Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע סיבה הגיונית? מה הקשר בין מוסך המטפל במכוניות פרטיות לבין בלמי אויר? מדוע לא להפריד בין השניים? ראיתם פעם מוסך של פרטיות מקבל מרצדס אקטרוס לטיפול?

פורסם

לדעתי הסיבה היא שאין הבדל בין הסמכה לטיפול ברכבים פרטיים לבין הסמכה לטיפול המשאיות, אז הם בוחנים אותך על שניהם.

פורסם

המבחן על בלמי אויר הוא מעשי (אחד מ 13 התחנות).ועד כמה שאני יודע זו גם אחת התחנות היותר קשות.

הסיבה ההגיונית למה כולם חייבים להיבחן לא ידועה לי אך אם תרצה את הטלפון של הבחורה שמטפלת בזה במשרד התחבורה כדי לשאול אותה אני יכול לתת לך.

רפי.

שואל ועונה, ירוחם

פורסם

תשובה לגבי השאלה המקורית לאחר בירור קטן שעשיתי...(אני לא בטוח כמה זה נכון למרות שהמקור מאד אמין...)

לפני כמה שנים מכונאי מנצרת רצה לעשות טובה לחבר שלו,נהג מערבל בטון שהיתה לו תקלה,ועשה מעקף לאחד השסתומים במערכת בלמי האוויר.

הנהג יצא מהמוסך וירד מנצרת לכיוון כפר כנא (?) איבד בלמים והידרדר לתוך כמה בתים.

תשעה אנשים כולל הנהג נהרגו כי המוסכניק ההוא לא בדיוק ידע מה הוא עשה.

זו הסיבה שאני קיבלתי.

ועוד דבר, ההסמכה תופסת גם לרכב כבד (רק אם יש רשיון לרכב כבד).

ל ari66 :

בדיקות מנוע ידניות (לחץ הפוך)

הנעת מנוע

זויות היגוי

תיבת הילוכים מכנית

מסרק הגה מכני

מצמד

בלם תוף אחורי/דיסק

משאבת בלם מרכזית

מפלג הצתה

הזרקה-בדיקות חיישנים ולחצים

הגה הידראולי-לחצים וספיקה