Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מצאתי לנכון לשתף אתכם בתהליך שביצעתי בימים אחרונים, בהמשך לשרשור הזה . חוץ מתהליך ניקוי החול וציפוי האבץ לחלקים ה"גדולים", מצאתי לנכון לעשות ציפוי אבץ גם לכל יתר חלקי הרכב, לרבות כל בורג ובורג..

התוצאה, היא מראה מדהים של כל בורג ובורג ובנוסף, כל בורג זוכה להגנה מפני חלודה וכו'. בנוסף לכך, ציפוי האבץ הופך את המתכת לנוחה יותר לניקוי, במקרה ורוצים לשמור על הפרטים הקטנים נקיים גם בעתיד...

התהליך פשוט למדי:

1. ריכוז כל בורג וחלק ברכב, השרייתם בחומצה למשך כ-30 דקות (חומצה לניקוי חלקים/קרבורטורים).

2. שטיפה במים זורמים, אישית, הוספתי לזה עוד נגיעה של ניקוי עם נפט ומברשת, להסרת הלכלוך ומשם שוב לשטיפה במים זורמים.

3. ייבוש כל בורג וחלק עם פאן/מאוורר/לחץ אוויר.

4. לשלוח את הכל לגילוון..

עלות גילוון/ציפוי אבץ כפי שניתן לראות בתמונה למטה היא כ-150-200 ש"ח. תסכימו איתי שהתמורה שווה כל שקל....

מי שרוצה לדעת עוד פרטים על התהליך וכו', מוזמן לפנות אליי כאן או בה"פ.

ליאור.

DSC00032.jpg

DSC00038.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור תגיד, מתי לאחרונה ביקרת אצל פסיכולוג? ;-)

סתם... יש לך המון זמן פנויי אני רואה, ואתה לא מוותר על שיפוץ יסודי.

אפילו הברגים שלך ניראים מדהים!

בהצלחה בהמשך הדרך...

אגב, כמה הציפויי אבץ והגלוון מוסיפים לעובי החלק?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

ליאור ,

יש לציין ולהזהיר ...!!! אסור לגלוון קפיצים בגלל הפיכתם לשבירים ו/או פריכים וכנ''ל חלקי יציקה ....

במידה ומתעקשים יש לבצע שחרור מימן מבוקר בתנור .

אודי.

פורסם

ליאור.... שתהיה לי בריא... ניראה אותך מרכיב הכל מחדש :wink:

אם אני יערבב את השקיות שיש לי כיום אני אבוד... :?

אגב, הצבע הזהוב, שווה את ה 200 ש"ח....

בקרוב... בקרוב (תנו לי לסיים פרוייקט אחר, ואני חוזר למרצ' שלי)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

באמת יפה.

אני לא רוצה לחשוב כמה זה היה עולה בניקל.

:?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
באמת יפה.

אני לא רוצה לחשוב כמה זה היה עולה בניקל.

לא עניין של עלות...עניין של אפשרות...ציפי ניקל היה ממלא את החריצים בברגים, משנה את קוטרם וכו'...כך שזהו התהליך ה"נכון" לברגים ודומיהם..

רם, אכן זהו POWDER COAT, ב"צבע" צהוב..יש גם לבן ושחור, בחו"ל ניתן לבצע גם בצבעים חיים אחרים כגון כחול, אדום וכו'....

התהליך נעשה ב _____ (לא זוכר את שם המקום...), הטלפון שם הוא 050-6430001 גבי או מיקי.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
ליאור ,

יש לציין ולהזהיר ...!!! אסור לגלוון קפיצים בגלל הפיכתם לשבירים ו/או פריכים וכנ''ל חלקי יציקה ....

במידה ומתעקשים יש לבצע שחרור מימן מבוקר בתנור .

אודי.

תוכל להרחיב ולפרט ?

מההסבר של ליאור זה נשמע תהליך נטול סיכונים.

כבר פינטזתי על גילוון של כל חלק וחלק בשיפוץ שלי.

לגלוון או לא לגלוון ? זו השאלה...

:roll:

פורסם
לא עניין של עלות...עניין של אפשרות...ציפי ניקל היה ממלא את החריצים בברגים, משנה את קוטרם וכו'...כך שזהו התהליך ה"נכון" לברגים ודומיהם..

רם, אכן זהו POWDER COAT, ב"צבע" צהוב..יש גם לבן ושחור, בחו"ל ניתן לבצע גם בצבעים חיים אחרים כגון כחול, אדום וכו'....

התהליך נעשה ב _____ (לא זוכר את שם המקום...), הטלפון שם הוא 050-6430001 גבי או מיקי.

סבבה תודה, אני יודע שבחו"ל השלב האחרון בכל אגזוז נירוסטה הוא ציפוי כזה וזאת בדיוק התוכנית שלי לאגזוז שאני מתכוון לבנות בקרוב!

פורסם

כידוע למשפחתי יש את אחד המפעלים המובילים בישראל לציפויים (אנחנו לא עושים עבודות

בסדר גודל של מאות שקלים) אבל

כל הניקויים בחומצה מיותרים! בכל ליין ציפויי אוטומטי מודרני משולבים תהליכי ניקוי כימי

ושטיפה...

מי שדיבר על שחרור מימן - צודק!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

בתעשיית הגומי מקובל מאד להשתמש בגילוון על מנת לצפות פחיות של תושבות מנוע,גיר וכדומה.

תהליך הניקוי בחומצה נעשה על ידם במיפעל.

ישנם שתי שיטות ציפוי-בתלייה,לחלקים גדולים,ובתוף(טרומל)לחלקים קטנים במו ברגים.

הליך הציפוי לא פוגע בשום אופן בחוזקם של הפחיות או הברגים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אפשר למנוע את ציפוי הניקל על ההברגה,מורחים גריז.

באופנועים למשל זה לא יוסיף ליופי ציפוי אבץ ולדעתי חייב ניקל.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...