Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף רכב חדש ואני די בדילמה, האופציות הן:

טויוטה קורולה רן איקס,

פזו 307

סיטרואן סי 4

גולף 1600

מזדה 3

כל הרכבים במחיר של עד 140K

אשמח לשמוע על המלצות מניסיון- ואולי על רכב שלא חשבתי,

אביעד.

פורסם

מאזדה 3 או אופל אסטרה...

הניסיון שלי בא מקריאת עשרות שירשורים (טוב אולי לא עשרות... אבל מספר לא מבוטל) בנושא הזה...

במילים אחרות, קודם תבצע חיפוש.

הנה תוצאה אחת לאחר שתיים וחצי שניות של חיפוש:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=49568&highlight=%EE%F9%F4%E7%FA%E9%FA+140k

בהצלחה,

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אני מבין שאתה הולך על האופציה הסטנדרטית של 1600 אוטומט.

בין מאגר הדגמים ה-C4 תהיה הכי מיוחדת ומאובזרת. מאזדה 3 תהיה הכי מהנה לנהיגה, אבל ב-2.0 ליטר. אופל אסטרה 1.8 תהיה אופציה מעניינת ביותר. מומלץ אולי לחכות ללאון החדשה (וגם לסיוויק בעצם), הן מיוחדות ובעלות פוטנציאל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תלך על הגולף.

היתר למעט C4 לא מעניינות מי יודע מה.

עדיפות 1 גולף

עדיפות 2 C4 .

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

בתור אדריכל רשום אני מספק את התשובה הבאה:

artvandaly לא אדריכל.

זה שם פיקטיבי ליצרן מוצרי גומי בסיינפלד. (הומצא ע"י ג'ורג, שאמנם מתחזה לאדריכל, אבל בפרק הספיציפי שבו הוזכר השם הוא התחזה לאיש מכירות של מוצרי גומי).

בלי קשר, הייתי בוחר ב-C4.

רז. אדריכל. אמיתי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רבותיי, אם כבר העלנו נושא של גולף: למה כמעט אף אחד לא ממליץ גולף 1600 ? יש בו משהו לא טוב? אני שואל בגלל שגם שוקל לקחת אחד כזו.

פורסם
רבותיי, אם כבר העלנו נושא של גולף: למה כמעט אף אחד לא ממליץ גולף 1600 ? יש בו משהו לא טוב? אני שואל בגלל שגם שוקל לקחת אחד כזו.
הגולף לטעמי היא הבחירה הנכונה מתוך החבורה הנזכרת. יחד עם זאת אם תנהג אך ורק לפי המלצות, במיוחד של אנשים שמניעיהם אינם ברורים, תעשה טעות וחבל. הדרך היחידה לבחירה היא התרשמות אישית ונסיעת מבחן בכל אחת מהמתמודדות. אין פה מקום לקיצורי דרך. בהצלחה.
פורסם
טיוטה רנקס אמינה ובטוח תהיה סחירה עוד 3- 4 שנים.

כן, וכל פעם שהוא ינהג בה או יסתכל עליה, הוא יירדם.

ב-140 אלף אפשר לקנות גולף 1.6 עם המנוע הישן והחלש, 102 כ"ס ותיבה אוטומטית. באותו מחיר ניתן לקנות את גרסת ה-2.0 ליטר של המתחרות, כה שהיא פשוט פחות מומלצת בגלל שהיא יקרה מדי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה עם הונדה סיויק 1600???

זה אוטו מושלם, הוא מהיר , הוא מגיב מהר, זריז,מרווח וגדול מבפנים, מ1-10 בנוחות הייתי נותן לו 8.. הכיסאות הקדמיים טיפה לא נוחים, מה עוד??.. אוטומוט נראה לי פחות מהמחיר שציינת אפילו, הוא אמין , תצרוכת דלק ברמה יחסית,מזגן פיצוץ, אוטו חזק מאוד מאוד, שנת 2004 אגב.

הייתי רוצה להגיב מניסיון אישי שלי על המאזדה 3, ( אני נוסע על המכוניות של חברה שלי , אבא שלה מביא כל יום אוטו חדש מהחברה, אז הוא בודק בדיוק מה הוא רוצה).

המאזדה 3 הינו אוטו מהיר טיפה יותר אפילו מההונדה אני חושב , שנת 2004 אגב, הוא מגיב יותר מהר מההונדה, תצרוכת הדלק שלו יותר גבוה (מנוע 2000), בנוחות מ1-10 הייתי נותן לו 7 , הכיסאות האחוריים לא נוחים בכלל, הבעיה היחידה שמצאתי במאזדה היא היכולת תמרון עם האוטו , לא רואים כלום דרך השמשה האחורית, ממש שום דבר ולכן קשה להסתדר בחניות וברחובות צרים -רוורסים.

אגב המערכת במאזדה 3 היא חזקה וטובה ביחס להונדה שגם בהונדה המערכת דיי טובה, אבל יש הרבה בעיות ידועות במערכת עם הצ'יינג'ר של המאזדה 3 והמחיר יקר.

בהצלחה רבה :)

פורסם

יקירק ההודעה שלך מבולבלת מאוד, תשדל להתנסח מעט ברור יותר להבא.

הסיווק היא לא ממובילות הקטגוריה, בנוסף היא ממש לפני החלפה למשהו מעניין הרבה יותר. אם הסיוויק היא 8 בנוחות, כמה היית נותן למגאן II?

השוואה בין מאזדה 3 שני ליטר, לסיוויק 1.6 בצריכת דלק היא לא במקום, משווים מנועים דומים.

בי מאזדה 3 לסיווק הקיימת, הייתי לוקח את המאזדה בלי לחשוב פעמיים.

גיא

פורסם

לא רק שהיא יקרה משמעותית מהמיתחרות, היא גם כבדה מידי למנוע. (כבדה למנוע=עגלה לפי מילון השכונה המעודכן.)

פורסם

אני הייתי בוחר ב- C4 , הכי מאובזרת, מיוחדת ושונה..

מאזדה 3 2.0 גם אופציה מצויינת.

השאלה מה סדר העדיפויות שלך??

אם אתה לא ממהר אז חכה ללאון החדשה שתגיע לארץ, אבל לפי מה שאני יודע היא תעלה יותר מ-140K בגרסה האוט'..

• תוכן חדש...