Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האסקורט היום הסמיקה מתמיד למראה התכשיט החדש שקיבלה

כמובן אני, איש של עקרונות ואידאלים, התעקשתי לעשות את ההתקנה בעצמי... (כולל חורים בפח ובלוחית רישוי) - כל זה קל כאשר יש לך מקדחה, אבל שיש לך בורג אחד לרפואה, מברג פטיש 5 קילו, ומוט-סתתים התהליך עלול להיות מייגע וכואב

- התוצאה לפניכם.

"אחד מורפיום בבקשה" :bigcry:

אגב,

עכשיו היא גם לא מתניעה והחניתי אותה בדחיפה (תוסיף לי קולה קרה ביחד עם המורפיום), כאילו מכינה את עצמה לניתוח שתעבור בקרוב... רפואה שלמה חתיכת נבלה.

PICT0009.JPG

PICT0010.JPG

PICT0011.JPG

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
האסקורט היום הסמיקה מתמיד למראה התכשיט החדש שקיבלה

כמובן אני, איש של עקרונות ואידאלים, התאשקתי לעשות את ההתקנה בעצמי... (כולל חורים בפח ובלוחית רישוי) - כל זה קל כאשר יש לך מקדחה, אבל שיש לך בורג אחד לרפואה, מברג פטיש 5 קילו, ומוט-סתתים התהליך עלול להיות מייגע וכואב

- התוצאה לפניכם.

"אחד מורפיום בבקשה" :bigcry:

אגב,

עכשיו היא גם לא מתניעה והחניתי אותה בדחיפה (תוסיף לי קולה קרה ביחד עם המורפיום), כאילו מכינה את עצמה לניתוח שתעבור בקרוב... רפואה שלמה חתיכת נבלה.

אם היית פוגע בי עם פטיש סטטים גם אתה לא היית מניע :-) רן

זה שהיא מכונית לא אומר שאין לה רגשות...תישאל את הנסיכה העקשנית...

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מזל'ט טוב איש,עם הלוחיות האלה כבר אין טעם לפחחות צבע.מהמם את האוטו ,כמה שאני מחכה

לרגע שאני ילביש על שלי כאלה-עוד שלושה חודשים למנייק!

פורסם

יש לה רגשות, בגלל זה פינקתי אותה היום בקצת דלק שלא תהיה צמאה, ניקיתי לה את הגריל יפה יפה משאריות צבע אדום שחלקן באשמתי וחלקן באשמת מי שצבע את הרכב.

כמובן שבדקתי קודם במקומות שאותם חוררתי שיש רק פח (ויש פח!) ולא חוטי חשמל או כל מיני מכלולים מכאנים.

היא מתניעה, בניסיון אחד מתוך עשרה, שהיא רוצה היא יכולה, אבל היא מעדיפה להקשות עלי את החיים.

נו טוב...

נראה אותה עושה לי את זה עוד חודש.

אגב אלון יש טעם ועוד איזה טעם!

המצב ברצפת הרכב בצד של הנוסע כ"כ קריטי, שאם אני מביא בעיטה חזקה, המכונית הופכת להיות מכונית פלינסטונס. בצד של הנהג קצת פחות חמור.

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

התנעה

כמה למלצות להתנעה קלה יותר....

פרק את פילטר האוויר דאג לנקיון כמו שעשית לרכב עצמו... רסס בספריי ניקוי קרבורטורים לתוך פתח כניסת האוויר כאשר המנוע פועל רסס כמות נכבדה כבה מנוע והמתן לקרור פרק את מכסה המפלג (דיסטרבוטור) ונקה אותו מלכלוך עם ספריי מגעיים מוליך חשמל עד לברק של המוליכים. פרק הפלגים ונקה או החלף אותם לחדשים ומתאימים על פי הוראות היצרן. בדוק את הסליל (הכוהיל) והמגעים שלו ואת המגעים מכיוון המתנע (סטרטר) אם הוא (הסטרטר) לא תקוע במידה וכן לצורך חילוץ יש להכות עליו קלות עם פטיש, ולהחליף או לשפץ... נקה את מגעי המצבר ובדוק את איכותו ואת רמת הטעינה חשוב שכל נק' החשמל יהיו נקיות מלכלוך גריז וכו ולא יהיו עומסים מיותרים על מערכת החשמל (חוטים שמולכים לשום מקום) חשוב לבדוק שאין בריחת ניצוץ מכובעי הפלסטיק של הפלגים ועד למכסה המפלג רצוי להחליף את החוטים הנ"ל כל ק100.000-ק"מ זכור את השילוש הקדוש בהתנעת רכב חשמל דלק אויר או אם תרצה אדמה רוח ואש... קרבורטור מכוון ולא סתום בפילטר הדלק, דיזות נקיות ומצוף תקין וחשמל זורם (בכפות ידך)

ללא הפרעה בדוק את מגע האדמה (המינוס) שהוא באמת מקצר לבודי בנקודה טובה ונקיה...ואויר נקי (או מעושר בניטרו) מבטיחים התנעה מוצלחת לפני התנעה סרבנית ניתן לרסס ליד פילטר האויר בספרי אלכוהולי האדוקים עושים זאת בעזרת האפטר שייב שלהם...בהצלחה ועדכן אותנו-רן

פורסם

אגב,

תנסה את השיטה עם האסקורט שהיתה שלי:

2 לחיצות על דושת הגז.

תן סטרטר.

אחרי שהמנוע מניע תמשוך חצי צ'וק.

לדעתי הבעיה בנהג ולא בחרדל-דובדבן :wink:.

בהצלחה :-D.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

מצאנו אמינות יותר גדולה משל סובארו DL (ויסלחו לי ידידי הסטארים)

שתי פלאגים שבורים

סימנים לחול בצילינדר,

CO גבוה ששרף את הפלאגים

וקרבורטור סתום.

פילטר האויר גם מצבו היה בכי רע, מה שפעם היה כתום-התנתקות עכשיו יותר שחור משחור כמו עורב מטאלי.

כמו כן הרכב נסע על 3 צילנדרים.

ולמרות זאת - היא התניעה (בקושי, אבל התניעה).

תודה רבה לאלון שהטריח את עצמו לבוא אלי.

אסקורט. דומם מנוע.

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

שתי פלאגים שבורים-החלפת פלאגים

סימנים לחול בצילינדר,-יותר הגיוני שבמהלך הפירוק התלכלכו...

CO גבוה ששרף את הפלאגים-כיוון קרבורטור

וקרבורטור סתום.-ניקוי קרבורטור

פילטר האויר גם מצבו היה בכי רע, מה שפעם היה כתום-התנתקות עכשיו יותר שחור משחור כמו עורב מטאלי.-ניקוי פילטר אויר

כמו כן הרכב נסע על 3 צילנדרים.-בדוק את החוטים....המכסה... והמגעים....

כל זה בשלט רחוק ובלי להכיר את הרכב.......

אסקורט. דומם מנוע.

........

פורסם

שלום אנשים טובים!

אין מבסוט ממני לעזור לאנשים טובים.אני יודע שאם זה היה הפוך העזרה הייתה הדדית ומבחינתי

אין צורך בתודה,שכן אני עושה זאת מהלב.

לילה טוב!

פורסם
שלום אנשים טובים!

אין מבסוט ממני לעזור לאנשים טובים.אני יודע שאם זה היה הפוך העזרה הייתה הדדית ומבחינתי

אין צורך בתודה,שכן אני עושה זאת מהלב.

לילה טוב!

לפחות תגיד אם הספר הועיל לך במשהו....

אני צריך לבדוק אם יש לי היינס לאסקורט....

haters will hate

פורסם

שתי פלאגים שבורים

סימנים לחול בצילינדר,

CO גבוה ששרף את הפלאגים

וקרבורטור סתום.

פילטר האויר גם מצבו היה בכי רע, מה שפעם היה כתום-התנתקות עכשיו יותר שחור משחור כמו עורב מטאלי.

כמו כן הרכב נסע על 3 צילנדרים.

אסקורט. דומם מנוע.

מה נשמע סובארו-מן?

סתם מתוך סקרנות (סתם, לא סתם) איזה קרבורטור יש לנסיכה החדשה?

דני.

אגב, מצאת בוסטר לבלמים?

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

• תוכן חדש...