Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם מעניין אותי איזה חומר הכי נפוץ והכי משמעותי לשטיפת הרכב בסופי שבוע...

שמעתי שאנשים שוטפים עם שמפו או מרכך שער....

פעם ההיתי קונה סבון מיוחד לרכב במחיר של 45 שח בערך

ולפי דעתי חבל על כול שקל.

היום אני שוטף עם סבון כלים רגיל הירוק (דנה)

ותאמינו הרכב ניראה כאילו אחרי ווקס...

עם אילו חומרים אתם מישתמשים?

פורסם

סבון כלים זה סבון לכלים, לא?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

שוטף במנהרה בתחנת הדלק חינם (תמורת 100 ליטר קבלות תדלוקים)

לא יודע באיזה חומר הם משתמשים - אבל הרכב יותר נקי, אז מה אכפת לי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לי יש את השטיפה הקבועה שאליה אני מכניסה את האוטו. 35 שקל, והאוטו מבריק מבפנים ומבחוץ. שמים לי שמן על הפגושים גורמים לבובה להיראות באמת לבנה ולא אפורה (כמו שהיא עכשיו...)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

זה לא משנה איך ועם איזה חומר אתה שוטף, העיקר שבזמן הייבוש תשקיע בהברקה עם ווקס או משהו.

פורסם

אני אישית שוטף את הרכב בעזרת קצת שמפו "חיפוש בפורום", אח"כ אני משתמש בווקס "חיפוש בפורום", ולסיום, שואב את הרכב מבפנים בעזרת שואב האבק של קארספורום(מהדורה מיוחדת של קירבי), ואז מקנח עם קצת ספריי Search Forums מתוצרת STP(לדשבורד)

או במילים אחרות, למה לעזאזל לא לעשות חיפוש?

פורסם

לשטיפה חיצונית (של הרכב :wink:) אני משתמש במספר סוגי "שמפו לרכב" בתוספת ווקס (שמצוי בתכשיר עצמו ולא בווקס בנפרד) ולא ממש נוכחתי לראות הבדלים מהותיים בין הסוגים (אני נוטה לרכוש מוצרים שנראים אמינים ולא מ"תוצרת בית" אך לאו דווקא קונה את היקרים ביותר). עם זאת ההבדל בין סבון שמיועד לשטיפת רכב ובין הסבונים הרגילים כגון סבון כלים וכיו"ב הם בהחלט מהותיים לטעמי ונראים לעין:mm_yeah:. כמו כן הסבונים הרגילים הורסים בהדרגה את צבע הרכב :roll: (מישהו אמר צרפתיות :wink:), לא מונעים היצמדות אבק לרכב (כמובן שעד גבול מסויים) ולא מעלימים מהעין שריטות קטנות :?. בנוסף לעומת סבונים רגילים בשל מרכיב ה"ווקס" הרכב מצוחצח ומבריק והצורך לעשות ווקס לאחר השטיפה ברוב הפעמים לא קיים :-D. לבסוף, אציין כי התרשמתי שסבון ייעודי יורד מהרכב בקלות רבה יותר מאשר סבונים רגילים והדבר חוסך זמן ומים :mm_cool:.

לסיכום, במקום להתקמצן על סבון ייעודי :drinking: , לטחון בשטיפת הרכב ולאחר מכן לעשות ווקס, עדיף לדעתי להוציא עוד מספר שקלים על סבון ייעודי ולשטוף את הרכב במהירות ועם תוצאות מבטיחות :ok: .

פורסם

אחרי הרבה סבונים יעודיים ומה שלא יהיה....סבון כלים מנקה הכי טוב, אבל וזה אבל גדול - הוא מוריד את הווקס במהירות......

שמפו לרכב לא מנקה טוב אבל לא מוריד ווקס.....

• תוכן חדש...