Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיוניר 7750,קומפוננט קדמי של סאונדסטרים אקסטרים ומגבר של ג'יי בי אל המוכר...

לפני כחודש עברתי מהמגבר הזה למגבר של רוקפורד פאנץ' 400 ואז התחילה אצלי בעיה

של טוויטרים צורמים שעושים כאב ראש רציני! התקנתי בסאונד אפ.אקס בראשון ועופר טען

שהבעיה נוצרה בעיקבות כך שהמגבר פשוט גדול על הקומפוננט שלי! בשפה פשוטה...

ניסינו את כל הכיוונים האפשריים גם מהקרוס וגם מהרדיו דיסק ועדיין זה היה כמו כוסות רוח

למת (איך שלא אומרים את זה)הטוויטרים המשיכו להישמע מעוותים ובכלל לא רכים...

סאונד אפ אקס כנראה גמרו תקריירה,לי נמאס,ואני הלכתי למתקין מקומי שיחליף לי חזרה

לג'יי בי אל כמו שהיה לי קודם לכן,אני ידעתי שהצליל הוא פחות איכותי ועמוק,אבל ידעתי שאיתו

לא הייתה לי בעיה של טוויטרים צורחים ובכל כיוון הם לא צרחו לי בכלל!להפתעתי,הבעיה עם הרוקפורד נותרה אותה בעיה,הטוויטרים

ממשיכים לצרוח וכנראה שהם פשוט נשרפו או כמעט נשרפו...לי אישית נשבר מהבעיה הזו של הטוויטרים,כנראה שצריך להחליף אותם,חשבתי אולי על אפשרות שבזמן ההתקנה של הרוקפורד

איכשהו הם נשרפו מהספק גבוה מדי(אני לא מבין גדול סתם מעלה השערות הגיוניות כי המגבר מאוד חזק)

הבעיה היא שאין עם מי לדבר,רועי מסאונד אפ.אקס נעלם

ולא ממש עונה לטלפונים....

יש לי רמקולים אחרים של סאונדסטרים שלא היו איתם שום בעיה,

חשבתי להחליף אותם בקומפוננט המעפן הזה(כבר נשרף לי לפני חודשיים רמקול קדמי) אז

אולי לא תהיה חלוקת צלילים ופירוט צלילים מי יודע כמה כמו בקומפוננט אבל לפחות אז לא יהיו לי טוויטרים

צורחים ואני לא אצטרך לעשות 6000 כיוונים כדי איכשהו לשמוע נורמלי

אז מה אתם אומרים,המבינים שמבינכם, מה אני יכול לעשות

וצאו נקודת הנחה שכל מיני כיוונים כבר לא יעזרו יש כנראה בעיה נקודתית בטוויטרים.??...

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הבנתי שמעת סבבה בJBL והחלטת לעבור לרוקפורד כי הצליל ברוקפורד יותר "חם" ? מה זה השטויות האלו.....

וההספק של הרוקפורד לא שרף אותם כי הJBL חזק יותר....לדעתי כמו שקרה ליותם ברכב, בגלל שהמגבר הזה נותן פיקים ב1K ומעלה אז שאתה מכוון אתה לא שם לב לזה ואז הוא נותן לך פיקים ומשגר לך את הטוויטר מהמקום...בכל מקרה לדעתי כבר עשית נזק לטוויטרים עם המגבר המעפן של רוקפורד...תנסה להשיא זוג כזה חדש ותחזיר את הJBL בכל מקרה אתה יכול להחזיר את הJBL ולהגיע למפגש ברמת גן שם אני או אחד החברים האחרים ננסה לכוון לך את המערכת כך שיהיה מה שיותר טוב....[

יותם איזה עוד פאנצ' 400 יש ? רק 4004 לא ?

פורסם

שיוריד את טווח התדרים ? אז יהיה לו בור רציני במוזיקה !!

אפשר לחבר שני קבלים אחד בערך של 10 אום ואחד בערך של 1.2

וזה יוריד לו את הטוויטר ב3DB

אבל זה לא פתרון אמיתי...הכי טוב במצב כזה זה לפתור את הבעיה מהשורש - לחזור לJBL שהוא שמע בו טוב...ואולי לשחק עם אקולייזר בהשתקה יחסית של מה שצורם

פורסם
הפאנץ שלך זה P4004 כמו שלי?

על מה אתה מדבר ?

יש לי פאנץ' 400

A4

מהסדרות הישנות שהוא הרבה יותר טוב מרוקפורד החדש!!

וגם טוב ב-2 דרגות מ JBL

כל אחד היה שם לב להבדל בצלילים ובאיכות!!

היה לי פעם פאנץ' 200

מאותה סדרה לכן רציתי לחזור אליו אהבתי מאוד את הצליל !

אני אישית לא הרסתי תטוויטרים,אולי מי שהתקין לי,עם כל הכבוד,אני לא קשור,אני

רק רציתי לשדרג תמערכת וזה מה שהיה אמור להיות.

פורסם

רגע שאני אבין אתה טוען שהוא יותר טוב מהJBL למה ? כי יש לו הספק יותר גבוה ? (יש לו?) או שאתה באמת מאמין שהוא נותן לך צליל יותר חם...

אחחחחחחח בפורום הזה במקום מומחי אודיו צריך מומחים בפסיכולוגיה[

יש מצב שביום שישי אתה מגיע למפגש וננסה לכוון לך שם ?

פורסם

אבל זה לא פתרון אמיתי...הכי טוב במצב כזה זה לפתור את הבעיה מהשורש - לחזור לJBL שהוא שמע בו טוב...ואולי לשחק עם אקולייזר בהשתקה יחסית של מה שצורם

אני חוזר שוב,חזרתי כבר אל ה JBL

ואני עדיין לא שומע כמו ששמעתי בעבר,יעני,צליל צורם ביותר.

תבינו,אין פה בעיה של מגברים,יש כאן בעיה של טוויטרים נטו.

עובדה 2 מגברים,ואותו סיפור,ואני לגמרי לא מתכוון למרוח תצליל כדי לשמוע נורמלי.

פורסם
רגע שאני אבין אתה טוען שהוא יותר טוב מהJBL למה ? כי יש לו הספק יותר גבוה ? (יש לו?) או שאתה באמת מאמין שהוא נותן לך צליל יותר חם...

אחחחחחחח בפורום הזה במקום מומחי אודיו צריך מומחים בפסיכולוגיה[

יש מצב שביום שישי אתה מגיע למפגש וננסה לכוון לך שם ?

אם אתה חושב שהמגבר של JBL

טוב מהמגבר של רוקפורד אז אולי אתה לא הבחור המתאים שיכול לעזור לי.

וזה לא קשור לעוצמה,זה קשור לאיכות.

ושלא תבין לא נכון ה JBL

הוא מגבר לא רע בכלל,אבל הוא הרבה יותר לסאבים מאשר לרמקולים.

פורסם

אני לא חושב שהוא טוב יותר

אני מוכן לקבל שהוא עוצמתי יותר אני מוכן לקבל שהקרוס שלו איכותי יותר אני לא! מוכן לקבל שיש לו צליל חם יותר

ואם אתה חושב שאני לא האדם לעזור לך - על הכיפאק אני בטוח שתמצא פה המון אנשים שיעזרו לך ויכוונו לך בשישי, אני יהיה הבחור עם החולצה השחורה בפאסאט הלבנה...אתה מוזמן לא לפנות אלי

יום טוב

פורסם

שאולי , לפי הדבררים שאתה אומר הבעיה היא באמת בטוויטרים , וכל הדיונים על המגברים פה הם לא העניין. תנסה לבודד קודם כל את הטוויטרים , פעם לשמוע צד ימין , פעם צד שמאל , אולי רק אחד מהם נדפק.

בכל מקרה , אם אהבת את הצליל הישן שלהם , תקנה כאלו שוב.. או טוויטרים אחרים , תלוי בתקציב שלך ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
שאולי , לפי הדבררים שאתה אומר הבעיה היא באמת בטוויטרים , וכל הדיונים על המגברים פה הם לא העניין. תנסה לבודד קודם כל את הטוויטרים , פעם לשמוע צד ימין , פעם צד שמאל , אולי רק אחד מהם נדפק.

בכל מקרה , אם אהבת את הצליל הישן שלהם , תקנה כאלו שוב.. או טוויטרים אחרים , תלוי בתקציב שלך ..

אני מנסה ליצור קשר עם סאונד אפ אקס אולי אני אוכל לקבל מהם תטוויטרים

בלי כסף כבר החליפו לי רמקול אחד מאותה סדרה שנשרף....הסאונד שלהם

היה די רך ואהבתי אותו....אם הם לא עולים יותר מ-150 שקל אני ארכוש אותם,אם יותר...

אני כבר מעדיף לעבור לזוג רמקולים ולהעיף את הקומפוננט הזה כי כבר די נשבר לי.

פורסם

קבלים לא מודדים באומים אלה פארד

• תוכן חדש...