Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד רציתי פורשה ישנה.

בזמן האחרון התחלתי לשקול ברצינות לרכוש פורשה.החלום הרטוב הוא 356 קונברטיבל.החלום היותר מציאותי הוא 912 משנות 60 או 911 מתחילת שנות ה70.

התחלתי קצת לחקור בקשר לייבוא רכב...אבל אז נזכרתי שבכלל הייתה פה בארץ 912 למכירה לפני כמה חודשים.

אז רציתי לדעת אם מישהו יודע מה עלה בגורלה?ואם מישהו יודע על איזשהי פורשה(מהשנתונים הישנים)?

פורסם
תמיד רציתי פורשה ישנה.

בזמן האחרון התחלתי לשקול ברצינות לרכוש פורשה.החלום הרטוב הוא 356 קונברטיבל.החלום היותר מציאותי הוא 912 משנות 60 או 911 מתחילת שנות ה70.

התחלתי קצת לחקור בקשר לייבוא רכב...אבל אז נזכרתי שבכלל הייתה פה בארץ 912 למכירה לפני כמה חודשים.

אז רציתי לדעת אם מישהו יודע מה עלה בגורלה?ואם מישהו יודע על איזשהי פורשה(מהשנתונים הישנים)?

רכש את ה-912 מישהו מרמת השרון. אם תרצה פרטים והכוונה למיקום הרכב, בה"פ...

יש בכ"ס פורשה 911 שנת 73 כפי הנראה, אם תרצה פרטי הכוונה...כנ"ל..

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

לא שיש לי אינטרס בענין, אבל בירורים שטחיים ביותר שערכתי גילה שהמחיר שמבקשים על פורש ישנות פה בארץ הופך אותן לכדאיות לייבוא מחו"ל.

בכל מקרה, הבירורים שלי היו שטחיים לחלוטין. כרגע הכל בגדר תיאוריה בלבד ויכול להיות שבמו"מ אמיתי המחירים המבוקשים על הרכבים משתנים משמעותית.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

להביא 911 במצב סביר לפני שיפוץ יעלה 70000-80000 ש"ח, וזו מכונית שגם יודעת להאיץ כמו האגדה, ולא רק להיראות כמוה (מה שקשה יותר להגיד על 912, 914, 924 וכו').

במקביל, למי שחלם תמיד (כמוני וכמוך) להיות הבעלים של פורשה, מתפתחת חלופה מעניינת.

פורשה בוקסטר, ישראלית למהדרין, שנת יצור 1997, כבר מחליפה ידיים בסכומים של 120-150K ש"ח.

אין, אמנם, לוחית "אספנות", אבל השם המפורש בהחלט שם...

פורסם
להביא 911 במצב סביר לפני שיפוץ יעלה 70000-80000 ש"ח, וזו מכונית שגם יודעת להאיץ כמו האגדה, ולא רק להיראות כמוה (מה שקשה יותר להגיד על 912, 914, 924 וכו').

...

have u seen the 914 6 cyl going??

did u see the 944 turbo??

do u know that in thouse years the 914 chassies and handling is much better then the 911\912

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

קודם כל, שיהיה ברור שהייתי שמח לכל פורשה שהיא. מכל דגם. בכל מצב.

have u seen the 914 6 cyl going??

לא. ה 914/6 אינה רלוונטית לדיון. מעט מאוד נשארו (לא רבות יוצרו מלכתחילה), והמחירים המבוקשים גבוהים מאוד. עם מנוע שמספק 95 כ"ס, היא אינה חורכת אספלט כמו 911 של אותה התקופה, וזה כאמור הדגם החזק. ל- 914 "הרגילות" היה מנוע שסיפק 80 כ"ס בלבד.

מנועי ה-911 באותה תקופה סיפקו 140-190 כ"ס, תלוי בדגם. ב 1975 ההספק כבר היה 210 כ"ס.

did u see the 944 turbo

לא. גם לא הזכרתי אותה ברשימת הדגמים. דיברתי על 912, 914 ו 924, שמבקשים עליהם סכומים גבוהים מאוד בארץ בגלל שם היצרן, למרות שהביצועים פושרים מאוד יחסית למה שהורגלנו מפורשה.

do u know that in thouse years the 914 chassies and handling is much better then the 911\912

נכון. אבל מי קונה פורשה אספנות בשביל Handling ? קונים אותה כדי "לתת גז" במפגש המועדון ביום שישי... :-)

פורסם

במקביל, למי שחלם תמיד (כמוני וכמוך) להיות הבעלים של פורשה, מתפתחת חלופה מעניינת.

פורשה בוקסטר, ישראלית למהדרין, שנת יצור 1997, כבר מחליפה ידיים בסכומים של 120-150K ש"ח.

בקשר ל911-התחלתי קצת לחקור על הנושא וזה בערך המחיר שגם אני הערכתי ש911 תעלה לפני שיפוץ.בשבילי,בגלל האמצעים שיש לי והקשרים שיש לי,הכי טוב יהיה להביא אחת במצב מכני פ-י-ק-ס ושאת הקוסמטיקה אני אעשה כבר בארץ.וזה גם מסתדר לי עם התקציב שיהיה לי.

הבעיה הכי רצינית שיש לי כרגע היא שאם אני מביא באמת פורשה לארץ,זה יהיה כל חשבון רכב שמאוד יקר לי(נפשית).הערך הכספי שלו פחות או יותר מכסה לי את התקציב לפורשה.עכשיו אני צריך להחליט אם באמת ללכת כל הדבר הזה ולהגשים חלום,באמת להגשים חלום,או לנסוע על רכב שגם הוא מן חלום בשבילי.אבל לא כמו פורשה 911 מסוף שנות ה60 כמו שתמיד חלמתי עליה.

זה בעצם הדבר שהכי מטריד אותי ומעסיק אותי בימים האחרונים.האם למכור רכב שמאוד(מאוד) יקר לי נפשית,לטובת הגשמת חלום שלא בטוח שיסתכם רק ב80 אלף שקל ואני יכול להגיע בקלות מאוד למקום שאני אצטער עליו בעתיד.

עוז.

פורסם

מצטער לאכזב אותך, זו לא חלופה ולא בטיח.

המחירון גבוה מ-150 והן נסחרות מעל (אלא אם עברו תאונות רציניות כמובן). המכונית רובן אוטומטיות, ואם זו בוקסטר רגילה אוטומטית, אז היא גם לא חזקה במיוחד (אם כי התנהגות נפלאה יש בהחלט). א-ב-ל הבעיה הכי גדולה היא האחזקה... ביטוח עובר את ה-10000 בשנה, בקלות. וזה לנהג יחיד בלי תביעות. עלויות דלק - אין ממש צורך להרחיב. טיפולים - טיפול קטן עולה כ-2500שקלים בקלות, וזה לפני ברקסים והכל. למנוע נכנס 11 ליטר שמן סינטטי באיכות גבוהה, רק שתבין. רפידות בלם עולות כ-1000 שקלים. צמיגים - קרוב ל-10000 לרביעייה... בקיצור, אחזקה מטורפת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קודם כל, שיהיה ברור שהייתי שמח לכל פורשה שהיא. מכל דגם. בכל מצב.

לא. ה 914/6 אינה רלוונטית לדיון. מעט מאוד נשארו (לא רבות יוצרו מלכתחילה), והמחירים המבוקשים גבוהים מאוד. עם מנוע שמספק 95 כ"ס, היא אינה חורכת אספלט כמו 911 של אותה התקופה, וזה כאמור הדגם החזק. ל- 914 "הרגילות" היה מנוע שסיפק 80 כ"ס בלבד.

מנועי ה-911 באותה תקופה סיפקו 140-190 כ"ס, תלוי בדגם. ב 1975 ההספק כבר היה 210 כ"ס.

לא. גם לא הזכרתי אותה ברשימת הדגמים. דיברתי על 912, 914 ו 924, שמבקשים עליהם סכומים גבוהים מאוד בארץ בגלל שם היצרן, למרות שהביצועים פושרים מאוד יחסית למה שהורגלנו מפורשה.

נכון. אבל מי קונה פורשה אספנות בשביל Handling ? קונים אותה כדי "לתת גז" במפגש המועדון ביום שישי... :-)

the 914\6 comes with 125 hp on 800 kg so its not so bad...

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
בקשר ל911-התחלתי קצת לחקור על הנושא וזה בערך המחיר שגם אני הערכתי ש911 תעלה לפני שיפוץ.בשבילי,בגלל האמצעים שיש לי והקשרים שיש לי,הכי טוב יהיה להביא אחת במצב מכני פ-י-ק-ס ושאת הקוסמטיקה אני אעשה כבר בארץ.וזה גם מסתדר לי עם התקציב שיהיה לי.

הבעיה הכי רצינית שיש לי כרגע היא שאם אני מביא באמת פורשה לארץ,זה יהיה כל חשבון רכב שמאוד יקר לי(נפשית).הערך הכספי שלו פחות או יותר מכסה לי את התקציב לפורשה.עכשיו אני צריך להחליט אם באמת ללכת כל הדבר הזה ולהגשים חלום,באמת להגשים חלום,או לנסוע על רכב שגם הוא מן חלום בשבילי.אבל לא כמו פורשה 911 מסוף שנות ה60 כמו שתמיד חלמתי עליה.

זה בעצם הדבר שהכי מטריד אותי ומעסיק אותי בימים האחרונים.האם למכור רכב שמאוד(מאוד) יקר לי נפשית,לטובת הגשמת חלום שלא בטוח שיסתכם רק ב80 אלף שקל ואני יכול להגיע בקלות מאוד למקום שאני אצטער עליו בעתיד.

עוז.

אם אתה מוגבל לתקציב של 80 K ש"ח ואתה לא יודע בדיוק,אבל בדיוק מה אתה עושה,אני מציע לך לרדת מהעניין...

אפשר להביא לארץ 911 גם ב-60 K אבל סביר להניח שהיא תדרוש עבודה מטורפת והמון המון ג'ובות!

סביר יותר לסיים אחת כולל סידור בארץ לרמה טובה מאד ב-80-100 K אם יודעים מה לקנות ואיך (בערך) היא תוערך במכס!

בהצלחה(גם לי:wink: ).

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אם אתה מוגבל לתקציב של 80 K ש"ח ואתה לא יודע בדיוק,אבל בדיוק מה אתה עושה,אני מציע לך לרדת מהעניין...

אפשר להביא לארץ 911 גם ב-60 K אבל סביר להניח שהיא תדרוש עבודה מטורפת והמון המון ג'ובות!

סביר יותר לסיים אחת כולל סידור בארץ לרמה טובה מאד ב-80-100 K אם יודעים מה לקנות ואיך (בערך) היא תוערך במכס!

בהצלחה(גם לי:wink: ).

ג.

אלטרנטיבה חביבה

אני יודע שאין מה להשוות... ומיד יקום עלי חצי פורם (זה שעדיין לא קם) אבל אם בהנאה מנהיגה עסקינן ואנו רוצים גם עלות סבירה ומיצוי יכולת הרכב, ללא ניקור עיניים וביקורים תכופים במשטרת התנועה, מה בדבר אלפא ספיידר, ג'וניור, ושות' הנעה אחורית כוח ומחיר שפוי ב-80000- תוכל גם לרכוש אחת גם לשפץ כרצונך וגם להראות טוב...נכון אין מה להשוות לחלום הגדול אבל זה משהו שניתן להגשים ולחיות איתו גם זה נחשב לא?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אלטרנטיבה חביבה

אני יודע שאין מה להשוות... ומיד יקום עלי חצי פורם (זה שעדיין לא קם) אבל אם בהנאה מנהיגה עסקינן ואנו רוצים גם עלות סבירה ומיצוי יכולת הרכב, ללא ניקור עיניים וביקורים תכופים במשטרת התנועה, מה בדבר אלפא ספיידר, ג'וניור, ושות' הנעה אחורית כוח ומחיר שפוי ב-80000- תוכל גם לרכוש אחת גם לשפץ כרצונך וגם להראות טוב...נכון אין מה להשוות לחלום הגדול אבל זה משהו שניתן להגשים ולחיות איתו גם זה נחשב לא?-רן

היי

ספיידר? ג'וניור?,הייתי שם(ויש לי עדיין אלפא)!

אני את ההחלטה שלי כבר עשיתי...

וה-911 שפוייה מאד בכל מקום בעולם חוץ מבארץ הקודש!

מכוערת שהיא יפה וסקסית,מנוע במקום הלא נכון,יציבות כיוונית ששואפת לאפס,זנב סורר ועם זאת אחת ממכוניות הספורט האלמותיות שיוצרו.

כבונוס , אמינה מאד ויכולה לשמש בהחלט כרכב יום יומי:wink:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
היי

ספיידר? ג'וניור?,הייתי שם(ויש לי עדיין אלפא)!

אני את ההחלטה שלי כבר עשיתי...

וה-911 שפוייה מאד בכל מקום בעולם חוץ מבארץ הקודש!

מכוערת שהיא יפה וסקסית,מנוע במקום הלא נכון,יציבות כיוונית ששואפת לאפס,זנב סורר ועם זאת אחת ממכוניות הספורט האלמותיות שיוצרו.

כבונוס , אמינה מאד ויכולה לשמש בהחלט כרכב יום יומי:wink:

ג.[/quote

כן...במיוחד אם אתה הבן, הנכד, הבעל או המאהב של שרי אריסון....או סתם בעל קבוצת בית"ר י-ם

שמרו על הארנקים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...