Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , ברשותי רנו קליאו 95.

יש לי מגבר JBL GTO75.4

HU של פיוניר 5750

אני מחפש סאב 10' איכותי וחזק (הגברה של 284RMS בגישור בJBL ב4אום)

האם יש אופציה כל שהיא של סאב עם 2 סלילים ולעבוד ב2 אום?

עד 1000 ש"ח עם תיבה אטומה.

לגבי הקומפוננט אני רוצה המלצה לקומפוננט 6.5 טוב (אני יודע , צריכים לעשות אצלי בניה\חור בדלת בשביל המידה הזו).

עד 750 -+

חשבתי על הקיקר K6.2 או על הדוטק שהם קצת יותר יקרים .

אני נוטה לכיוון הלייטנינג האודיו בולט 6.5 שהם עולים בסביבות ה600 שקל.

אשמח לקבל את היעוץ שלכם.

בתודה, צ'יפ

HU- pioneer DEH-P5750MP / AMP- JBL GTO75.4 / COMP- Boston Acoustics FS60 \ SUB- Kicker NEW Comp12

פורסם
סאבים זה קיקר! זה הכל!

תשמע רומןX...איזו המלצה, פשוט מקצועיות לשמה, באמת אני לא מבין למה קיימות עוד חברות בשוק שמייצרות סאבים,הרי קיקר זה הכי טוב וזה הכל לא?

אני מבין שסאבים של סרווין ווגה לא באים בחשבון,גם לא פיניקס גולד,לא אוריון,לא JL לא רוקפורד אימייג דינאמיקס, מורל,DLS אינפינטי,אלפיין,אודיובן,פייז,

אם אתה יודע אז קיקר לדוגמא כמו הקומפויאר שהוא 400 וואט RMS עם הנצילות שלו על מגבר שמחובר בגישור ונותן במקסימום 280RMS כמעט ולא תפיק ממנו כלום...

אבל אני מניח שאת זה ידעת לפני שמלצת על "קיקר או כלום" ...

גאוני איך לא חשבתי על זה קודם...

under construction..

פורסם

תלך על הסאב הזה של FOCAL מהאיכותיים שתמצא...!

http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=466

או את זה....

http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=981

תברר מה המחיר ותגיד שנתנו לך הצאות טובות יור ותראה איך המחיר יורד....(:

(לא אמור לעולת יותר מ 1100 ש"ח)

ותתקשר ל - BOMBBASS ותשאל אותם אם יש להם משהו מתאים לתקציב שלך

תברר לגבי סאבים של DRAGSTER !!!!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
למה מתנפלים עליו... ככה הטעם שלו.. ולטעמו קיקר זה הכי הכי לסאבים...כל אחד והטעם שלו

אני בטוח שהכוונה שלו לא הייתה אובייקטיבית

כי להגיד דבר כזה זה מטופש,זאת לא המלצה זו סתם פליטה לא קשורה, זה כמו שתשאל איזה רכב לקנות ויגידו לך VW זה הכי טוב!

אבל כמובן שיש ליצרן הזה הרבה דגמים עם הרבה שינויים, כנ"ל גם לגבי הסאבים של קיקר, יכול להיות שיש קיקר שמתאים לו להגברה,אבל שמישהו רוצה המלצה שייתן אותה ויגיד לו לדוגמא:קיקר COMPVR 10.

זאת המלצה ,ולא פליטה מטופשת...

under construction..

פורסם

למה מתנפלים עליו... ככה הטעם שלו.. ולטעמו קיקר זה הכי הכי לסאבים...כל אחד והטעם שלו

בדיוק. ככה הטעם שלו. אז למה הוא לא אמר לבחור לך תשמע כל אחד והטעם שלו.

בגלל זה הגיבו ככה. להגיד סאבים זה קיקר זו לא המלצה.

פורסם

עכשיו תור שלי? אז אוק!

כל אחד אומר את הדעה שלו לגבי אודיו לרכב אם הבנתי נכון את הרעיון של הפורום! צודק? 1

עכשיו באמת הדעה שלי עד עכשיו היא ש קיקר "בחור טוב, עושה עבודה שלו כמו ש צריך"! ו הזכות שלי להביא את הדעה שלי ל קוראי הפורום, "בלי ש ישימו על זה צנזורה!" צודק? 2

הבחור ששאל את השאלה לא אמר בדיוק מה הוא שומעה, מה הוא רוצה! אז המלצה שלי היתה סוביקטיבית!

שקיקר! כי קיקר זה חברה שמתמכה בסאבים! ועושה את זה טוב! צודק?

ניראה לי ש אתם לא צודקים כי אתם גם "מצנזרים" אותי ו גם לא עניתם על שאלה של הבחור!

צ ו ד ק??

סליחה על שגיוט כתיב!

פורסם

הרעיון של הפורום הוא לא "לזרוק" הודעות סתם לאוויר, אלא אם מישהו שואל שאלה אז להנות לו באמת את ההמלצה שלכם, אני כבר אמרתי שסאב כזה לדוגמאת הקיקר COMPVR שהוא פרט לC10 הכי פשוט שלהם, וגם הוא לא מתאים להגברה הנ"ל.

פשוט היה לי קשה להתעלם מהתשובה הלא קשורה שלך"קיקר זה הכי אחי".....יכול להיות אחלה סטיקר אבל לא ממש עונה לבחור על השאלה...

ואם אתה לא יודע לתת לו תשובה אז אתה יודע שאתה יכול לשאול אותו: איזה מוזיקה אתה שומע?, מה אתה מחפש? .

ובלי שום קשר המלצה שלי היא הVMAX של סרווין או פייז HIGHGRADE 10 מעולה,זה סדרה אחת פחות מהמולטיאוהם.

או הפיניקס גולד אוקטן R או את הZR 10 שניהם מתאימים להגברה ומעולים.

ולגבי הקומפוננט, הדוטק נותנים את התמורה המלאה למחיר שלהם , הרבה יותר מהקיקר או הלייטנינג אודיו ...אין כל כך מה להשוות בינהם , לדעתי הדוטק הוא נשמע מעולה, ושמעתי את הקיקר ואת הלייטנינג אודיו והם צרחו מידי לטעמי..

under construction..

• תוכן חדש...