Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והפעם

פולקסוואגן TYPE4 , 411 LE

שנת 71, מנוע 1679 סמ"ק, בהזרקת דלק. גיר ידני 4 הילוכים, מצבר ממוקם מתחת למושב הנהג וכ"ו...

המכונית יפה, מושבים חדשים, מנוע בחוץ כי הגיר מפורק.

נלקחה היישר למוסך לשיפוץ מכני. חודשיים שלושה והיא על הכביש.

והתמונות...

P1010010.JPG

P1010011 (2).JPG

P1010012 (2).JPG

P1010014.JPG

P1010015.JPG

P1010019.JPG

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

לא יאומן, תמונה אחת 1000 מילים..

אוטו נדיר מאוד ממש לא רואים כאלו.

מעניין לדעת שבשנת 71 היו מכוניות כאלו עם הזרקה??

אם כך הדברים מדוע היתה הפוגה עד לאמצע שנות ה- 80 ?

תהנה אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
יפה מוישה,

יש עוד כמה VW בשבילך ברחובות, אחת כמו שלך, לא סטיישן, ואחת type 3 .

נדב

תודה

ברחובות יש 2 עד כמה שאני יודע, אחת מהן הפסיקה לנסוע לפני חודשיים ואני לא מצליח ליצור קשר עם הבעלים ולברר מדוע, השניה מאופסנת ושמורה.

פורסם

אתה תותח!!! וזה סופי!:onfire::beerchug::snipersmi

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יובל תתחדש חחח

דרך אגב קראתי את החתימה שלך , ויש K70 אבל היא רחוקה קצת..... היא נמצאת במוסך באילת , אני ובני ראינו אותה בפסח שעשינו טיול חיפושיות לשם , סתם אופציה לקניה של חודש הבא:-P

פורסם
יובל תתחדש חחח

דרך אגב קראתי את החתימה שלך , ויש K70 אבל היא רחוקה קצת..... היא נמצאת במוסך באילת , אני ובני ראינו אותה בפסח שעשינו טיול חיפושיות לשם , סתם אופציה לקניה של חודש הבא:-P

ה K 70 באילת ...

מוחזקת שם במוסך פולקסוואגן, הבעלים הרשום זאת זקנה שלדעתי כבר איננה איתנו, מפתח תקווה, האוטו הרוס, והמחיר המבוקש נכון ללפני חודשיים הוא 8K... בדולרים...

• תוכן חדש...