Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאיזור ירושלים ...כמו שהשם שלי אומר "אני חדש בזה" .

אבל אני באמת אוהב את הנושא...אני קורא הרבה בפורום כדי ללמוד ...כמובן שלא למדתי כמעט כלום ..

אבל אני רוצה מתנדב שילמד אותי את השלב המעשי ..

התקנות וכל מה שצריך לדעת !

אם הוא באמת מתעקש אני מוכן לשלם אפילו ...כי אני ממש רוצה ללמוד ..

אבל כמובן אני מעדיף שמשהו יעשה את זה כי הוא רוצה לעזור ולא כי הוא רוצה כסף ..

אני כמובן יבוא אליו בכל פעם...

תודה רבה למתנדבים ..

פורסם

אם אתה רוצה בעזרת השם אני יביא רכב בקרוב ואני אתקין הכל עם חברים אז אני יכול לקרוא לך תבוא ותראה.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

בקרוב אני ישלים את רכישת הציוד החדש.

קומפוננט קדמי, מגברים. + בניה, ואתה מוזמן ללמוד תוך כדי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לבוקסר ידידי היקר

חיבור מערכת באוטו הוא לא פשוט כמו לחבר קבלים מאחורי המחשב ממש לא וההבדל מורגש ישר חוץ מזה שחיבור לא טוב יכול לשרוף לך את כל המערכת שתחבר

אני לא מבין גדול אבל רק שתדע שחיבור קבלים בתוך המחשב זאת מקצועיות ברמות והמהירות מחשב שלך יכולה להכפיל את עצמה אם מקצוען הרכיב לך את המחשב (אני לא מדבר על עכבר מקלדת ומסך אלא חיבור של הממשקים השונים )

פורסם

אה אין לך מה ללמוד יותר? סיימת?

מבטיח לך, שיש פה הרבה אנשים עם לא מעט ידע שלא ממש יצאו בהצהרות ש"אין להם יותר מדי מה ללמוד"

לחבר חוטים מאחורי המחשב? גם בזה יש מדע, אבל שם הוא קר ומחושב.

פה נכנס גם אלמנט של לדעת להקשיב, לשמוע, בשביל לכוון את המערכת, זה משהו

שגם צריך ללמוד, ואת זה לומדים בבית ספר הגדול של החיים....

אם להריץ כבלים ברחבי האוטו בשבילך זה כמו לחבר חוטים מאחורי המחשב וואלה אתה מסודר.

אז אני מבין שלהתקין מגבר באוטו לוקח לך כמה זמן? חמש דקות?

Race Smart

פורסם

אמממ , הגזמנו קצת לגבי המחשב חח

אבל התקנה היא לא רק לחבר חוטים , זה המון מעבר , יש המון מה ללמוד .

תחילה איך להריץ חוטים מהמצבר ועד כיוון מערכת גיין ועוד ועוד ... יש גם ב FAQ קצת מידע , אפשר ללמוד.

פורסם

לבוקסר היקר ולLYNX היקר... שניכם טועים!

חיבור של מערכת לרכב בכלל לא דומה לחיבור של מחשב, בניגוד למחשב אם תחבר לא טוב דברים זה ישפיע על האיכות ובמקרה הרע גם ישרוף רכיבים במחשב יש רק אופציה אחת לחבר רכיבים (ואני מדבר על תוך המחשב לא על העכבר וכו') ואם לא תחבר אותם נכון אז המחשב פשוט לא יעבוד ואין שום דבר שאתה יכול לחבר הפוך במחשב שיכול לגרום לו להיות יותר איטי!!!

מסקנות: את שניהם צריך ללמוד אבל האבדל הוא שאחרי שהרכבת מחשב פעם אחת אתה יכול לחזור על זה כמה שאתה רוצה ואין הרבה שיניום ובמערכות תמיד יש שינויים ותקלות בדרך שצריך לפתור!!!

אז בשורה התחתונה... מי שרוצה ללמוד אני אטוטו מרכיב את המערכת שלי והוא מוזמן לבוא אני מירושלים ... מי שרוצה שיפנה אלי בפרטי ואני יקבע איתו!!! דרך אגב.. אני לוקח 25 שקל לשעה..... סתם...

פורסם

נחום ידידי המלומד

אני לא אנהל איתך ויכוח לגבי החיבורים במחשב כיוון שהפורום דן בנושא אודיו למכוניות אבל אתה טועה בגדול יש לך במחשב הרבה רכיבים והחשיבות של איזה רכיב לחבר לאיזה פורט וכיוב' היא עצומה

בכל אופן אני אשמח לראות את התקנת המערכת שלך

פורסם

תשמע לפני שאתה רוצה שילמדו אותך תנסה ללמוד בעצמך ותראה כמה שזה קל...תתחיל מזה שתיקח מגבר...תסתכל כמה יצאות יש לו איפה פלוסים איפה מינוסים...תסתכל על היציאות והכנסיות...על הסוג שלהן...לקח תסתכל על המערכת מאחורה תסתכל על היציאות והכניסות...תקרא מה כתוב ליד כל יציאה או כניסה...בראש תנסה להתאים את צורת היציאות והכניסות ותבין מה מתחבר למה..תתחיל להסתכל על מושגים שכתובים על המגבר ואם אתה לא מבין מושג תריץ חיפוש בפורום ותקרא...ותאמין לי אם תעשה את זה אין מצב לטעות בחיבור מגבר וכו'...וכל דבר קטן שלא תבין אני בטוח ב 100% שיש בפורום....זה ממש פשוט ללמוד בעצמך אין שם יותר מדי אופציות....וברור שתמיד יש מה ללמוד אבל כמו שאמרתה שאתה חדש בזה ולא מבין אז תאמין לי אם קודם תסתכל ותקרא מה כתוב על כל רכיב ואיך ניראות הכניסות אתה תבין הכל

פורסם

לחבר מגבר זה אכן דבר "פשוט" יופי שזה פשוט

אם שני הרכיבים היו לי ביחד עם השולחן כשהרמקולים ליד ברור שזה

פשוט

ברכב?

ברכב צריך להריץ חיווטים

צריך לחתוך לשנות ולעשות עוד המון דברים, לפרק פלסטיקות עדינות וכולי

אז מה, זה פשוט בשבילך? וואלה

יש עוד הרבה מתקינים שאומרים, מה, זה "פשוט", לא? וגם העבודה שלהם נראית ככה (רמז דק - ממש לא איכותית)

ומה עם לכוון מגבר? ומה עם להתקין קומפוננט לכוון אותו כמו שצריך?

יש מאחורי זה מדע, ואני לא חושב שיש איזשהו טיעון שלך שיצדיק את זה שאתה קורא לעניין התקנת

מערכת "פשוט"

מי שעושה את זה "פשוט" גם המערכת שלו נשמע "פשוט"

Race Smart

פורסם

עדין זה פשוט ואי אפשר להתווכח.....ואם יש מתקינים כמו שאתה אומר שעושים את העבודה לא איכותי אין כאן שום קשר לזה שהעבודה פשוטה או לא אם בן אדם מזלזל אז ככה יצא לו.......

ובקשר ללחתוך זה ברור לבן אדם שהוא ישים קבל באורך שהוא צריך לא ניראה לי שמיהו יסתבך עם אורך... ופלסטיקות כן יכולה באמת להיות לאנשים בעיה לפרק כיסוי של דלת וזאת ממש לא בעיה לשאול מישהו...ובד"כ כלל כמעט כל אחד יוכל בעצמו גם להבין איך לפתוח דלת..ואם הוא יסתבך עם הידית למשל הוא ישאל...

דוגרי אני לא מבין על מה אנחנו מתווכים? הבן אדם רצה ללמוד אז הסברתי לו שהוא בעצמו יכול ללמוד כמעט הכל ועם קצת שכל למצוא פיתרון לכל בעיה ובמקרה הגרוע לשאול

• תוכן חדש...