנות משומש אני מחפש חדש ורצוי עם שלוש שנים אחריות.

fiat x1/9

פורסם
LBC אל תיפגע אבל כל מי שדיברתי איתו אמר לי שלא להתקרב למגברים בסכומים האלה.

לא נפגע, לא אמרתי לך לקנות מגבר כזה, אמרתי לך שבשביל הרמקולים שיש לך כרגע, המגברים בסכומים האלו יספיקו לרמקולים, וגם יהיו יותר מדי טובים בשבילהם.

ומי המטומטם שאמר לך שמגברים בסכומים האלה לא כדאי להתקרב אליהם, זה הכל יחסי.

ומגבר ב 2000 שקל יהיה מצוין, אבל לא ייתן לך כרגע יותר ממה שמגבר ב 400-500 שקל ייתן לך.

אם אתה רוצה באמת להשתפר, אז תחליף קודם כל רמקולים ואז תחסוך למגבר בשבילהם, עדיף שתעשה את זה, במקום לנסות ללמד אותי על אודיו.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

מי נותן 3 שנים אחריות על מגבר?

ונתונים שאתה נתת אני לא הייתי משקיע מגבר של 2000 שקל.

מי אמר לך שקורזוריה היא חברת בת של פיוניר?

פורסם

אני לא מנסה ללמד אף אחד על אודיו כי אני לא מבין בעצמי.אם הייתי מבין לא הייתי שואל.אין לי אפשרות להחליף כרגע את הרמקולים אלא רק מגבר ואני רוצה משהוא שיחזיק לעתיד כשאני אוכל להחליף רמקולים(מגבלות טכניות של המכונית).אין 3 שנים אחריות אוקיי אז שנה כמו שאמרתי לא מבין ולא מתמצא לכן אני שואל.מקריאה קצת באינטרנט ראיתי שהם חברת בת של פיוניר וכמובן יכול להיות שאני טועה.

אחרי כל זה אני יכול בבקשה לקבל המלצה למגבר שיחזיק גם סט קומפוננט בעתיד?.

fiat x1/9

פורסם

תראה, להמליץ על מגבר ב 2000 זה לא בעייה.

אפילו תריץ פה חיפוש היה פה מישהו שחיפש לא מזמן מגבר במחיר הזה נראה לי, אבל שוב זאת לא הבעייה.

הקטע הוא, שיש עוד דברים שנכנסים לשיקול הזה...

אז אתה אומר שאתה מתכוון להחליף רמקולים, בעתיד ולא עכשיו, סבבה זה כבר משהו.

אבל עדיין, הכל תלוי מה אתה מתכנן לשים באוטו, כי יכול מאוד להיות שאתה תבזבז סתם כסף על אלמנטים טובים מדי שלא תצטרך, ויכול להיות להיפך.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

אחי תראה מי שאמר לך שהבוס זבל צדק ולא צדק

עכשיו למה צדק כי בהשווה למגברים יותר יקרים ולחברות יותר יקרות ויותר איכותיות הוא ממש זבל

אבל תראה לפי דעתי הוא אחלה לרמקולים ולסאב 10 אנצ"

הנה יש לי חבר יש לו 9\6 של פיוניר 300 וסאב פצצה [לא נראה לי שאתם מכירים אבל מי שמכיר יודע]

polk momo והמגבר עושה את העבודה יפה מאוד

בהצלחה

הכול יהיה בסדר

פורסם

טוב יאללה הוויכוח הזה נהיה סחבת הבן אדם רוצה מגבר עם שם כדי שגם הוא יוכל להגיד ולחשוב "וואלק יש לי מגבר עם שם" תביא JBL ב900 שקל תביא לי את ה1100 הנוספים וזהו הינה הוצאת 2000 שקל והבאת מגבר שישגר לך את הרמקול לקיבינימאט....יאללה בלאגן

זה התשובה שרצית ? ככה יושב לך סבבה ?

פורסם

חשבתי שהפורום הזה יותר רציני.אבל מסתבר שטעיתי .אני מקבל פה תגובות של ילדים בגן ואף לא תגובה עניינית אחת.אני צריך המלצה למגבר עד 2000 ש"ח ואני לא צריך להרשים אף אחד עם השם שלו ולא עם העוצמה שלו(אני נוסע עם מזגן 99.9%מהזמן) ואני גם רוצה שיתמוך לי בעתיד בסטים חזקים יותר ובאמת שאני לא מבין מה מסובך בלהמליץ על משהוא כזה.בזאפ שכל אחד מכיר מופיעים שמות שאני לא מכיר וחשבתי שאנשים שכותבים בפורום כזה יוכלו לתת לי תשובה יותר עניינית.אל תטרחו להגיב אלא אם כן יש לכם תשובה בשיבילי ולא תשובה שנועדה לפגוע בי או ברמה של הפורום.

fiat x1/9

פורסם

אז שאלו אותך בצורה הכי מסודרת

מה צריך לעשות עם המגבר

אמרת שלהרים רמקול של 50 וואט, ורמקול של 30 וואט

תבין שמגברים ברמה שאתה מדבר עליה מיועדים לסטים של 100\150 וואט אתה לא תנצל עשירית מהיכולות של המגבר אז למה לבזבז כלכך הרבה כסף ? בא לך סתם להוציא 2000 שקל על מגבר בבקשה....אתה רוצה הצעה עיניינית ויעילה ? גם אפשרי.....אפשרי לתת לך המלצה למגבר הכי טוב שתוכל להביא ב2000 שקל אבל לא תנצל עשירית ממנו, לא כדאי להביא מגבר יותר זול שיספק אותה סחורה בדיוק ?

• תוכן חדש...