Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאמת צ'נג'ר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לקאנווד 12 דיסקים ?

בעקרון הד יוניט קאנווד מתאים לצ'יינג'ר קאנווד בגלל פרוטוקול תקשורת ובגלל קונקטור שונה

אם יש לך צ'יינג'ר של קאנווד מדגם שונה ממה שאני מכיר (אני מכיר 10 דיסקים שחור מרובע עם פתח הזזה עילי...ולא פנימי נגיד כמו בפיוניר)

אפשר לנסות לחבר באם הקונקטור מתאים לחבר על יבש לפני השחלה ולראות אם עובד

פורסם
יש לקאנווד 12 דיסקים ?

בעקרון הד יוניט קאנווד מתאים לצ'יינג'ר קאנווד בגלל פרוטוקול תקשורת ובגלל קונקטור שונה

אם יש לך צ'יינג'ר של קאנווד מדגם שונה ממה שאני מכיר (אני מכיר 10 דיסקים שחור מרובע עם פתח הזזה עילי...ולא פנימי נגיד כמו בפיוניר)

אפשר לנסות לחבר באם הקונקטור מתאים לחבר על יבש לפני השחלה ולראות אם עובד

יש לקנווד של 12 דיסקים כסוף כזה.. לי יש את השחור הנדוש אפשר להגיד :\

דרך אגב... הודעת שגיאה E-99 היא מודיעה על בעייה בעינית? (כמו שהמתקין אמר..) או שדיסק נתקע? (ככה זה נשמע שמנסים להוציא את הבוקסה)

פורסם

E99 זה מודיע על 90 אחוז מהבעיות

לי היה פעם אחת E99 שלפתי את הקונקטור החזרתי זה בסתדר, פעם אחת פשוט מאוד "כאפה" עצבנית על הצצ'ינגר וזה הסתדר

תקשיב תנסה ללחוץ "איג'קט" ותוך כדי זה לנער אותו...שישתחרר שם בפנים הכל....ואז תכניס מחדש את המחסנית

פורסם

כן, עשיתי ככה בפעם הראשונה... בפעם השנייה כבר לא עזר...

חשבתי לפרק אותו ולראות אולי הצטבר שם אבק..

אחת הבעיות שהמחסנית לא יוצאת..

• תוכן חדש...