Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ידעתי שאסור לחנות שם,

לא היה לא כחול-לבן ולא אדום-לבן.

פשוט היה רק הצבע לבן!

איך אני אמור לדעת שאסור לחנות שם, מה גם שלא ראיתי שום שלט שמורה לי לשים תו חנייה.

דו"ח בסך 100 שקל! מעצבן, האם אני יכול לערער?

פורסם
לא ידעתי שאסור לחנות שם,

לא היה לא כחול-לבן ולא אדום-לבן.

פשוט היה רק הצבע לבן!

איך אני אמור לדעת שאסור לחנות שם, מה גם שלא ראיתי שום שלט שמורה לי לשים תו חנייה.

דו"ח בסך 100 שקל! מעצבן, האם אני יכול לערער?

חפש שלט בתחילת אותו רחוב/צומת, המציין כי החנייה משעה/עד שעה מסויימת היא חינם ומשעה מסויימת רק לתושבי המקום עם תו חנייה..

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אבל צבע לבן!

למה שלא יצבעו כחול-לבן.. זה ממש לא מובן, לא היה מובן לי הקטע הזה..

האם אני יכול לערער רק בגלל שהיה צבע כזה, וזה מאוד מטעה..?

פורסם
אבל צבע לבן!

אתה יכול לנסות לערער, זה לא יעזור הרבה...כנהג, על-פי החוק, אתה אמור לחפש את התמרורים באשר יהיו ולא לסמוך רק על סימוני הכביש...

מה שכן, אני מסכים שהלבן יכול להטעות..... העניין הוא שאם זה היה כחול לבן, החנייה בשעות המסויימות לא הייתה חינם, כפי שהיא כנראה כיום, אלא עם תו חנייה...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
אבל צבע לבן!

צלם החניה ושלח ערעור זה עובד.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
אני באמת אעשה זאת..

לאן ואיך בדיוק שולחים את העירעור?

את זה תברר בעירייה... בכל עיר יש רשות החנייה או משהו כזה...

אצלי בכ"ס המדרכות גם צבועות בלבן ובצד השני של הרחוב לא צבוע. שאלתי והסבירו לי שהלבן רק לבעלי תו חנייה אזורי (אזור מסוים בעיר) והצד השני לא צבוע כדי שאנשים מחוץ לעיר יוכלו לחנות... א... ואין בכ"ס גם את המשאית הזאת שלוקחת את האוטו (שכחתי איך קוראים לה)...

Veni Vidi Vici

פורסם

מאחורי הדו"ח כתוב כל מה שאתה צריך לדעת, תקרא את האותיות הקטנות.

מדרכה הצבועה בלבן אינה אוסרת חנייה, אל תוותר להם.

dirty old man

need love too

פורסם

אצלי בכ"ס המדרכות גם צבועות בלבן ובצד השני של הרחוב לא צבוע. שאלתי והסבירו לי שהלבן רק לבעלי תו חנייה אזורי (אזור מסוים בעיר) והצד השני לא צבוע כדי שאנשים מחוץ לעיר יוכלו לחנות... א... ואין בכ"ס גם את המשאית הזאת שלוקחת את האוטו (שכחתי איך קוראים לה)...

זהו "גרר מלגזה".

פורסם

גם בתל אביב זה היה ככה. לבן אומר חניה חינם לכל אזרח ישראלי, אבל רק עד שעה 17:00. משעה זו זה רק לתושבי העיר. בתחילת כל רחוב יש שלט שמסביר את זה.

פעם, כשעוד לא גרתי בת"א, קיבלתי דו"ח כמוך. אחרי שכתבתי שלא ידעתי, ושבמדרכה ממול היו הרבה מקומות חניה חינם לגמרי ובכל זאת חניתי בצבע לבן כי חשבתי שמותר. ושאם הייתי יודע שאסור הייתי מחנה ממול. (רחוב חד סיטרי, כלומר שלוש שניות והייתי חונה במקום חוקי ופנוי).

בסוף ויתרו לי:-)

• תוכן חדש...