Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט בראבו שנת 97 ידני יד שניה הקילומיטראז' 120 אלף

מנוע 1.6 שמורה גיר חדש פילטר פתוח..

הוא רוצה עליה 25 אלף אז תעזרו לי בבקשה אם שווה את הכסף האוטו הזה??

פורסם

יש לי בראבו 97, ידני, קניתי יד שניה, עם 150K ק"מ.

האוטו אצלי בינתיים רק חודשיים, בינתיים הוא לא עשה בעיות (לא היה לו זמן עדיין), וכמובן שעשיתי לו טיפול ויישור קו כשקניתי אותו.

האוטו נוסע טוב ודי נעים, למרות הצורה שלו, הוא לא קטן כמו שהוא נראה ויש מרווח גם במושב האחורי.

בקשר למחיר- 25 אלף זה מחיר מוגזם בשביל אוטו שהמחירון שלו הוא משהו כמו 18 אלף.

פורסם

תגיד אחי **עריכה, קרא בבקשה את כללי הפורום, הם נמצאים למעלה על הסרגל הכחול, אלא אם הכותב הוא אחיך הביולוגי אתה מתבקש להימנע מלשדך אותו למשפחה שלך ולכתוב אחי**...

יש לך איזה אתר שאפשר לברר את המחירונים של מכוניות?

פורסם
ובכמה קניתה את הפיאט שלך?

קניתי אותו בפחות ממחירון כי היה לעשות לו כמה תיקונים.

בכל מקרה, גם במצב מכני תקין, אלה לא מכוניות שנסחרות מעל מחירון (בטח שלא בכאלה אחוזים מעל המחירון).

פורסם
פיאט בראבו שנת 97 ידני יד שניה הקילומיטראז' 120 אלף

מנוע 1.6 שמורה גיר חדש פילטר פתוח..

הוא רוצה עליה 25 אלף אז תעזרו לי בבקשה אם שווה את הכסף האוטו הזה??

כאחד שהחזיק באחת כשנה ותשעה חודשים בערך, הרכב, במידה ומטופל כראוי הינו רכב מצויין.

המחלה של הרכב - בעיה של הרכבה, או לא יודע איך לקרוא לזה, לא אחידה.

במה זה בא לכדי ביטוי - יש רכבים שהם צרה צרורה ואת רוב הקילומטראז' שתעשה יהיו בדרך למוסך.

ולעומתם, ישנם רכבים מעולים שבמחיר שלהם הם פשוט נותנים יחס תמורה למחיר מעולה.

איך תדע?! חפש רכבים עם "יד" נמוכה (רכב עם "יד" גבוהה מעיד כי מיהרו להפטר ממנו).

וק"מ נמוך. יד שניה ל 97 זה יפה. 120,000 ק"מ לשנת 97 זה סביר.

כמו כן - ברח!!!!! מרכבים עם שיפורים! זה מעיד על רכבים שעברו חיים קשים. לא תמיד בעלי הרכבים המשופרים דואגים לאחזקה טובה שלעיתים יקרה.

אין יותר מדי טעם בלשפר רכבים כאלו. השילדה, המתלים וכו' לא מתאימים לנהיגה "ספורטיבית" או מהנה כ"כ. שיפורים כאלו עולים הרבה.

הרכב נראה טוב (לטעמי) וזהו.

כל שיפור כוח או ניסיון להוציא עוד קצת כוח נועד כדי לקרוע את המנוע בקו ישר בלבד.

לעניין הרכב שציינת - אני אישית לא הייתי רוכש - פילטר פתוח ושטויות כאלו מפחידות אותי על סוג הרכב הזה (בראבו) על אחת כמה וכמה עוד 7,000 ש"ח מעל המחירון!

אם אתה ממש ממש התאהבת ברכב הספציפי הזה, אני יכול להבטיח לך שעם הרבה סבלנות, תמצא רכב טוב יותר במחיר שפוי הרבה יותר.

• תוכן חדש...